- 27 Ağustos 2009
- 239
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.461
Dr. Servet Demir
senın kım Sema?
benim metin acu kanatlı alışveriş merkezinin karşısında kliniği var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr. Servet Demir
senın kım Sema?
arkadaşlar bebeğinizi hissetmeye başladınızmı....benim karnımda damar atması gibi şeyler oluyor bu bebeğin hareketi oluyormuş....sizdede oluyormu?
kızlar ben bugün sanki bebeğin hareketlerini ciddi ciddi hissetmeye başladım sağ tarafta pıt pıt bugün doktoruma soracağım olabilirmi diye
Bence tam tersine kiz ismi secmek cok zor...kaydirigubbakcemile3
Senin bebisin cinsiyeti bellimi canim?
Genelde böyle zor ve sorunlu hamileliklerde kiz olurmus diye duymustum daha önce
yakinlarimdan...ne kadar dogru bilmiyorum
slm arkdaşlar. evt zeynep aynı şeyler bendede oluyor.damar atışı gibi fakat ne damar atıyor nede bnm kalbmim sesi çok farklı bişey kızımda hiç böyle olmamışdı hatta çok geç hissetmişdim harekerlerini 22,hafta falandı doktorlar daha hissedemezsin kasları hissettirecek kadar kuvetli değil dyorlar ama senn karnın içindekini kimse bilemez çok güzel bir duygu.
kızlar ben bugün sanki bebeğin hareketlerini ciddi ciddi hissetmeye başladım sağ tarafta pıt pıt bugün doktoruma soracağım olabilirmi diye
evet katılıyorum çok güzel bir duygu benim bebeğim erkek.. erkeklerde erken olurmuş
kızlar bu arada göbüklerimizde çatlak olmaması için galiba şimdiden yağlanmamız lazım ama hangi yağları alacağıma hangisini süreceğime karar veremedim napalım sizce?
kızlar bu arada göbüklerimizde çatlak olmaması için galiba şimdiden yağlanmamız lazım ama hangi yağları alacağıma hangisini süreceğime karar veremedim napalım sizce?
Dr. Servet Demir
senın kım Sema?
ünlü bir marka diye pahali ve kimyasal seyler almayin...bana öyle demislerdi..
Bitkisel yaglar en iyisi...bende öyle bir karisim aldim
yok be dilacım naparsan yap istersen yağa batır kendini bişey değişmiyor çünkü aniden şişiyor karnın benim gögsümde bacaklarımda karnımda çatlakdan geçilmiyor allahdan çok beyaz tenliyim o ksdar belli değil neler sürdüm ben kakao yağları badem yağları saf zeytinyağı ama faydasız belki daha çok olmasını önlüyor ama çatlaın kesin oluyor.
çatlamasın beaaa..
ben yinede önlemim alayımda gerisi önemli değil...kakao yağı gerçekten çok güzel kokuyo saf zeytin yağıda iyi dediler...badem yağı kıllanma yapıomuş onu pek sürmeyi düşünmüyorum kızlar yaw..bebe yağıda iyi diolar of beee...