• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

canım benim yaaa...
valla biz haber beklemedeyiz..
tutmuyor kanlarımız ama,yinede vermeye hazırız yanii...
ALLAHIM SEN yavrumuzu ailesine bağışla....:(((

Ben Beyza'ya çok üzülmüştüm, eşime bile anlattım...
Umarım Eylül için gerekenler yapılır...
Keşke bende biraz daha yakın olabilseydim de yardım edebilseydim, şehir dışı kan transferi olmuyormuş okuduğum kadarıyla...
Gerçi kan grubum tutmuyor ama.
Mail grubumu gözden geçirip, arkadaşlara göndereyim...
Bende kız çocuğu annesiyim, okudukça içim parçalanıyor.senağlama
Allahım sen kimseye evlat acısı gösterme...
Bütün hasta çocuklara acil şifalar ver Rabbim.
Hiçbir anne babanın yüreği yanmasın.
Amin...
:Saruboceq:

arkadaşlar ben kan bankasında çalışıyorum ama malesef hem biz burada aferez yapamıyoruz hem de hastaneden dışarıya çıkış yapma imkanımız yok. ama yine de salı günü şeflerimle görüşürüm yapılabilecek birşey var mı öğrenirim. belki beyaz küre değil ama eritrosit ( kırmızı kan ) veya plazma hakkında yardımcı olabiliriz. çok üzüldüm güzel yavrularımıza. yine de sormadan birşey demek istemiyorum yani belki ankarada tanıdıkları falan varsa yardımcı olabilirler diye söylüyorum ben kendim istanbuldayım ve benim de kayınvalidem akciğer kanseri onun bakımıyla ilgilenmesem kesinlikle eşimle gelir bağışta bulunurdum.yine de elimizden geleni yapalım. bu arada facebooktada da gruplar var oraya da ilan bırakılabilir ve bir arkadaş askerlerden bahsetmiş. en iyi donör askeriyede bulunur arkadaşlar çok doğru. eşlerimizin meslekleri bölümündeki asker eşlerine iletelim bence mesajı muhakkak ankarada olanlar vardır.

ya üfff benim grubum diğer arkadaşa uyuyor ama dediğim gibi beyzaya kan verdim..gitsem şimdi kesinlikle kan almazlar..damarlarımda uygun deilmiş trombositte alınmıyor elim kolum bağlı...şimdi herkese tek tek yine geçeceğim mail..inşallah bi şeyler bulabilirim...kızlar başka ihtiyacı olan olursa lütfen yazın..

kızlar 0 grubu için olan ihtiyaç kanmı yoksa diğer damardan alınacak sıvımı....çünkü insanlara sıvı alınacak diyince hı kem küm ediyorlar.....ya ben anlamıyorum burda böbrek bağışlamıyoruz lanet olası bi sıvı işte...çoğunun grubu uymuyor ,uyanların çoğu kem küm diyor, gidenler olmuyor eli boş dönüyor.
Bu diğer hastamıza normal kan gerekiyor arkadaşım, siz Beyza'ya normal kanmı verdiniz yoksa trombositmi verdiniz, sanki normal kan veren yok gibi aklımda kalmış eğer öyleyse 3 ay veremeyeceksiniz..Bu gün haber verecekler bakalım ona göre duyuru yaparım şu ana kadar bir gelişme yok...

arkadaşlar ben kan bankasında çalışıyorum ama malesef hem biz burada aferez yapamıyoruz hem de hastaneden dışarıya çıkış yapma imkanımız yok. ama yine de salı günü şeflerimle görüşürüm yapılabilecek birşey var mı öğrenirim. belki beyaz küre değil ama eritrosit ( kırmızı kan ) veya plazma hakkında yardımcı olabiliriz. çok üzüldüm güzel yavrularımıza. yine de sormadan birşey demek istemiyorum yani belki ankarada tanıdıkları falan varsa yardımcı olabilirler diye söylüyorum ben kendim istanbuldayım ve benim de kayınvalidem akciğer kanseri onun bakımıyla ilgilenmesem kesinlikle eşimle gelir bağışta bulunurdum.yine de elimizden geleni yapalım. bu arada facebooktada da gruplar var oraya da ilan bırakılabilir ve bir arkadaş askerlerden bahsetmiş. en iyi donör askeriyede bulunur arkadaşlar çok doğru. eşlerimizin meslekleri bölümündeki asker eşlerine iletelim bence mesajı muhakkak ankarada olanlar vardır.

