pinarkum kullanıcısından alıntı haftalarca elimde salma hayek resmiyle gezdim ben de :) şimdi ise göğüslerim aynı onun gbi, hatta daha da güzel. resmimi ekliyorum gururla :)
sevgili daliah, önceden 75-80 destekli sütyele geziyordum şimdi sütyenine göre 85D-90C-D ne giysem güzel duruyor:) ben ne istediğimi anlatıp herşeyi doktorum tuğrul beye bıraktım, aslında benim için herşeyden çok sonuç önemliydi o nedenle ne olur nasıl olur sormadım çok ama kas üstü ve meme altından yapıldı. çok rahat geçti, anestezi olmadı, akşamına evdeydim. :)
ameliyatımla ilgili en büyük zorluk doktorumu bu büyüklüğe ikna etmek oldu :) iyileşmem 2 gün sürdü, ertesi gün ameliyat olmamış gibiydim. göğüslerimin ortasına dokununca orda silikon yok bir de sütyensizken görseniz :))) eskiden arası boştu. bilmeyen anlamaz bir göğsümle diğerini hissetmek benim için ne mutluluktur :) 450cc pütürlü yuvarlak protez kondu arkadaşlar. izler ise şimdi bile yok
hiç korkma, hiç ama hiç acı ağrı olmuyor, yarım saatte olup bitiyor
loLLyPoP kullanıcısından alıntı: :))))) Mademoiselle, benim teyzem de geçen sene meme küçültme ameliyatı oldu ve 2 ay sonra karnına liposuction yaptırma hevesine girdi, bu estetik cidden fena birşey insanın kanına girince bir kere çıkmıyorrr, ben de yüzüme dolgu yaptırmıştım, dudak kenarımdaki çizgilere sonra da dedim ki acaba dudaklarım da kalınlaşsa mı biraz??!! Ama yok yok, sadece gögüslerim büyüsün yeter. Bu arada pnr ben de aynen senin gibi düşünüyorum, zaten yaz başı olacaktım tarih alıp kaçtım sonra da, şimdi de umarım kaçmam ameliyattan, ÇOKKK korkuyorum çünküüüüü!!!! :))) hem acılardan hem de nasıl olacağından, ben sezeryan oldum 2 yıl önce ve mahvoldum resmen, canım çok yandı, aynı acıları mı yaşayacağım acaba diye korkuyorum , gerçi onun da sonu superdi, inşallah bunun da iyi olacak, yaptıran arkadaşlarım çok teşvik etti, hepsi çok memnun. Benim göğüsler bildiğiniz TAHTA!!! zaten küçüktü, emzirmeden sonra tamamen yok oldu, durum fena yani. Dr um 170-190 cc arası önermişti, çünkü zayıfım, ayrıca hiç göğüs dokum yok, kas zarı altına konacak, meme altından olacak, çünkü kardeş istersem emzirmede problem olmasın istiyorum, iz olayı bende yok, sezeryan izim yok oldu gitti..ıŞTE böyle, ben de buradan haftaya acılarımı yazarım artık :))))
önce Onep' e gittim Naci Çelik 'e muayene oldum, memnun kaldım, fazla karıştırma taraftarı değildim, ama bir de Kas zarı Barış Çakır ı duymuştum, memorial, sonra da hadi bir de ona gideyim dedim ve iletişimi, yaptıkları gayet tatmin etti beni ve onda karar kıldım, onun ameliyat tarzı da 2 ameliyatın da artılarını taşıyan kas zarına konan protez olduğu için öyle olacak...Bakalım ne olacak
Merhaba, benim de küçücük göğüslerim vardı, küçük ama sert, hiçbir zaman mutlu değildim ama asla da ameliyat olacak kaar cesaretli de. Küçük oldukları için sarkacaklarını hiç tahmin etmezdim, ama 1 yıl emzirdikten sonra içleri iyice boşaldı, sarkma tam olmadı ama içleri boş birer limona döndüler, ben de bu kararı aldım sonunda... Bildiğim kadarıyla protez çok fazla sarkma olmayan hafif sarkık göğüsleri de gayet güzel kaldırabiliyor
Yarın ameliyatım, çok şeker ve işini iyi bilen bir doktor bulduğumu düşünüyorum
Öykücüm Tuğrul Bey e ameliyat olanlardanım :) ...
