kutularım nasıl

ebruli22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
2.086
58
44
evet arkadaşlar dün boyle otururken,bir dondurma kutusu vardı dolapta,bir girişeyım dedim,yedim sonra dur bir süsleyelim dedik,süsledik,sonra ev içinde kutu aramaya başladım kaydirigubbakcemile3 1 tane parfüm seti kutusu buldum onuda süsledim

blackangel140.jpg

blackangel141.jpg

blackangel142.jpg

blackangel144.jpg

blackangel143.jpg

blackangel145.jpg

blackangel146.jpg

hay allahim ne kadarda yaratici bir kizsin sen böyleeeee... ônce lopur lopur ye dondurmalari sonrada kutularini süslemeye basla... Ammada pis bogazlisin :icecream: Ama süslemeleri cok güzel olmus kutularda böylelikle cöpe gitmez kullanim icin süper.

hay allahim ne kadarda yaratici bir kizsin sen böyleeeee... ônce lopur lopur ye dondurmalari sonrada kutularini süslemeye basla... Ammada pis bogazlisin :icecream: Ama süslemeleri cok güzel olmus kutularda böylelikle cöpe gitmez kullanim icin süper.

kaydirigubbakcemile3 evet gızzzz,sende yap bakem,dondurma yok mu evde :icecream:

Çok tatlı olmuş,eline sağlık örmeden mi yapıştırdın sakallı ipi yoksa örüpde mi yapıştırdın:)

sadece kapaktakileri örüp yapıştırdım..diğerleri örmedim

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar,şimdi bir ayakabı kutusu var,nasıl yapacağıma onu düşünuyorum kaydirigubbakcemile3

ikiside çok guzel olmuş canım, ellerine sağlık opuyorumnanaktan

X