• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış zigzag teğel ile büzgü çiçek

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
688
Diğer
img0826.jpg

bir daire çizdim ,zigzag teğellediğim kurdelemin ucunu kumaş altına alıdım.
img0829i.jpg

dairenin üzerine topluiğne ile tuturup ,sabitlemeye başladım,
img0832q.jpg

daire tamamlanınca aynı işlemi daire içine yeniden uyguladım
img0834o.jpg

img0836q.jpg

img0838k.jpg

en sonda ortasına boncuk diktim
bu çiçekte 2 cm lik kurdela ve 50 cmlik kurdelayı büzdüm
görüldüğü gibi katları yeterli olmadı

Son düzenleme:
img0908e.jpg

buradaki mavi çiçekte ise
1m uzunluğunda ki,3cm eninde kurdelayı teğeledim iki kez daireyi dolandım
daha dolgun katlı oldu
kalistem 3,kat dolatırırsam , ortadaki boşluğa boncuk dikmeden yapabileceğimi söyledi
sanırım o da ayrı bir güzel olur
kalisteme çok tşk ederim ,bu çiçeğin yapılışını bana açıklayıp öğreten kendisidir
çooooooook tşkler tatlım iyiki varsın a.s.

kalisteme çok tşk ederim ,bu çiçeğin yapılışını bana açıklayıp öğreten kendisidir
çooooooook tşkler tatlım iyiki varsın a.s.

Canım çok teşekkür ederim, yardımcı olabilmişim ne mutlu banazemuszemus
Ellerine kollarına emeğine sağlık canıma.s.

Mavis olani tanidim ben canta bizimkininki....ablacim bu emeklerin elimin altinda ama adim adim nasil yaptigini gördüm ya su resimlerle ay kiyamam ben kizima kullandirmaya ya...Krem rengi canta varya bana yaptigin kizlar onu cok beyendi:nazar:

CATI PALAS ...NAPCASSSS

Mavis olani tanidim ben canta bizimkininki....ablacim bu emeklerin elimin altinda ama adim adim nasil yaptigini gördüm ya su resimlerle ay kiyamam ben kizima kullandirmaya ya...Krem rengi canta varya bana yaptigin kizlar onu cok beyendi:nazar:

CATI PALAS ...NAPCASSSS

:))))) güle güle kullanın canlarım yeğenime sana feda olsun yine işlerim kız kikikiki
he bu arada spariş varsa süle yaza kadar tamamlıyayım :)
mesela semaya bebek badaniyesi bebiş çantası işleye bilirimmm kikikiki
semayada slmlar kulaklarını çınlatım kızın :)

ÇATI PALAS ahhh ahhhh özledim valla :)

yaza kadar semanin bebisi essek kadar olcek.Ama cantayi elime alip tekrar inceledim ay cok zormus ablacim ya bunun yapimi.Kizim sen kafayi yemissin bukadarda ugras verilirmi birehh birehh birehhh

yaaa çok güzel hoca bize bunları öğretmedi. burda öğrenip kursta gösteriyom ben hocanın yerine:)))

Back