Bandaj açıldı ama şuanda kaya gibiler, ama gayet güzeller
Tam olarak protezlerin şekline kavuşması ve aralarındaki farklılıkların gitmesi, yumuşaması ne kadar sürüyor?? Benim 3 hafta olacak yarın, biri super oldu, ama sol taraf daha sert, ve birazcık daha büyük
Benim protezlerim kas üstüne kondu , ve yuvarlak, 1 ay geçti ve muhteşem duruyorlar, kesinlikle çok çok doğal, (görenler de bunu onaylıyor zaten). Ameliyatımı Tuğrul Turan yaptı, sanırım desireist bu da senin soruna cevap olabilir. Hayatımın her döneminde iş çıkışı gidip protez taktıracağım kadar kolay bir ameliyatım oldu :) Abartısız sıfır acı...
gizem3000 kullanıcısından alıntı yaşadıklarını yazarak tuğrul beyden haberdar olmamı sağlayan ve destek veren arkadaşlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim, ama ben zaten ulaşmıştım tuğrul bey.e :) ameliyatımı oldum bile yaklaşık 10 gün oluyor. aynı burda anlatıldığı gibi. anestezi yok, acı yok, ameliyat kısmını ise hala hatırlayamıyorum:). Ameliyattan 3 saat sonra arabamla annemi evine bırakıp eve döndüm, kimse de anlamadı ameliyat olduğumu..vs..vs.:) tam hayal ettiğim gibiler ne büyük ne küçük. benim en büyük korkum arkadaşımda gördüm 2 yıl olmuş ama kazık gibi hareketsiz olmalarıydı. ama bendekiler daha şimdiden benden bağımsız hareket ediyorlar eğilip kalkarken
mümkün değil mi? :)) ben bunları birebir yaşadığıma göre mümkünmüş demekki? bu forumda daha önce dulce'de yazdığında ben de inanamamıştım. lokal anestezi ve sedasyonla oldum bende ama tek fark dulce'nin mide bulantısı olmuş ama benim olmadı. aslında ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra ayaktaydım ama doktorum 3 saat sürekli yanımdaydı ve ancak 3 saatten sonra gitmeme izin verdi.
arkadaşlar şaka bir yana, dulceyi okuyup ben de aynı sizler gibi nasıl yani? diye düşündüm. tuğrul beyle ilk görüşmeye gittiğimde tuğrul bey bana "ne biliyorsun bu konuda?" diye sordu. bende araştırıp öğrendiğim ne varsa hepsini anlattım. hepsini dinledikten sonra bana "peki, şimdi bilip öğrendiklerinin hepsini unut, herşeye baştan başlayacağız" dedi. :)))))))))
merak edenler için.. ameliyat günü hastaneden ayrılmadan hemen önce sizler gibi ben de merak ettiğimden sordum nasıl oluyor da böyle rahat olabiliyorum diye. tuğrul bey "bunun 6 açık nedeni var, ama bunlar küçük teknik detaylar ve bunları seninle yada herhangi başka biri ile paylaşmak niyetinde değilim" dedi. peki bi yara yeri var o neden acımıyor dediğimde de o da "orası basit, yara yerine etkisi uzun lokal uyuşturucu yapıyorum ilave olarak da ondan acımıyor" dedi. ilacın etkisi geçince? diye sordum.. acı çekilecek zaman da geçmiş olacak dedi. ilk kontrolde o asıl diğer 6 ayrıntıyı tekrar sordum.. onları söylemiyor ve ben de bilmiyorum.
sevgili dulce, lokal anesteziyi anestezist yapmıyor tuğrul bey kendisi yapıyor. kasaltı ameliyatta başka türlü ve kasüstü de başka türlü yapılıyormuş, sadece sedasyon kısmını anestezist yapıyor anladığım kadarıyla. ama bana da söyledi o sedasyon kısmında çok güveniyor anestezistine, her anestezist onun gibi yapamıyormuş
desireist kullanıcısından alıntı: Barış Beye olacakken sonanda Tuğrul Beye dönmüşsünüz. Bende de tam tersi oldu aslında. Tuğrul beye olacakken, Barış beye karar vermiştim ama bugün mesajıma gelen cevabınızdan sonra tüm forumu bidaha okudum. acı istemiyorum, o kadar kolaysa memnun olmazsam bi daha kasaltı olurum diyorum. Küçük kızım var, işden 10gün izin alabilirim. 1ay içinde ev taşıycam. Çok işlerim var yani. Kolay ve acısızı seçmem daha mantıklı görünüyo. Sanırım Tuğrul beyi seçicem
Kafayı yemek üzereyim, kasaltı mı, memedokusu altı mı, birtürlü karar veremedim. Allahtan bu siteyi buldum. Kasüstü yaptırıcam artık karar verdim . Çünkü gördüğüm kadarıyla memeye ve vücuda bağlı güzel olması. Güzel olacağı varsa, subglanduler de güzel, submuskuler de. Ya da tersi. Dua edip, ameliyata girmek lazım, o kadar:))
Bugün 4.günüm. ılk 3 günü anlatayım. (Dr Tuğrul Turan'a 325cc kasüstü, memealtı kesisi ile yuvarlak silikon konmuş, genel anestezi ile olmayıp, sedasyon anestezisi ile olan kişiyim diye hatırlattıktan sonra:)))
ameliyattan çıkınca; aaa hiç bişey duymadım, acı da yok, uykumm varrrr.
ilk gece; offf kıprdayamıyorum, nefes alamıyorum, sırtüstü yatamıyorum, 3 yastıkla iki büklüm yatıyorum. Gece offf, ağrım var, ağrıkesici alıyim.
ertesi gün.. Ayağa kalkınca aşağı baskı oluyo, dikiş yerlerinde batmalar var, kambur yürüyorum. ama alışverişe gidip 4 saat geziniyorum.
