bana da dua edermisiniz ltfen...

1000 tane okunur tabi sende oku tamamlamaya çalış cuma gününde yerimseniben

50 tane daha okudum canım
yine fırsat buldukca okurum yazarım kaç tane okudugumu.
mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kabul olur inşallah.

50 tane daha okudum canım
yine fırsat buldukca okurum yazarım kaç tane okudugumu.
Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kabul olur inşallah.

[sıze="2"]1000 tane okunur tabi sende oku tamamlamaya çalış cuma gününde yerimseniben[/sıze]

allah razı olsun tabi tabi bende okuyorum 1000 taneyi bitirip dualamak istiyorum bugün hayatım inşallah duamız kabul olur..

40 tane okudum ben sevgili bebegem....inşalah daha okuyunca eklerim ...yalnız sayılara bu kadar takılma bence, ihlasla okunabildiği kadar okunsuno da ha makbul olur ..Allah gönlüne göre versin ..

Canım 100 tane okudum. RABBİM kabul ettin cümlemizin dualarını.

Umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız.

ALLAH sana hayırlı,sağlıklı,mürvetli yavrular versin tez zamanda .Tüm isteyenlerede.:Saruboceq::Saruboceq:

canım 50 tane okudum.. Rabbim okuduğumuz duaların, hayırlı mübarek günlerin, salih günahsız kulların hatrı hürmetine sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin...

canım 50 tane okudum.. Rabbim okuduğumuz duaların, hayırlı mübarek günlerin, salih günahsız kulların hatrı hürmetine sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin...

Canım 100 tane okudum. RABBİM kabul ettin cümlemizin dualarını.

Umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız.

ALLAH sana hayırlı,sağlıklı,mürvetli yavrular versin tez zamanda .Tüm isteyenlerede.:Saruboceq::Saruboceq:

40 tane okudum ben sevgili bebegem....inşalah daha okuyunca eklerim ...yalnız sayılara bu kadar takılma bence, ihlasla okunabildiği kadar okunsuno da ha makbul olur ..Allah gönlüne göre versin ..

ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ÇOK ÇOK SAĞOLUN KIZLAR

800 TANE KALDI İNŞALLAH BİTİRİCEZ BUNUDA İNŞALLAH

BUGÜN DUASINI YAPMAYI ÇOK İSTİYORUM ÇOKKKK:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çok az kaldı çok az 800 tane bende hızla okumaya çalışıyorum bugün duasını yapalım yardımlarınızla

canım dünkü topic de 20 tane okumuştum benden 1 10 tane daha ekle emi
inşallah duanı yaparsın bugün okursam daha haber veririm

Ben şuan ısyerındeyım v halıyle basım kapalı dgl abdestlı dglım bu sekılde okuyabılırımıyım kı ?

Canım rabbim hakkınızda hayırlısını hayırlı bir ewlat wersin size herşeyin zamanı wardır bilirsin umudunu yitirme beklemediğin bir anda geliwerir yawrun sana emiinim kafana fazla takma demek kolay ama gerçekten takma fazla allah yar we yardımcın olsun

Dualarımdasın

X