- 3 Temmuz 2008
- 2.140
- 3
- 45
bunları yazdığım için çok ama çok üzgünüm kızlar kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyorum fakat gelmeyen arkadaşların sayısı sürekli arttı ve sayımız oldukça düştü bu durumda servis ücreti malesefki yükseldi yarında birileriin işi çıkar gelemezse dahada lüzumsuz ve tatsız olaylar yaşanacağından servisi iptal ettirmeye karar verdik
taşın altında burcu ve benim elim var çünkü kimse kusura bakmasın
isterseniz bu sıcakta hazırlık yapacağız diye debelenmeyelim fazla konakta ykm de buluşur beğendiğimiz cafenin birine otururuz
inanın sıkıntıdan migrenim tuttu son dk değişikliği nasıl herkesi haberdar ederim bilmiyorum lütfen okuyanlar bana yazsın ne yapalım servis ücreti kişi başı 20 tl ye geliyor servis olmadan da arac problemimiz doğuyor bu saatten sonra benimde hiç hevesim kalmadı herzamanki gibi gider bi cafede otutururz ne yapalım . piknik yapalım diyen dilimi eşekarısı soksaydı dedim sonunda teşekkür ederim
yeni programımız şöyledir
karşıyaka alaybey sahilinde muammer aksoy çay evi bulunmakta atatürk heykeli ve alaybey tersenenin tam ortasında kalıyor
dışarıdan yiyecek getirmek serbest yaptıklarımızı getirebileceğiz yani
saat : 13 30 14 00 uygundur arkadaşlar gölgelil denize nazır püfür püfür otururuz
sblue
yengeçburcu
firstlady
peri
gizem1986
march7 ve kızı
nazarboncuğu
aysenfatos
bumuyani
güneş55??
kibele 190??
su35??
taşın altında burcu ve benim elim var çünkü kimse kusura bakmasın
isterseniz bu sıcakta hazırlık yapacağız diye debelenmeyelim fazla konakta ykm de buluşur beğendiğimiz cafenin birine otururuz
inanın sıkıntıdan migrenim tuttu son dk değişikliği nasıl herkesi haberdar ederim bilmiyorum lütfen okuyanlar bana yazsın ne yapalım servis ücreti kişi başı 20 tl ye geliyor servis olmadan da arac problemimiz doğuyor bu saatten sonra benimde hiç hevesim kalmadı herzamanki gibi gider bi cafede otutururz ne yapalım . piknik yapalım diyen dilimi eşekarısı soksaydı dedim sonunda teşekkür ederim
yeni programımız şöyledir
karşıyaka alaybey sahilinde muammer aksoy çay evi bulunmakta atatürk heykeli ve alaybey tersenenin tam ortasında kalıyor
dışarıdan yiyecek getirmek serbest yaptıklarımızı getirebileceğiz yani
saat : 13 30 14 00 uygundur arkadaşlar gölgelil denize nazır püfür püfür otururuz
sblue
yengeçburcu
firstlady
peri
gizem1986
march7 ve kızı
nazarboncuğu
aysenfatos
bumuyani
güneş55??
kibele 190??
su35??