A RH + Kan İhtiyacı... İstanbul-Kartal

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
Arkadaşlar babamın rahatsızlığını biliyorsunuz, bypass olacak perşembe günü, A RH + kana ihtiyacımız var, salı günü gelip kan verebilecek perşembe de ameliyat esnasında hastahanede bunalacak kan bağışlamak isteyen gönüllülere ihtiyacım var... Allahım yardım etsin bize... Bildiğiniz arkadaşlarınıza iletebilirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun hepinizden

anneme söyliyeyim canım şuan izmitte ama ozamana kadar burda olur
rabbim şifa versin

kan grubum aynı ama karşıdayım ..
ve babam perşembe günü by-pass oldu onun yanındayım hastanede.
gelebilsem keşke..
babam için 3 ünite kan kullanmışlar sadece onu istediler.
florance nightingale deyiz babamın kanını hazırlamışlar zaten operasyondan önce.
biz gerekli kanları sonra verdik ameliyattan sanıyorum babanıza kullanacakları kan da hazırdır.
operasyondan sonra da verebilirsiniz.
çok geçmiş olsun..

Benim gurubum ama kansızlıktan dolayı kan vermem yasak ki offf çok geçmiş olsun bütün tanıdıklarıma iletirim ama

Canım..ınşallah en kısa zamanda bulursunuz..Konuyu yardım meleklerine açsaydın daha mı iyi olurdu acaba?Linki ıstanbul sayfasındada paylaş istersen..a.s.

Kan salı günü için gerekli hala yeterli kişiyi bulamadım, allahım yardım et bana

ama bugün salı şimdi gelmek istesek nerden bulucaz biz seni
keşke babanın adını falan yazsaydın yaa =(((

çok sevindim canım halletmenize
babacığın inşallah sağ sağlim bypasını olup sağlığına kavuşur

Benim babam'da by-pass olcak. Nasıl geçti babanın ameliyatı ? Şu anda sağlığı iyi m ? Biz çok korkuyoruz bu ameliyattan. Gerçekten korkulcak bir ameliyat mı ?

Benim babam'da by-pass olcak. Nasıl geçti babanın ameliyatı ? Şu anda sağlığı iyi m ? Biz çok korkuyoruz bu ameliyattan. Gerçekten korkulcak bir ameliyat mı ?

Didem merhaba canım babam ameliyatını oldu aylar geçti üzerinden, allahıma hamdolsun turp gibi şuanda, hiç merak etme tıp çok ilerledi artık, allahımın izniyle senin babanda iyileşip bir an önce aranıza dönecek...Doktor ismi istersen özelden mesaj atabilirsin bana canım opuyorumnanaktan

X