Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatm kız benımkının işi değil o bizim şirkettekı erkeklerden bahsettım
benımkının kendi işi çokşükür
sinayyyyyyyyy uykuya duskunsenbnım gıbı ıstesende ısın olamıyorrrr
puhahahaha
tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
500 adet canım.
bekar adam evet sen yoksun napiim dio deli yaa ben olunca ne değişcekse -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::jeyyar::jeyyar::jeyyar:mm değişir bişeyler yaaa
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisesmy sen öle diosan doğrudur bebişim alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
sıkma canını böcüğüm:teselli: kimsenin yaptığı yanına kalmaz :mymeka:cok cnm sıkkın
ağladım durdum dişimin ağrısını bıle unuttum
yarın aylık alıyoruz ben ıdarı kadro olduğum halde 60 tl kestıler nıe gelmemışm ıse ama herkes gelmedı
dığer ıdarı kadrolarınkı kesılmedı yalnızca benımkı bende ıtıraz ettım kavga ettık
yığenı ıle
aksam yada yarın konuscam patronlabelkı işten ayrılırımm kızlar
moralım 0 ben 20 tl fazla alsamm keske dedım ssk parasını verseler dıe hayal kurdum benım paramı kesıyorlar yaa :çok üzgünüm:
tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
cıkılmaz mı her haksızlığa boyun eğılmez asıl
gıder evımde oturuum daha ı ben anne babamdan bı yuksek ses duymadım burda ıkı kurusluk ınsanların hakaretlerını hıc cekemem
bugun yada yarın konuscam herkes haddını bılcek ve ben hakkımı alcam valla kendılerı bılır cok sey kaybederler:1closedeyes:
kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey
düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan
( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:
gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık
bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn
kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey
düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan
canım şalına bayıldım anneannen cok güzel örmüş, düğününde sonbahara denk geliyor iyi fikir alırsın omuzlarınakaydirigubbakcemile2
yaaa anneannen birkaç günlüğüne benim anneannem olsada banada örse kıskandım valla a.s.
ışılcım ananeciğinin ellerine gözlerine sağlık.
pamuk şekeri gibi çok tatlı olmuş, sakallı ip dimi bu?
canım şalına bayıldım anneannen cok güzel örmüş, düğününde sonbahara denk geliyor iyi fikir alırsın omuzlarınakaydirigubbakcemile2
yaaa anneannen birkaç günlüğüne benim anneannem olsada banada örse kıskandım valla a.s.
teşekkür ederim canım
olsun valla yeterki gözleri görsün hepinize yapar sırnaşık şey
croisellecim etholune bayildim annenin ellerine saglik harika örmüş valla güle güle kullan cicim
( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:
gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık
bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn
croisselle şal çok güzel.kol düğmesini bende sevgililer gününde nişanlıma yaptırdım düğünde takıcak inş.
crois cok güzel cicilerin vallahi yaaa
hayatım şöle ben dedımkı benımkı anltaya gıdıyor 1 gunlune gıdıyor ılk defa yanı normalde ısı seyehat gerektırmıyor ama öyle işler var dedım kendı işyerimden bılıyorum cok zor dedım olay budur öptümmm muck muckhihoyyyt