2.gece.. 2 yastıkla yattım, yana da döndüm hafiften. ohh valla fena uyumadım
3.gün... alışveriş, kızımı kucağa alma, ufak paketleri taşıma, ani hareketlere dikkat, batma oluyor.
3.gece.. 1 yastıkla, iki yana da dönerek bi uyumuşum ki... Ohhhh.
4.gün... Süper. kızımı kucağıma alabiliyorum, hızlı atlamasına dikkat!! Her işimi de yapıyorum. ağrıkesiciyi almayı unuttum tümgün.
4.gece.. Bence çok iyi olacak. Hiç ağrım yok. Yüzüstü dışında hertürlü yatarım. Mışılmışıl da uyurum:))
Dün eve gelirgelmez, yatakodasının kapısını kitleyip -annem faktörünü hatırlatırım tekrardan:))- bikinilerimi bandajların üstünden denedim:))))))))))) Güzel görünüyo:)))
ışte böyle geçti ilk 4gün. Dr Tuğrul Bey'e gelince çok sıcak, ameliyattan sonra 2kere aradı. Ne alemdesin dedi. Sütyeni bulupbulamadığımı sordu. ılgili çok. Memnunum ben kendisinden.
Bence ameliyat zor diil. olunabilinir. ama ileride ne olur bilmiyorum.
Bugün 15, günüm Belki kararınıza yardımcı olurum. Ben iyileştim ama çok hafif asimetri var. Birinin ucu çıplakken hafif aşağıya bakıyor. ama o zaten yok gibiydi dümdüzdü önceden de, belki ondandır, ama dantelli sütyenle, bikiniyle müthiş görünüyorum. Bi daha olacak olsam gene asimetrik olacağını da bilsem tuğrul beye olurdum, barış bey kötü olduğundan değil,onunkiler de süper oluyor ama benim iyileşecek 15-20 günüm yoktu, kızım var, ona bakan ve çakmaması gereken annem var, daha önemlisi tuğrul bey genel anestezisiz yaptığından ve kasüstünün daha çabuk iyileştiğinden ve kasüstü böyle acıyosa kasaltında ölürdüm heralde diye düşündüğümden:)) Sonuçta ben çok daha kolayca koca göğüslere sahip oldum, çok hafif asimetrik ama daha 15.gün,zaten doğallarda da mutlaka biri diğerinden küçük oluyo, doktorun hatası değil bu, kumaş böyleydi adam naapsın sporcu sütyeninden de kurtuldum bugün, masaj falan da vermedi. Hiç kanaman olmadı ki gerek yok dedi,gerçekten de enufak bir morarma bile yok ve memealtı kesi yerleri belli diil, oysa sezeryen izim oldukça kalın kaldı. Tek bandajlar allerji yaptı, ikitane su kabarcığı oluştu patladı kayboldu.Eşim asimetrik falan diil diyo ve çok mükemmel buluyo doğrusu. şuan bile yumuşaklar, soğuk da diil. Kendikendilerine hareket ediyorlar yana falan yattığımda.
Akıl karıştırıcam ama benim de aklım çok karışık. Göğüs altım ameliyat öncesi 83'dü (normal olarak hala öyle), göğüs uçlarından ölçüm 90'dı şimdi 95cm. Ve daha 1 ay olmasına rağmen, 325cc konmasına rağmen, kasüstü olmasına rağmen küçükler!! gerçekten küçükler. Moralim bozuk! Eşim şaşkın!! ıyi diyor ama ben gene A cup sütyen giyiyorum, C falan olmadı. Dar kazak giysem bile bi tek uçları belli oluyor. Dolgulu sütyen giydim anca doludolu göründüler. Eeeeee, noooldu şimdi, onca ağrı, emek, para, zaman? Ya konan 325 diil, ya bizim dr.lar küçük göğüs seviyolar, ya da amerikan sitelerindeki gibi 400den aşağısı bizi kurtarmayacak. Ben bikininin süngerlerini yeniden takiym bari!! şimdi memelerim dik, doğal ve hala o plajda gördüklerimle alakası olmayacak kadar küçük!! Eşim başka bi açdan baktı; acaba, tekrar yaptırın diye özellikle mi küçük yapıyorlar, sonuçta 1ay sonra küçüleceğini bu işi yapan birinin bilmesi lazım diyor. gerçekten moralim bozuk. mayıstan önce tekrar olabilirim. Bir süre siteden uzaklaşıp, gaza gelmemem lazım:))) Bir de size daha sonra sütyen bedenleriyle ilgili bir cetvel yollayacağım, işte ona göre ben A cup bile değilim
(( Öncesine göre var, tamam ama 1.75 boy, 64 kg.ya A cup reva mı? Offffffffffff, ki ne offfff.
