• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombişim06 35'ci evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

kalimera

--KK ANKARA MIKTARI--
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.293
0
356
61
Ankara
Dün 12:31 - Mesaj Linkitombiş06
günaydın mıhdarım bugün benim dogum günüm yarında evlilk yıldönümüm yaş 50 evlilik 35 seneyi doldurdu rabbim nice senelere saglık sıhhatle eriştirsin cümlemizi amin öpüldün

TMBİŞİM TEBRİKLER CANIM BENİİM :1hug:
KOÇİŞKONLA BİRLİKTE, SAĞLIKLA SİHHATLE DAHA NİCE SENELERE İNŞALLAH opuyorumnanaktan
MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN ARKADAŞIM vereliniortak

ANACIM KOCAN SENİ UCUZA GETİRMİŞ BAK HEBRİN OLSUN KARDEŞİM :roflol:

EVLİLİK YILDÖNMÜ VE DOĞUM GÜNÜ BİR ARADA SAKIN KANMA ŞEKER :roflol::roflol:

ÖPTÜM SENİ EN KOCAMANINDAN CANIM :1hug:a.s.

32.jpg
558353nlcl6fgiv0.gif
b_0ba0691b-f34e-45ed-a4c6-9260bb8801b7.JPG

aalh mutluluğunu daim etsin inşallahhhhh. nice nice 35 senelereeee:)

hay maşallah ablacığım!
kıldan tüyden boşanma nedeni arayanlara bir ders verin de bir yastıkta kocamak ne demek öğrensinler!
Allah ebedi kılsın evliliğinizi ;)

nice senelere inşallah

Dün 12:31 - Mesaj Linkitombiş06
günaydın mıhdarım bugün benim dogum günüm yarında evlilk yıldönümüm yaş 50 evlilik 35 seneyi doldurdu rabbim nice senelere saglık sıhhatle eriştirsin cümlemizi amin öpüldün

TMBİŞİM TEBRİKLER CANIM BENİİM :1hug:
KOÇİŞKONLA BİRLİKTE, SAĞLIKLA SİHHATLE DAHA NİCE SENELERE İNŞALLAH opuyorumnanaktan
MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN ARKADAŞIM vereliniortak

ANACIM KOCAN SENİ UCUZA GETİRMİŞ BAK HEBRİN OLSUN KARDEŞİM :roflol:

EVLİLİK YILDÖNMÜ VE DOĞUM GÜNÜ BİR ARADA SAKIN KANMA ŞEKER :roflol::roflol:

ÖPTÜM SENİ EN KOCAMANINDAN CANIM :1hug:a.s.

32.jpg
558353nlcl6fgiv0.gif
b_0ba0691b-f34e-45ed-a4c6-9260bb8801b7.JPG

mıhdarım canım güzel dileklerin için teşekkürler yerimseniben canım çok haklısın benimki bir taşla iki kuş vurdu ama hakkınıda yemeyim yazık günah elin garibi çok ugraştı nihahı dogum günüme denk getirmek için ama pazar günü olacak nikah pazartesine ertelendi sebep ise 1974 kıbrıs çıkarması kötü başladı ama sonu mükemmel hediyemi çift alıyoya gerisi önemli degil opuyorumnanaktan canlarım benim

canımmm daha nice nice senlerte nasip etsin allahımm annemlerde 1 hafta önce tamamladı 35 .yılını

ayrıca doğum gününde kutlu olsun canımmm nice sağlıklı mutlu yıllara

Tombişim, yaşgününüzü ve evlilik yıldönümünüzü kutluyorum...
Sevdiklerinizle,ailenizle nice yıllar diliyorum...
sevgiler...

mıhdarım canım güzel dileklerin için teşekkürler yerimseniben canım çok haklısın benimki bir taşla iki kuş vurdu ama hakkınıda yemeyim yazık günah elin garibi çok ugraştı nihahı dogum günüme denk getirmek için ama pazar günü olacak nikah pazartesine ertelendi sebep ise 1974 kıbrıs çıkarması kötü başladı ama sonu mükemmel hediyemi çift alıyoya gerisi önemli degil opuyorumnanaktan canlarım benim

KIZ KIBRIS ÇIKARTMASINI NERDEN DENK GETİRDİN SEN :roflol:
ALLAH SENİ DAVUL ETMEYE EMİİ:roflol: NEYSEKİ SONUNDA OLMUŞ YANİİkaydirigubbakcemile5 ZAVALLI ENİŞTEM :lepi:

mutlu senelere tatlım.
ay benimkide bir gün arayla,ancak bukadar oldu.kaydirigubbakcemile3onca uğraşmasına rağmen.

:1hug: :asigim:allah daha daha güzel hoş,sağlıklı,huzurlu yıllar nasip etsin canım a.s. :nazar::Saruboceq:

KIZ KIBRIS ÇIKARTMASINI NERDEN DENK GETİRDİN SEN :roflol:
ALLAH SENİ DAVUL ETMEYE EMİİ:roflol: NEYSEKİ SONUNDA OLMUŞ YANİİkaydirigubbakcemile5 ZAVALLI ENİŞTEM :lepi:

sorma canımya onca bekledik dogum günüm tam pazara denk geldi biray öncesinden nikahgünü alındı tam kınagecesi hadi savaş ankarada karartma vardı mum ışıgında kınayakıldı dolayısıyla nikahta ertelendi neyseki birgün yoksa enişte isyanlardaydı buneya şansabak diye öfke saçıp terör estirmiş evde kayınvalidemin yalancısıyım opuyorumnanaktan

tebrik ederim maşallah 35 yıl kesin evlilik tiyo ve sırları vardır sizde....
mutluluklar dilerim...herşey gönlünüzce olsun...nice yıllara

canımmm daha nice nice senlerte nasip etsin allahımm annemlerde 1 hafta önce tamamladı 35 .yılını

ayrıca doğum gününde kutlu olsun canımmm nice sağlıklı mutlu yıllara

sagol bitanem dilerim rabbim sizlerede nice mutlu saglıklı yıllar nasip etsinopuyorumnanaktan

Back