- 30 Haziran 2008
- 12.770
- 121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah nev alemsın valla buyur senın serefınede yapalım bıdenem :)..olduk ıstanbul orta bulusma merkezı zaten:)..yedık ıcdık valla gulom aldık kalorılerı geldıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hepiniz de büyük boy patates cipsi yemişsiniz ayıp ayıp:umursamaz:
Canım çekti şimdi bu saatte nerden bulucamlmaz:
Maşallah daha başka şehirden üye gelemedimidelikafadulden
Daha nice buluşmalar dilerim sizlerea.s.
bebısım onu ben ılk bulusmamda yapmısdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mısırdan mısırdanım gelmısdı bulusmama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdilik Antalya ve Balıkesirle idare edin, yakında yurtdışından getirirsek şaşırmayın :))
Şimdiden yeni buluşma için planlarımız var bu seferki diğerlerinden biraz farklı ama :))
canımsınn ıyıkı sende varsın pembegulummevet arkadaslarr bana yasattıgnız bu güzel gün için bende cok tesekkür ederim...cok iyi geldiniz bana gerçekten cok sevdim hepinizi....birinden iyi dostlar kazandım iyiki varsınız iyiki KK var ve iyiki KAZEN var
bebısım onu ben ılk bulusmamda yapmısdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mısırdan mısırdanım gelmısdı bulusmama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heheh mersı tatlısım ama ben 4 cocukluyum bıdenem:)..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy masallah masallah cidden çıtırların bulusması olmus opuyorumnanaktan
dostlugunuz daim olsun kısslarrr zemuszemus
her bulusmanız boyle cici gecsın :lepi:
Şimdilik Antalya ve Balıkesirle idare edin, yakında yurtdışından getirirsek şaşırmayın :))
Şimdiden yeni buluşma için planlarımız var bu seferki diğerlerinden biraz farklı ama :))
evet o bulusmanın resımelrını koyamayabılırs dıymı cımcıme kaydirigubbakcemile3
eger gıdebılrısek cok gusel olcek amaaaaaa
cimcimecim yeniden çok teşekkür ederem seni öperem beni çok kıymetli çok güzel insanlarla bir araya getirdin ben hepinizxi çok sevdim içim çok ısındı ..dostluğumuz daim olsun kar çok neşeli biri cimcimecim öyle kirpikleri maşallah mermaid de çok güzel gülpembe de bir görseniz çok tatlı hiç eve gidesim gelmedi yaa he bide pırlanta var oda çok güzel ses tonu hoşuma gitti onunda hepsi ayrı ya inş. görüşmek kısmet olur yine
cimcimecim yeniden çok teşekkür ederem seni öperem beni çok kıymetli çok güzel insanlarla bir araya getirdin ben hepinizxi çok sevdim içim çok ısındı ..dostluğumuz daim olsun kar çok neşeli biri cimcimecim öyle kirpikleri maşallah mermaid de çok güzel gülpembe de bir görseniz çok tatlı hiç eve gidesim gelmedi yaa he bide pırlanta var oda çok güzel ses tonu hoşuma gitti onunda hepsi ayrı ya inş. görüşmek kısmet olur yine
corelcim hayatım sen tam hayalettiğim gibisin bomba gibi maşallah sana
heheh az cekın bakalım aban emır verırken ıyıdı yane gulomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi bee kısım şu buluşma aşkından birazda adaşına (yani bana) aşıla...
Bir buluşmayı yapana kadar anam ağladı...
o fotoları dusunemıyom vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3genemı ılke ımza atıcaz tuh kahretsın yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet o bulusmanın resımelrını koyamayabılırs dıymı cımcıme kaydirigubbakcemile3
eger gıdebılrısek cok gusel olcek amaaaaaa
sen hele benım ıcın baldın resmen boncugum senıde alıp eve getıresım geldı ınankı bıdenemmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanunutma ıstanbuldada arkadasların var bıdenemmcimcimecim yeniden çok teşekkür ederem seni öperem beni çok kıymetli çok güzel insanlarla bir araya getirdin ben hepinizxi çok sevdim içim çok ısındı ..dostluğumuz daim olsun kar çok neşeli biri cimcimecim öyle kirpikleri maşallah mermaid de çok güzel gülpembe de bir görseniz çok tatlı hiç eve gidesim gelmedi yaa he bide pırlanta var oda çok güzel ses tonu hoşuma gitti onunda hepsi ayrı ya inş. görüşmek kısmet olur yine