Uykum kaçtı gece 3- 4 arası Balkonumda oturup Mehtabı seyrediyordum....Hemen yanı başında yıldızı ile muhteşem...Bir şey daha dikkatimi çekti.
Pır pır yanıp sönen bir cisim, önce Uçak sandım, 1 saat boyunca aynı yerde durmaz ya, zaten neden dursun ki? Bir saat sonra aniden döndü, döndü ve kayboldu ...UFO
Sabah kahvaltıda evdekilere anlattım. İyi ki anlattım, şimdi anlatsam inandırıcı olmazdı belki de...
Her kanalda Ufo nun göründüğü haberleri var. O kadar enteresan ve kafa yorulacak bir durum ki ...
Benim ikinci görüşüm, kime anlatsam tuhaf tuhaf bakıyor. Ne yani, yalan mı söyleyeceğim. Gördüm işte...Yıllar önce ve bu Ayın dokuz, on veya on birin de. Gününü tam hatırlamıyorum.
Beni ilk evlendiğim yıllara götürdün kk dostum. Eşimle birlikte gece bahçeye çıkmıştık. Bizde meraklıyız yıldızları seyretmeye. Dağlar bahçemizden görünüyor. Yüksek apartmanlar olmadığı için rahat görüyoruz. Birden çok hareketli bir ışık gördük sürekli hareket halindeydi.Daha sonra dağların arkasında kayboldu. Ufoların varlığına zaten inanıyorduk böyle canlı olarak görmek bizi çok heyecanlandırmıştı:)).O günden sonra ne zaman gece dışarı çıksak gözümüz hep gökyüzünde gezinir.