İstanbul, Antalya ve Balıkesir, Sultanahmet'te Buluştu :)))

Şimdilik Antalya ve Balıkesirle idare edin, yakında yurtdışından getirirsek şaşırmayın :))
Şimdiden yeni buluşma için planlarımız var bu seferki diğerlerinden biraz farklı ama :))

Hepiniz de büyük boy patates cipsi yemişsiniz ayıp ayıp:umursamaz:

Canım çekti şimdi bu saatte nerden bulucam:eek:lmaz:

Maşallah daha başka şehirden üye gelemedimidelikafadulden

Daha nice buluşmalar dilerim sizlerea.s.
hahah nev alemsın valla buyur senın serefınede yapalım bıdenem :)..olduk ıstanbul orta bulusma merkezı zaten:)..yedık ıcdık valla gulom aldık kalorılerı geldıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şimdilik Antalya ve Balıkesirle idare edin, yakında yurtdışından getirirsek şaşırmayın :))
Şimdiden yeni buluşma için planlarımız var bu seferki diğerlerinden biraz farklı ama :))
bebısım onu ben ılk bulusmamda yapmısdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mısırdan mısırdanım gelmısdı bulusmama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar alıntı yapmak zor oluyo herkese bol bol teşekkürlerimi sunarım...
ınsan yazışınca bişeyler buluyo ama görüşünce daha farklı bir muhabbet oluyo...

ayy masallah masallah :nazar: cidden çıtırların bulusması olmus opuyorumnanaktan
dostlugunuz daim olsun kısslarrr zemuszemus :nazar:
her bulusmanız boyle cici gecsın :lepi:

evet arkadaslarr bana yasattıgnız bu güzel gün için bende cok tesekkür ederim...cok iyi geldiniz bana gerçekten cok sevdim hepinizi....birinden iyi dostlar kazandım iyiki varsınız iyiki KK var ve iyiki KAZEN var :p
canımsınn ıyıkı sende varsın pembegulumm

bebısım onu ben ılk bulusmamda yapmısdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mısırdan mısırdanım gelmısdı bulusmama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi bee kısım şu buluşma aşkından birazda adaşına (yani bana) aşıla...
Bir buluşmayı yapana kadar anam ağladı...

ayy masallah masallah :nazar: cidden çıtırların bulusması olmus opuyorumnanaktan
dostlugunuz daim olsun kısslarrr zemuszemus :nazar:
her bulusmanız boyle cici gecsın :lepi:
heheh mersı tatlısım ama ben 4 cocukluyum bıdenem:)..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet o bulusmanın resımelrını koyamayabılırs dıymı cımcıme kaydirigubbakcemile3
eger gıdebılrısek cok gusel olcek amaaaaaa

cimcimecim yeniden çok teşekkür ederem seni öperem beni çok kıymetli çok güzel insanlarla bir araya getirdin ben hepinizxi çok sevdim içim çok ısındı ..dostluğumuz daim olsun kar çok neşeli biri cimcimecim öyle kirpikleri maşallah mermaid de çok güzel:nazar: gülpembe de bir görseniz çok tatlı hiç eve gidesim gelmedi yaa he bide pırlanta var oda çok güzel ses tonu hoşuma gitti onunda hepsi ayrı ya inş. görüşmek kısmet olur yine

cimcimecim yeniden çok teşekkür ederem seni öperem beni çok kıymetli çok güzel insanlarla bir araya getirdin ben hepinizxi çok sevdim içim çok ısındı ..dostluğumuz daim olsun kar çok neşeli biri cimcimecim öyle kirpikleri maşallah mermaid de çok güzel:nazar: gülpembe de bir görseniz çok tatlı hiç eve gidesim gelmedi yaa he bide pırlanta var oda çok güzel ses tonu hoşuma gitti onunda hepsi ayrı ya inş. görüşmek kısmet olur yine

oy canımcım benim birdün yolum Balıkesire düşerse başındayım bilesin :))

ya sennn??? benımde senı yıyeysım geldı... çok tatlısın sendeee cnm vallahii....fizik desen o biçim :)
nıtekım herkes cok superdı en onemlısı herkes kafaydııı....
pırlantacıgımızn da işi vardı hemen gıtmek zorunda kaldı malesef :KK43: ama bır saat ıcın bıle bızı gormek ıcın geldı sağolsunn opuyorumnanaktan

corelcim hayatım sen tam hayalettiğim gibisin bomba gibi maşallah sana

cimcimecim başımın üstünde yerin var ne demek sen gel yeterki anemon sana kurban olsunn

hepiniz harika gözüküyosunuz kızlar dostlığınız daim olsun ahhh istanbulum ahhh sultan ahmetim özlemişim oralarıda sayenizde görmüş oldum:1hug:

hadi bee kısım şu buluşma aşkından birazda adaşına (yani bana) aşıla...
Bir buluşmayı yapana kadar anam ağladı...
heheh az cekın bakalım aban emır verırken ıyıdı yane gulomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet o bulusmanın resımelrını koyamayabılırs dıymı cımcıme kaydirigubbakcemile3
eger gıdebılrısek cok gusel olcek amaaaaaa
o fotoları dusunemıyom vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3genemı ılke ımza atıcaz tuh kahretsın yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen hele benım ıcın baldın resmen boncugum senıde alıp eve getıresım geldı ınankı bıdenemmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanunutma ıstanbuldada arkadasların var bıdenemm

X