2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

edebiyatci222

Evli, Mutlu, Çocuklu
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
1.805
2
42
Hadi kızlar, yarışma başladı... :CüvCüv::lepi:

2nuni9j.jpg

257lulu.jpg

Son düzenleme:
amanda aman nasıda belli olmuş.benim bi çıkıyo bi gidiyo.gerçek göbüş çıksın meydana hemen çekip koyucam bende

maşaallahh annesi bebişine.:nazar:
topiğinde hayırlı olsun canım ama daha biz bukadar büyümedik büyüyelim bizde ekleriz.

Edebiyatçı ve SnowWhite Allah nazarlardan saklasın maşallah göbüşlerinize :nazar:
Edebiyatçı tatlım bluzun Ebru Maternity di mi?? Bu aralar o kadar çok hamile kıyafeti baktım ki ezberledim bütün markaların kreasyonlarını..

Edebiyatçı ve SnowWhite Allah nazarlardan saklasın maşallah göbüşlerinize :nazar:
Edebiyatçı tatlım bluzun Ebru Maternity di mi?? Bu aralar o kadar çok hamile kıyafeti baktım ki ezberledim bütün markaların kreasyonlarını..

Evet canım Ebru'dan sevdim ben orayı ama fazla kıyafet almayı düşünmüyorum, bakalım nasıl olacak.

ayyy maşallah göbüşlerinize kızlarr hayırlısıyla kavuşun bebelerinize bizde geçen sene eylülde göbüşlerimizi severdik bu sene bebişlerimizi seviyoruz sürünüyor oğlum ınne diyor bana allah size de yaşatsın inşallah sağ salim kavuşun

ayyy maşallah göbüşlerinize kızlarr hayırlısıyla kavuşun bebelerinize bizde geçen sene eylülde göbüşlerimizi severdik bu sene bebişlerimizi seviyoruz sürünüyor oğlum ınne diyor bana allah size de yaşatsın inşallah sağ salim kavuşun

Amiinnn. Güzel gecede güzel dualar. Rabb'im size yavrularınızla birlikte uzun hayırlı ömürler versin. Bebeğimi kucağıma almak rüya gii geliyor şu anda... Hayırlısı inşallah...

maşallah konuşmaya bile başladı seninkşi desene,çok şirin ya,allah bağışlasın...

oyyy maşallah sizlere ..Allah nazarlardan saklasın...kıyafetler alınmaya başlanmış ne güzel ama fazla almayın derim pantolonu mecbur alıyorsun ama üstüde idare edin yada ileri zamanda eşinizinkileri giyin :)

X