Bu masaj konusu nedir böyle anlamadım. Bir kez bile yapmadım, sporcu sütyenini de sadece 1 hafta taktım. Dr.um masajın sadece ameliyatta kanama gibi bir problem olursa kapsül sertleşmesin diye yapılır dedi. Bilemiyorum valla... Son mesajımda boyutları küçük bulduğumu söylemiştim ama, geçen haftasonu bir termal otele gittik ve orada silikon olduğu bariz olan bir bayan vardı. herkes birbirine gösterdi abartısız. ama beni farkeden olmadı, fotoğraflara baktığımda da hiç de öyle yokmuş gibi olmadıklarını gördüm. Ayrıca ıpekyoldan 38 beden elbise aldım, göğüs dekolteli, süper oturdu. Daha büyük olsalar kesinlikle sığmazdı. Valla o bayanı gördükten sonra, ben boyutlardan memnunum. ılerde de sarkar falan, bi de kaldırt, uğraş!! Dışarda gördüğümüz dikkat çeken dik göğüslerin dolgulu sütyen olmadığı ne malum
Güzel bir göğüsten hiçbir farkı yok. Diri, dik, kıvamlı, hareketli. Büyük olsun istiyoruz hepimiz, hatta ben de 2 ay oldu, keşke biraz daha büyük olsaydı dedim ama, gerçekten hiçbir farkı yok, büyük olsaydı kesin belli olurdu diye düşünüyorum. ızler de görünmüyo bile. Benim memealtı kesili, kasüstü 325 cc idi. Memnunum çok. Valla herkes olsun. Önceki memelerimin fotolarını bile görmek istemiyorum, neymiş onlar öylee... Valla kocama yazık olmuş yıllardır.
yani eşinle olan ilişkin açısından ne kadar zaman sonra normale dönebildin??
Selam;20.günden sonra çok rahattım. Sadece izler biraz hassastı. ıyiki memeucundan olmamışım diye düşündüm doğrusu. 1.aydan sonra yüzüstü yatıyorum ben, zaten sırtüstü hiç yatamam. Canım falan yanmıyor
20.günden beri yüzüstü yatıyorum. 3 ay oldu benim. 10.günden sonra da hiç ağrım olmadı, hiç masaj da yapmadım, baştanberi yumuşaklar. Kasüstü kötü falan diyolar aa valla ben 10.günden sonra cinsel hayat, yüzüstü yatma, spor yapma, kızımla boğuşma, herşeyi yapıyorum. Yeminle abartmıyorum. 325cc kasüstü memealtı kesisiyle, lokal anesteziyle tuğrul beye oldum. Keşke 375 yaptırsamışım, tek şikaetim bu.
325 kasüstü kondu 1.75 boy 63 kg.a ve 20.günden beri söylendiğim tekşey var; küçükler, küçükler, küçükler:)) Sanırım bunun sonu yok:))))))))))))
Selam, bir süredir yoktum, takip edemedim. Tuğrul bey hep kasüstü yapıyor deniyor, doğru da olabilir, ama diğerleri de hep kasaltı yapıyor. Benim valla hiç belli olmuyor, silikon falan belli değil, süt verdiğim zamankiiler gibi dolgundolgun. Tek sıkıntım, keşke 400cc olsaydım. Memealtı kesi izi de pek belli diil. Ben doğrusu, biraz daha büyük olsaydı dediğimden, yazı geçireyim, belki 400cc.ye değiştiricem. Gerçi bigün, yokyok bu büyüklük ideal diyorum, bigün biraz daa büyük olsaydı keşke diyorum falan:)) yaz bi geçsin bakalım. Aslında foto yollardım ama önceden yolladığım bikaç arkadaş kendileri de olunca yollıcaklardı ama yollamadılar. Ben de biraz keklenmiş hissettim:))) sonuçta amaç sadece fikir edinmek ve iyi hissettmekti ama kimse bana yollamadı. Bence dr.u seçin ve olun, dolaşan birkaç ana isim var zaten, onlardan biri oldukça, problem olmaz. Bana uygun anestezi Tuğrul beyinkiydi, çünkü benimle yaşayan annemin anlamaması lazımdı, sabah gittim, kist alındı dedim, akşam geldim. Kızıma da bakabildim. 1gece ağrım oldu. Bence yaz gelmeden olun. Ben unuttum bile olduğumu