- 4 Şubat 2009
- 1.307
- 1
- 34
- Konu Sahibi asksinsencansinsen
mutluluklar :) gayet hoş
a.s.tsk ederimopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutluluklar :) gayet hoş
etek kısmi yaka kısmı guzel evet canım bolero uyumsuz olmuş daha şık bişey yaptırsanız hem düğüne baya zaman var yapılabilir bu birz sıradan bi güpür olmuş ama gelinlik guzel
canımcığım bencede bolero kısmı olmamış . kolları çok geniş :S bence onu değiştir
Kayınvaliden kalkmış uğraşmış diktirmiş (gerçi istediğin olmamış ama) , sende saygısızlık etmemişsin helal olsun valla maşşallah ilişkinize..
Bence ısmarlama olmasına rağmen iyi dikmiş terzi , yakışmışta hayırlısı olsun inşallah..
Bolero da bilmiyorum çok pot gibi gelmedi bana belki biraz uzun , omuz kısmı geniş olmuş olabilir , o kadarda olur canım..
canım çok güzel olmuş tam üstüne oturmuş ama bence üstündeki cepken olmasa daha hoş yada gelinliğin üstündeki desen ve taşlara uygun daha sade ve üstüne oturan bi cepkenle süper olucaksın..
ALLAH hayırlı uğurlu etsin bir ömür mutluluklar...
kıs sen ne güzel şeysin:asigim: avatar da görüyordum fakat burda çok net gördüm seni...
tatlım hayırlı olsun....Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin gerisi boş
fakat biliyorum ki sen de her gelin gibi çok güzel bir gelinlik hayal ediyorsun...
gelinliğin güzel fakat kollarını çıkarttırıp straplez yaptırırsan şahane oluryerimseniben
Canım bence çok güzel olmuş..
iyi bedeni uydu :)))
üst duruşu çok güzel ama benden tavsiye üsttten giydigin borerolyu daralttır koluna yapışsın .ok daha üst modeli ortada çıkatrtırr..
cok tsk ederim ablacigim utandirdin beni
:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
abla straplez ne ben anliyamadimda
tsk ederim yorumunu ve fikrini esirgemedigin icin beni cok mutlu ettin ablamopuyorumnanaktana.s.