- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 75
- 363
kızlar kayınpederim bu sabah beyin kanaması geçirmiş.
konuyu babam diye açtım çünkü kendisini en az kendi babam kadar seviyorum.
o da beni çok sever. gerçek baba- kız ilişkisinden ileri bir ilişkimiz vardır bizim.
ikimiz birbirimizin sağ koluyuzdur. ardamın en sevdiği arkadaşıdır babam.
kayınvalidem 6 ay önce vefat ettikten sonra günden güne kötüleşti zaten ama ciddi birşeyleri olduğunu anlayamamıştık hiçbirimiz.
bu sabah kaynımlarda beyin kanaması geçirmiş ve şişli etfale kaldırmışlar.
şuuru kapalı ve solunum yokmuş gittiğinde hastaneye.
yoğun bakımda yer olmadığı için benim çalıştığım hastaneye sevk ettirdik hemen.
şu an burda yoğun bakımda.ben de hayatımın en zor nöbetini yaşıyorum.
doktorlar çok çok ağır bir kanama geçirdiğini ,ameliyat edilemeyeceğini , ameliyatın daha çok zarar vereceğini durumunun son derece ciddi olduğunu söylediler.
az önce küçük bir operasyonla direnaj takıldı ve biriken kan dışarı atılıyor ama bu sadece formalite icabı yapılan bir müdahele.
sizlerden isteğim ne olur şu mübarek günlerde dualarınızı eksik etmeyin canım babamdan .
o bizim için çok değerli çok önemli herkesin babası gibi.
konuyu babam diye açtım çünkü kendisini en az kendi babam kadar seviyorum.
o da beni çok sever. gerçek baba- kız ilişkisinden ileri bir ilişkimiz vardır bizim.
ikimiz birbirimizin sağ koluyuzdur. ardamın en sevdiği arkadaşıdır babam.
kayınvalidem 6 ay önce vefat ettikten sonra günden güne kötüleşti zaten ama ciddi birşeyleri olduğunu anlayamamıştık hiçbirimiz.
bu sabah kaynımlarda beyin kanaması geçirmiş ve şişli etfale kaldırmışlar.
şuuru kapalı ve solunum yokmuş gittiğinde hastaneye.
yoğun bakımda yer olmadığı için benim çalıştığım hastaneye sevk ettirdik hemen.
şu an burda yoğun bakımda.ben de hayatımın en zor nöbetini yaşıyorum.
doktorlar çok çok ağır bir kanama geçirdiğini ,ameliyat edilemeyeceğini , ameliyatın daha çok zarar vereceğini durumunun son derece ciddi olduğunu söylediler.
az önce küçük bir operasyonla direnaj takıldı ve biriken kan dışarı atılıyor ama bu sadece formalite icabı yapılan bir müdahele.
sizlerden isteğim ne olur şu mübarek günlerde dualarınızı eksik etmeyin canım babamdan .
o bizim için çok değerli çok önemli herkesin babası gibi.
Son düzenleme: