Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yorma kendini canım ya opuyorumnanaktan kamyascım gelmişti gitti kimse yok diye :sm_confused: ninikimde nagişimde gelip gitmişler :sm_confused: bende carefoura gittim bebek kıyafetleri aldım hediye akrabalar icin kendi melegim icinde aldım bir kac seykaydirigubbakcemile3 cocuk belki kıyafeti yok diye gelmiyordur hazırlık yapparsam dayanamz gelir belki :roflol::roflol:

yaaaa sabah sabah koptummmmmmmmmmmmmmm bende geçen aylarda bi pozitif yanılgısı olmuştu yaa ev ayakkabısı aldıydım test sonucunu beklerkeneeee fıstık yeşili aldım bidee cinsiyettte sorun olmasın deyin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdide yatak odasında komodinin üstünde kutusunda duruyor şekerim ben ona bakıyom o bana bakıyor fikfiklerde iyi oluyor hahahaaaaa

günaydın fıstıklar, iyi pazarlar opuyorumnanaktan
günaydın şekerparemmmm opuyorumnanaktan

yaaaa sabah sabah koptummmmmmmmmmmmmmm bende geçen aylarda bi pozitif yanılgısı olmuştu yaa ev ayakkabısı aldıydım test sonucunu beklerkeneeee fıstık yeşili aldım bidee cinsiyettte sorun olmasın deyin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdide yatak odasında komodinin üstünde kutusunda duruyor şekerim ben ona bakıyom o bana bakıyor fikfiklerde iyi oluyor hahahaaaaa

günaydın tatlışım zemuszemus
sabah sabah iyi güldürdünüz beni yani kaydirigubbakcemile3
doğmamaış doğacağı belli olmayan bebeğe hediyeler, bende alsam mı acaba :CüvCüv:

walla şekercim olabilir neden olmasınnnnn
ayrıcana zafer bayramımız kutlu olssun şekercim
dün annemlerin orda çalışan çift bebişleri akşam dünyay geldi apar topar doğuma götürdüler çok duygulandımm yaa allah bağışlasın bebişlerini allahım bizede bağışlasınnnn yawwww

günaydın fıstıklar, iyi pazarlar opuyorumnanaktan

günaydım semoşcum hosgeldin canım opuyorumnanaktanŞeniz

günaydın çiçegim hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz bende aşka geleyim diye aldım bir kac parca sey :roflol::roflol: polariste ve lcw de bebek ayakkabıları görmüştüm onlarıda alacaktımki abartma dedim kendi kendime :roflol::roflol:

walla şekercim olabilir neden olmasınnnnn
ayrıcana zafer bayramımız kutlu olssun şekercim
dün annemlerin orda çalışan çift bebişleri akşam dünyay geldi apar topar doğuma götürdüler çok duygulandımm yaa allah bağışlasın bebişlerini allahım bizede bağışlasınnnn yawwww

amin canımmmm amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
seninde kutlu olsun zafer bayramın çiçeeemmmmm hihoyyyt
ben kaçıyorum gelirim tekrar kocişin işi varmış pc de :gitme:
öptüm şekerrrr opuyorumnanaktan

günaydım semoşcum hosgeldin canım opuyorumnanaktanŞeniz

günaydın çiçegim hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz bende aşka geleyim diye aldım bir kac parca sey :roflol::roflol: polariste ve lcw de bebek ayakkabıları görmüştüm onlarıda alacaktımki abartma dedim kendi kendime :roflol::roflol:
bebişimmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
işte ben aşka gelip aldım şimdi tekrar geleyim diyeeee bakıyomm kaydirigubbakcemile3
yaa süper bebe şeyleri varr insan almak istiyor bebek istemeyen bi insana bile bebek istetir bu mallar yaaa vallaaa

amin canımmmm amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
seninde kutlu olsun zafer bayramın çiçeeemmmmm hihoyyyt
ben kaçıyorum gelirim tekrar kocişin işi varmış pc de :gitme:
öptüm şekerrrr opuyorumnanaktan

tamam canişkom kendine iyi bakk

kız kitty beyin uyuşması ile ilgli bi şey biliyormusunn
beynim karıncalanıyor başım ağrımana önce yada sonra kafamı taşıyamıyorum acaba boyun düzleşmesi yada fıtığı gibi bişey olabilirmi bu bi haftadır çektiğim şey

kız kitty beyin uyuşması ile ilgli bi şey biliyormusunn
beynim karıncalanıyor başım ağrımana önce yada sonra kafamı taşıyamıyorum acaba boyun düzleşmesi yada fıtığı gibi bişey olabilirmi bu bi haftadır çektiğim şey

strestendir canım ya boyun fıtıgıda olabilir bas dönmende vardı yanlıs hatırlamıyorsam ani hareketlerde basın dönuyorsa gözlerde etkileniyorsa buyuk ihtimalle boyunda problem vardır hergun kafanı öne arkaya saga sola bilmem kac kere yapacakmıssın iyi geliyormus canım opuyorumnanaktan

bebişimmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
işte ben aşka gelip aldım şimdi tekrar geleyim diyeeee bakıyomm kaydirigubbakcemile3
yaa süper bebe şeyleri varr insan almak istiyor bebek istemeyen bi insana bile bebek istetir bu mallar yaaa vallaaa

tamam canişkom kendine iyi bakk

al al bitmezki canım kaydirigubbakcemile3cok güzel seyler var bende almak istiyorum kendi bebişime velet gelmiyorkine :sm_confused: böyle giderse elalemin cocukların almaya devamederim :roflol::roflol:

strestendir canım ya boyun fıtıgıda olabilir bas dönmende vardı yanlıs hatırlamıyorsam ani hareketlerde basın dönuyorsa gözlerde etkileniyorsa buyuk ihtimalle boyunda problem vardır hergun kafanı öne arkaya saga sola bilmem kac kere yapacakmıssın iyi geliyormus canım opuyorumnanaktan

al al bitmezki canım kaydirigubbakcemile3cok güzel seyler var bende almak istiyorum kendi bebişime velet gelmiyorkine :sm_confused: böyle giderse elalemin cocukların almaya devamederim :roflol::roflol:

evet canım bende şüpheleniyorum baş dönmelerimde had safhada ki bende uzun zamandır var yaa şimdi tomografi çekicekler ondan endişeleniyorum tam yumurtlama dönemim bitti biticek hamişte kaldım yaa sanki hahahaaaa neyse gidicem zaten bugün yine coşarsa her gün coşuyor bişekilde iyiyim diyorum bi anda pırt gidiyorum ağrı ve dönmeden neyse şekerim saol bebişimm benimmm :1hug:

yaa bende öyle şimdi bi tene daha doğdu bugün hatta iyi hissedersem çıkıcam evden ona alıcam cicilerrrrr napak bizim olana kadar etarfımızdaki bebeleri ve annelerini sevindirelim yazık bu alıcağım kişilerde çok fakir zaten içim acıyor valla düşününce ne kadar krizdede olsak bisürü sorunda olsa maddi başımda yine çok şanslıyız ya şükrediyorum allahıma

evet canım bende şüpheleniyorum baş dönmelerimde had safhada ki bende uzun zamandır var yaa şimdi tomografi çekicekler ondan endişeleniyorum tam yumurtlama dönemim bitti biticek hamişte kaldım yaa sanki hahahaaaa neyse gidicem zaten bugün yine coşarsa her gün coşuyor bişekilde iyiyim diyorum bi anda pırt gidiyorum ağrı ve dönmeden neyse şekerim saol bebişimm benimmm :1hug:

yaa bende öyle şimdi bi tene daha doğdu bugün hatta iyi hissedersem çıkıcam evden ona alıcam cicilerrrrr napak bizim olana kadar etarfımızdaki bebeleri ve annelerini sevindirelim yazık bu alıcağım kişilerde çok fakir zaten içim acıyor valla düşününce ne kadar krizdede olsak bisürü sorunda olsa maddi başımda yine çok şanslıyız ya şükrediyorum allahıma

inşallah bir daha olmaz canım :Saruboceq: inşallah kendi bebişinede ciciler alacagın gun cok yakında gelir canım :Saruboceq::Saruboceq:

ablacım walla sende alemsin bebeğe gelsin diye kıyafetmi aldın hayallah iyiliği versin senin emi
ablacım ben kazak ördüm anne annesi çoraplar ördü baddaniyesi kıyafetleri hepsi var eeeeeeeeeeeeeeeee benimki niye gelmiyor

ablacım walla sende alemsin bebeğe gelsin diye kıyafetmi aldın hayallah iyiliği versin senin emi
ablacım ben kazak ördüm anne annesi çoraplar ördü baddaniyesi kıyafetleri hepsi var eeeeeeeeeeeeeeeee benimki niye gelmiyor

ortaya cıkar gelir canım dolapta saklayınca gelmiyorlar :roflol::roflol:

mu9zrl.jpg

bu çorapları evlenmeden önce almıstım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan doğutan fanatik bjk lı olsun diye delikafadulden

5fn5s4.jpg

117901x.jpg

11vqfk4.jpg

24mzwwk.jpg

wbas8j.jpg

9i4tj7.jpg

142x72g.jpg

a4rima.jpg

2mr5vk5.jpg

301n7u8.jpg

ivilur.jpg

2mmy9vr.jpg

bhg9ck.jpg

6q8lyx.jpg

335cf2a.jpg

k48cr5.jpg

ogxuhi.jpg

günaydın kızlaaaaaaaaaarrr...nasılsınız bakem?
ben geldim hepiniz gitmişsiniz... :olmaz:
kitty cim ne tatlı şeyler onlar öylee. bayıldımm... opuyorumnanaktan
benim de ilk hamileliğmde annem bir yeni doğan seti almıştı.
sonra düşük olunca dedim. bana birdaha bişi almayın :çok üzgünüm:
inanın o seti de başkasına vermeyi düşünüyorum. bebek şeyleri ben kötü etkiliyor.
eşim de diyor zaten. bebişimiz olsun, ben sana istemediğin kadar alırım. ama bebişimiz olmadan alma. kendi kendimizi üzüyoruz. bizde öyle bir karar aldık kendimizce işte :a015:

günaydın kızlaaaaaaaaaarrr...nasılsınız bakem?
ben geldim hepiniz gitmişsiniz... :olmaz:
kitty cim ne tatlı şeyler onlar öylee. bayıldımm... opuyorumnanaktan
benim de ilk hamileliğmde annem bir yeni doğan seti almıştı.
sonra düşük olunca dedim. bana birdaha bişi almayın :çok üzgünüm:
inanın o seti de başkasına vermeyi düşünüyorum. bebek şeyleri ben kötü etkiliyor.
eşim de diyor zaten. bebişimiz olsun, ben sana istemediğin kadar alırım. ama bebişimiz olmadan alma. kendi kendimizi üzüyoruz. bizde öyle bir karar aldık kendimizce işte :a015:

hosgeldin tubişim opuyorumnanaktanŞeniz farkındaysan kız seyleri alıyorum cocugun cinsiyetini bile belirledim ben :roflol::roflol: eger o setin sana ugursuz geldigini dusunuyorsan birisine ver gitsin kocisinin de dedigi gibi bebiş dogsun alırsın bir suru bir suru zemuszemus

hoşbuldum tatlışkom Şeniz
evet kız şeyleri hep kaydirigubbakcemile3
o kot varya onu giydirdigini düşünsene zillişe :asigim:
ay ay ay yerim onu ben...
rabbim versin de, eli ayagı düzgün sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlat versin. cinsiyet önemli deil.
ama benim bebişim de kız olucak gibi geçior hep içimden . çok istediğim için gaalüba opuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlışkom Şeniz
evet kız şeyleri hep kaydirigubbakcemile3
o kot varya onu giydirdigini düşünsene zillişe :asigim:
ay ay ay yerim onu ben...
rabbim versin de, eli ayagı düzgün sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlat versin. cinsiyet önemli deil.
ama benim bebişim de kız olucak gibi geçior hep içimden . çok istediğim için gaalüba opuyorumnanaktan

manken guzel olunca ne giyse yakısır dimi teyzesi :roflol::roflol: eşimde hep kız istedigi icin bizimle yıllardır guler ve emir bebekler hayali olarak yasıyorlar :roflol::roflol:

Back