• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaslar hepinize gunaydin malesef ben bu hafta grm bile veremedim
oysaki okadar kosusturmali bi gundu aksamlari ayaklarimin agrisindan uyuyamiyodum ,tabi dogru durust biseyde yemiyodum malesef hic verememisim sinir oldum
hele aksam resmen karnim gurluyodu sabah ayni ciktim ofki ne of
rakibem demek kilo verdin hadi gozun aydin olsun gecen haftada ben vermistim bu hafta sira sende
resimleri eklerim sonra simdi azisim var gelirimok

günaydın hepinize diyet nasıl gidiyo ben gururla takvimide yeniledim sempatikcm bu hafta bende varım yarışmada benimle yarışacak varmı bakayım

günaydın hepinize diyet nasıl gidiyo ben gururla takvimide yeniledim sempatikcm bu hafta bende varım yarışmada benimle yarışacak varmı bakayım

sen simdi neden tekrar yarismaya giriyosunki anacim ,zaten ne kalmista geriye vermen gereken ,tabi sen bilirsin
benim bi rakibem var ,bi bak bakalim bulabilirsin
yeni listeyi duzenleyince eklerim seni
ve tekrardan hosgeldin aramiza

20-27 nisan arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................55.................55.....................kilo verememis:çok üzgünüm:

moonserose0………………….....58.5...............58.....................500 gr vermis:teytey:

yarisci………………………….….77..................belli degil

princess of rain…………….…..…67.5................67...................500 gr vermis:teytey:

whitehall...................................71.8...............71.8..................kilo verememis:çok üzgünüm:

hatunarik...................................60..................59....................1 kilo vermis:hooray:

saziye19....................................74.................belli degil

Hatice27....................................67.9................67.1.................800 gr vermis:sm_cool:

bambaskaben............................53.6.................53.6.................kilo verememis:çok üzgünüm:

geldim canım burdayım :)) bugün çok yoğun olduğum için çabuk çabuk yazıpğ çıkıyorum hemen. kilo veren arkadaşlarımı çok tebrik ederim özellikle haticeciğim senia.s. bu gidişle senlede rakip olacağız desene kaydirigubbakcemile3
dün beni görenlerin verdiği ilk tepki şuydu ayyy ne güzel zayıflamışsın nasıl başardın kaydirigubbakcemile5 onun için bugün çok mutluyum ve bu gazla bu hafta kesin 1 kg veririm. dimplehawkcığım şekerim niye kıskanıyorsun senin yerin belli Şeniz

en azından aramızda kilo verenler var
bu arada ne kadar az kişi kalmışız öle kıslar silkelenip kendimize gelelim artık kimse yeterli paylasımda bulunmuyo
hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyy

kizlar en sonunda elbisemi ve kendimi ekliyorum yuzumu kapatmadim ve alinti yapmayin daha sonra silcem ok birazcik dursun herkes gorene kadar
bakin bakalim begencekmisiniz

buda gelin kizimizla ben ,bu kenimizin cektigi diger resimler daha eklemedim,takidan sonra cok kotu oldu morali bozuktu iyi cikmamisya idare eder iste

Son düzenleme:
maşallah 41 kere maşallah benim rakibeme , bune güzellik hayatım incecik çıkmışsın cidden :))

ay mersi rakibem , o senin gozelligin
cokta incecik degilim be ,daha 5 kilo vercem dur sen ozaman incecik olcam
bunlari kendim cektim ,esas resimler daha arkadas gondercek
ama iste merakinizi gidermis oldum
valla SIKINTIDAN oldum en sonunda bitirdim oh cektim ,ise gitcem daha birsuru is var yapilcak
bu hafta spora basliyoruz dimi
hadi sen 58 gordun sira 57 de bende insallah 54 olmak istiyorum ,hadi bakalim kim birinci olcak ,rakip olmak kolay degil dgeilmi

saol canim
aslinda ilk diyete basladigimda gelinimizle ayni kiulodaydim ,ben veriyorum ama o evlenecegini bile bile bogazaina dayanamiyo ,napalim herkes kendie veriyo kiloyu ,demkki halinden memnun
saol canim ,insallah daha vercek cok kilom var

sempatim yafrum harikasin elbisende sende 10 numarasin:nazar: masallah canim yalniz CADIARZUbenim gozume gelin kiz takildi bu genc kizimiz keske evlenmeden once biraz kilo vermeyi deneseydi daha etkilieyici bir gelin olabilirdi nacizhane gorusum ama yinede allah mutlu mesut bahtiyar etsin yuvalarindan huzur hic eksik olmasin.:Saruboceq:

bu arada telefonunda samsung u600 mi benimkide ondan ama mor renkli senin elbisenin renginden seninki pembemi ne cok seviom tilionumu

Son düzenleme:
kizlar nasil gidiyor diyetler kismetse bende kasim ayinda tekrar aranizdayim ......
daha dur canim sendeeeeee ,hele bi bebek dunyaya gelsin ,sakin ihmal etme bosver kiloyu ilk once bebegin sagligina bak ,kkiloyu nasil olsa verirsin, diyetler gordugun gibi 55e ulastimda daha cok vercek kilo var baklim aynen devam ediyoruz
sildim canim gormemisim yaziyi...
sen her zaman guzelsin fistigim...a.s.

mercicanim sildigin icin
ve yine merci o senin guzelligin ,sen benden bin kat fistiksin be ,su hamilelik zamaninda bile fistiksin valla

daha dur canim sendeeeeee ,hele bi bebek dunyaya gelsin ,sakin ihmal etme bosver kiloyu ilk once bebegin sagligina bak ,kkiloyu nasil olsa verirsin, diyetler gordugun gibi 55e ulastimda daha cok vercek kilo var baklim aynen devam ediyoruz

mercicanim sildigin icin
ve yine merci o senin guzelligin ,sen benden bin kat fistiksin be ,su hamilelik zamaninda bile fistiksin valla

canim bebek dogmus oluyor ekim veya eylul sonunda bende bir iki ay sonra gelirim belki acele etmem zaten...bu arada nerden gordunki son halimi:1shok:

sempatim yafrum harikasin elbisende sende 10 numarasin:nazar: masallah canim yalniz CADIARZUbenim gozume gelin kiz takildi bu genc kizimiz keske evlenmeden once biraz kilo vermeyi deneseydi daha etkilieyici bir gelin olabilirdi nacizhane gorusum ama yinede allah mutlu mesut bahtiyar etsin yuvalarindan huzur hic eksik olmasin.:Saruboceq:

saol bitanem eh iste idare ederdik
gelinimizin kilosu vardi napim soyledik aslinda cabukta kilo veren birisi ,yemese verirde o bogazina dayanamiyo ,hem benim gibi cok takmiyo kafasina
bundan sonra verir heralde annesinin evinde rahatti ev yemek is su bu calisip gelip yiyodu, simdi gorcez ,hem calisip hem eve bakmak yemek yapmak oraya buraya kosturmak ne demekmis, verir daha kilolari
aslinda cok daha dedim ,bidaha gelin olmucaksin resim goruntuler kalinti olcak omur boyu, bakinca guzel dur diye, ama bosver iyi olsunlarda
gerci dugun sonunda baya kkotu olundu takilardan sonra ,oyuzden bide moral bozuktu
evet canim samsung demekki ayni telefonumuz, daha once griydi, bu bordo rengi ,

Back