• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu tatlrya'nn yatak odas

tatlxixrxuxya

NEFESİMSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
5.527
2
156
Antalya
kızlar yatak odam...opuyorumnanaktandoğtaş'tan aldım...zemuszemus ama resimde gözükenden bir ton daha açık renk...fisfisfisresimde koyu renk gözüküyor...perde ve halısını kahve düşündüm ama nasıl olur?CADIARZUönerileriniz bekliyorum...delikafadulden

Son düzenleme:
benimde modelde beğendiğim bu renkti krem tercih etmiştim
tabi yapılınca renk birazdaha farklı oldu ama krem halı ve tük kötü durmadı
yan fonlarımıda yatak örtüme uygun bi renk sectim

güle güle kullanın canım çok güselmişşş

teşekkürler...a.s.

benimde modelde beğendiğim bu renkti krem tercih etmiştim
tabi yapılınca renk birazdaha farklı oldu ama krem halı ve tük kötü durmadı
yan fonlarımıda yatak örtüme uygun bi renk sectim

aklımda olsun...yerimseniben

canım çok güzel bi takım..fiyatını sorsam :kedi:

teşekkürler...opuyorumnanaktan taksitli fiyatı 3200 dü...fisfisfis

Canim benim cok güzel, güle güle kullanin..

teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktaninşallah daha güzeli senin olur...:Saruboceq:seninkilerinin de resmini beklerim...:kedi:

cok güzel bi takım bende beğenmiştim bunu güle güle kullan canım
teşekkürler....a.s.

teşekkürler...a.s.

aklımda olsun...yerimseniben

teşekkürler...opuyorumnanaktan taksitli fiyatı 3200 dü...fisfisfis

teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktaninşallah daha güzeli senin olur...:Saruboceq:seninkilerinin de resmini beklerim...:kedi:

teşekkürler....a.s.

haftaya insallah bende eklerim canim :kedi:

güle güle kullan canım ben de çok beğenmiştim... bu resimde tabiki ışık oyunlarıda var ondan koyu ya da açık çıkıyor yerleşince resim koyma ihtimali varsa bakmak isterim nasıl duruyor odada... ama model çok güzel bir model...

güle güle kullan canım ben de çok beğenmiştim... bu resimde tabiki ışık oyunlarıda var ondan koyu ya da açık çıkıyor yerleşince resim koyma ihtimali varsa bakmak isterim nasıl duruyor odada... ama model çok güzel bir model...

haklısın ışıktan dolayı çok farklı duruyor...fisfisfisbu rengin 1-2 ton açığı...yerimsenibenrengi gerçekten çok tatlı...opuyorumnanaktandolap aynası da burada siyah çıkmış ama normal ayna... yasakkelime teşekkürler... Şeniz

Son düzenleme:
çok hoş canım gülrgülr kullan perde ve halıda çok koyu kahve olmasın bence takımdan daha açık tonlar daha güzel gösterir kanaatindeyim tatlım..çokgüzel bir model ama..

çok hoş canım gülrgülr kullan perde ve halıda çok koyu kahve olmasın bence takımdan daha açık tonlar daha güzel gösterir kanaatindeyim tatlım..çokgüzel bir model ama..

yatak odamda da resimde gözüktüğü kadar koyu değil...zemuszemuskrem gibi mi düşüneyimCADIARZUaklımda olsun... kaydirigubbakcemile5teşekkürleropuyorumnanaktan

evet canım krem ,bej tonları odanı daha güzel gösterir biliyorum göründüğükadar koyu değil ama halıve perden açıkrenk olsun bence daha uyumlu hoş bir görüntü olur

Son düzenleme:
cook şık canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allahım
yatak başın bej gibi olduğundan tül ve halınıda aynı renk(bej beyaz acık krem gibi ) al derim konbin olacaktır cünkü
perdelerinide mobilyanın rengine yakın bişe yaptır bence ben öle yaptım cok süperrr oldu a.s.

canım perdesini kahve tonu ii olur da halı krem de olabilir sanki ikisinden brini açık renk al ama bayıldım çok güzel:teytey:

Back