2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebeğinizi hissetmeye başladınızmı....benim karnımda damar atması gibi şeyler oluyor bu bebeğin hareketi oluyormuş....sizdede oluyormu?

slm arkdaşlar. evt zeynep aynı şeyler bendede oluyor.damar atışı gibi fakat ne damar atıyor nede bnm kalbmim sesi çok farklı bişey kızımda hiç böyle olmamışdı hatta çok geç hissetmişdim harekerlerini 22,hafta falandı doktorlar daha hissedemezsin kasları hissettirecek kadar kuvetli değil dyorlar ama senn karnın içindekini kimse bilemez çok güzel bir duygu.:eek::eek:

Bence tam tersine kiz ismi secmek cok zor...kaydirigubbakcemile3

Senin bebisin cinsiyeti bellimi canim?
Genelde böyle zor ve sorunlu hamileliklerde kiz olurmus diye duymustum daha önce
yakinlarimdan...ne kadar dogru bilmiyorum

benim geçen haftaki kontrolümde eşim çok ısrar edince, doktorum %60 erkek dedi. ama birşey söylemedim kabul edin, daha çok erken dedi. ben de cidden belli değilmiş gibi davranıyorum :)
valla kız mı erkek mi bilmiyorum ama canıma okudu boyuna posuna bakmadan, bu kesin :))

slm arkdaşlar. evt zeynep aynı şeyler bendede oluyor.damar atışı gibi fakat ne damar atıyor nede bnm kalbmim sesi çok farklı bişey kızımda hiç böyle olmamışdı hatta çok geç hissetmişdim harekerlerini 22,hafta falandı doktorlar daha hissedemezsin kasları hissettirecek kadar kuvetli değil dyorlar ama senn karnın içindekini kimse bilemez çok güzel bir duygu.:eek::eek:

evet katılıyorum çok güzel bir duygu benim bebeğim erkek.. erkeklerde erken olurmuş

kızlar ben bugün sanki bebeğin hareketlerini ciddi ciddi hissetmeye başladım sağ tarafta pıt pıt :emir_bebek: bugün doktoruma soracağım olabilirmi diye

mutlu cinsiyeti bellimi sanırım sennde oğluşun olucak:)2010 mart ne ay çıkdı ya tek bi kız sıftahımız yok genelde erkek bebekler annelerinin sağ taraflarına kayarlarmış çok güzel bi duygu ama dimi :CüvCüv:

kızlar bu arada göbüklerimizde çatlak olmaması için galiba şimdiden yağlanmamız lazım ama hangi yağları alacağıma hangisini süreceğime karar veremedim napalım sizce?

kızlar bu arada göbüklerimizde çatlak olmaması için galiba şimdiden yağlanmamız lazım ama hangi yağları alacağıma hangisini süreceğime karar veremedim napalım sizce?

ben kakao yagı kullanmaya basladım cok hos bır kokusu var..

arkadaslar cıkıyorumm tekrar gorusmek uzere

ünlü bir marka diye pahali ve kimyasal seyler almayin...bana öyle demislerdi..
Bitkisel yaglar en iyisi...bende öyle bir karisim aldim

benim de karnım biraz çıkmaya başladı ama evet kullanmak lazım ben badem yağı diye duymuştum

aslında paylaşan arkadaşlar olmuştu ama o zaman kaşınmadığım için aklımda tutmamışım ben. şimdi göğüslerimin altından karnımın altına kadar kaşınıyorum. badem yağı verdi eczacı, ilk defa dün akşam sürdüm, henüz bir faydası yok.

yok be dilacım naparsan yap istersen yağa batır kendini bişey değişmiyor çünkü aniden şişiyor karnın benim gögsümde bacaklarımda karnımda çatlakdan geçilmiyor allahdan çok beyaz tenliyim o ksdar belli değil neler sürdüm ben kakao yağları badem yağları saf zeytinyağı ama faydasız belki daha çok olmasını önlüyor ama çatlaın kesin oluyor.

yok be dilacım naparsan yap istersen yağa batır kendini bişey değişmiyor çünkü aniden şişiyor karnın benim gögsümde bacaklarımda karnımda çatlakdan geçilmiyor allahdan çok beyaz tenliyim o ksdar belli değil neler sürdüm ben kakao yağları badem yağları saf zeytinyağı ama faydasız belki daha çok olmasını önlüyor ama çatlaın kesin oluyor.

çatlamasın beaaa..
ben yinede önlemim alayımda gerisi önemli değil...kakao yağı gerçekten çok güzel kokuyo saf zeytin yağıda iyi dediler...badem yağı kıllanma yapıomuş onu pek sürmeyi düşünmüyorum kızlar yaw..bebe yağıda iyi diolar of beee...

ben zaten ayı yavrusu gibi oldum, göbeğimdeki kıllar kalın bir hat oluşturdu resmen. bir de badem yağı katkıda bulunursa bu duruma, işimiz var demektir...

arkadaşlar bence bu kremler hiçbi işe yaramıyo,.genelde yapıyla ilgili,.çatlağa meyilli bi yapınız varsa,en kral kremi sürün yine oluyomuş,.maalesefki..ama yinede siz bilirsiniz..:1rolleyes: süprizzzzz benneyaptımki

çatlamasın beaaa..
ben yinede önlemim alayımda gerisi önemli değil...kakao yağı gerçekten çok güzel kokuyo saf zeytin yağıda iyi dediler...badem yağı kıllanma yapıomuş onu pek sürmeyi düşünmüyorum kızlar yaw..bebe yağıda iyi diolar of beee...

bence hepsini karıştıralım belki yeni bişi çıkar ortaya.vallahi hepsini kullandım ama bişey yapamıyorsun hoş cildinlede ilgili bişey eger esnekse zaten çatlamaz ama ben 47 kiloyla hamile kalmışdım 74le dogum yaptıgımı hatırlıyorum bnm normal umarım sizin çatlamaz:KK70:

X