Gelinlik Modelleri rica etsem gelinligim nasil olmus diye bi bakarmisiniz???

Kayınvaliden kalkmış uğraşmış diktirmiş (gerçi istediğin olmamış ama) , sende saygısızlık etmemişsin helal olsun valla maşşallah ilişkinize..
Bence ısmarlama olmasına rağmen iyi dikmiş terzi , yakışmışta hayırlısı olsun inşallah..
Bolero da bilmiyorum çok pot gibi gelmedi bana belki biraz uzun , omuz kısmı geniş olmuş olabilir , o kadarda olur canım..

opuyorumnanaktantskler güzel yorumunuz icin evvet kessinlikle saolsun okadar ugrasti benim icin kinaligim ve nikah elbisem birebir aynisi oldu gelinliktede terzi yakismaz olmaz bu deyince kafasina göre takilmis ama saglik olsun bolerosu haricinde icime sinmeyen biseyi yok cok sükür boleroyaada bi care düsünülcek artika.s.

canım çok güzel olmuş tam üstüne oturmuş ama bence üstündeki cepken olmasa daha hoş yada gelinliğin üstündeki desen ve taşlara uygun daha sade ve üstüne oturan bi cepkenle süper olucaksın..
ALLAH hayırlı uğurlu etsin bir ömür mutluluklar...

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:

cok tsk ederim yorumunuz icin evvet bolero deyisiceka.s.

kıs sen ne güzel şeysin:asigim::nazar: avatar da görüyordum fakat burda çok net gördüm seni...

tatlım hayırlı olsun....Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin gerisi boş :nazar:

fakat biliyorum ki sen de her gelin gibi çok güzel bir gelinlik hayal ediyorsun...

gelinliğin güzel fakat kollarını çıkarttırıp straplez yaptırırsan şahane oluryerimseniben

:eek:cok tsk ederim ablacigim utandirdin beni:eek:

:eek:abla straplez ne ben anliyamadimda:eek:

tsk ederim yorumunu ve fikrini esirgemedigin icin beni cok mutlu ettin ablamopuyorumnanaktana.s.

Canım bence çok güzel olmuş..
iyi bedeni uydu :)))
üst duruşu çok güzel ama benden tavsiye üsttten giydigin borerolyu daralttır koluna yapışsın .ok daha üst modeli ortada çıkatrtırr..

:eek:tskler cok saolopuyorumnanaktan
ölcülerimi burda terzide aldirmisdim zaten o yönden beden uydu cok sükür ama bolero icin beden aldirmamisdimkaydirigubbakcemile3
ve boleronun caresine bakilacaka.s.

Allah mutlu etsin canım Allah utandırmasın inşallah
gelinlikler hep güzeldir zaten bembeyaz tertemiz
inşallah sonunuzda böyle olur bembeyaz tertemiz

cnm heryeri çok güzel ama bolerosu olmamışş..onun yerine ,o boleroyu bozup ince bi kol yaptırsan tülden daha hoş olur sanki..
ayrıca sen güzelsin gelinlik en kötüsü olsada farketmes cnnm:):)

Son düzenleme:
gelinliğini çok beğendim etek kısmı işlemeleri çok güzel olmuş
bende sadece bolero kısmına takıldım canım bi arkadaş resim eklemiş öyle bişey yaptıra bilirsen gayet hoş olur uzun kol yerine kısa kollu olsa dahada bi hoş olur kanımca
Allah mesut etsin canım şimdiden

alllah mesut etsin canım boleroyu giymessen çok güzel bi gelinlik saç makyajla harika olursun mutluluklaropuyorumnanaktan

beyazlar icinde seni bir gördüm icim birden burkuldu ablasinin kücücügü biricigi büyümüsde beyaz atli prensine kavusmaya hazirlaniyomus diye

ben sana yorumumu sözlü olarak yapmisdim biliyosun ablam burdan sadece sana mutluluklar diliyorum güzele ne yakismaz cuval bile giysen yine yakisir senin icindeki yüregindeki güzellik iyilik disina vurmus zaten melegim rabbim övmüsde yaratmis cok sükür

allahim sana ve emreye hic kötü gün yasatmasin göstermesin insallah ablam
herseyin en güzeli en özeli daima gönlünce olsun insallah
o gülen yüzün hic solmasin

daha ne isterimki tüm iyi dileklerim ve dualarim seninle ablasinin biricigi

dahada fazla yazamcam cok duygulandim ben ya :KK43:

seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

evet cnm çok güzel olmuş gelinliğin yanlız bolerosu gerçekten güzel durmamış fikrimce kısa kollu olsa daha ii durudu sanki tabiki yinede senin kararın alkisalkisalkis tebrikler bu arada llah mutlu etsin inş.

:eek:cok tsk ederim ablacigim utandirdin beni:eek:

:eek:abla straplez ne ben anliyamadimda:eek:

tsk ederim yorumunu ve fikrini esirgemedigin icin beni cok mutlu ettin ablamopuyorumnanaktana.s.

tatlım straplez yaka bu oluyor canişim:1hug:

2007_model5.jpg

eğer açık olduğunu düşünüyorsan tül ya da saten kumaşla göğüs üstünden boğaza kadar bluz şekillinde diktirebilirsinopuyorumnanaktan ...

dur onuda bulayım

:eek:

herkes gibi bende söyleyecem. boleronun yanındaki iplerde spor durmuş ama gelinliğin eteği çok şık duruyor. tabi bide aksesuarlar saç makyaj müthiş olursun canım

X