canım feysbook da grup kurdukzaten... ve gun aşırı üye sayısı artıyor.....
Beyza'nın Anısına...Eylül'ü kurtaralım | Facebook

merhabalar guzel haberler aliriz insallah sadece bir tanidigim var ankarada onada haber ettim oda tanidiklarina haber etsin diye o arkadasada burda kadinlar kulubunde tanidim bakalim insallahguzel seyler olur dualarim butun acil sifa bekleyen yavrulara insanlara allahim sen buyuksun

Beyza icin cok uzuldum. senağlama
Insallah Eylul kizimiz sagligina kavusur, kan veremeyenler de dualarini eksik etmesin.

Arkadaşlar 10 dakika önce Eylül'ün babası Serkan bey aracılığı ile bir bey aradı inanın ismini filan soramadım çünkü konuşurken tir tir titriyorum ağlayıp onlarında morallerini bozmamak adına zor konuşuyorum.. Dün akşam 0Rh+ kan gerekmiş dediğim hastamızın babası bu bey, kızımız 16 yaşında cumartesi pazar için ihtiyaç karşılanmış ama hafta arsı için bu kızımıza kan gerekiyor daha çok gronulosit gerekiyormuş...

Yardım etmek isteyen arkadaşlarımız bana ulaşabilirler veya babamızı arayabilirler... biraz sonra yeniden arar konuşur isim bilgilerinide eklerim ne çocuğun nede beyefendinin ismini sormak aklıma gelmedi...

0532-705-54-51 Bu numaradan Eylül'n haricinde kan arayan babamıza ulaşabilirsiniz ve arkadaşlar yani böyle bir duygu olamaz adamcağız ağlayacak gibi konuşuyor yardımcı olabilirmisiniz? yardım edebilirmisiniz? abla diye cümleler kurdu... Yabancı olmaları çok büyük dezavantaj, işte kendileri gibi bir kaç aile dışında tanıdıkları yok hastanede ve yardım isteyebilecek kimseleri yok, umutları biz olduk lütfen yardım edin...

Arkadaşlar 10 dakika önce Eylül'ün babası Serkan bey aracılığı ile bir bey aradı inanın ismini filan soramadım çünkü konuşurken tir tir titriyorum ağlayıp onlarında morallerini bozmamak adına zor konuşuyorum.. Dün akşam 0Rh+ kan gerekmiş dediğim hastamızın babası bu bey, kızımız 16 yaşında cumartesi pazar için ihtiyaç karşılanmış ama hafta arsı için bu kızımıza kan gerekiyor daha çok gronulosit gerekiyormuş...

Yardım etmek isteyen arkadaşlarımız bana ulaşabilirler veya babamızı arayabilirler... biraz sonra yeniden arar konuşur isim bilgilerinide eklerim ne çocuğun nede beyefendinin ismini sormak aklıma gelmedi...

0532-705-54-51 Bu numaradan Eylül'n haricinde kan arayan babamıza ulaşabilirsiniz ve arkadaşlar yani böyle bir duygu olamaz adamcağız ağlayacak gibi konuşuyor yardımcı olabilirmisiniz? yardım edebilirmisiniz? abla diye cümleler kurdu... Yabancı olmaları çok büyük dezavantaj, işte kendileri gibi bir kaç aile dışında tanıdıkları yok hastanede ve yardım isteyebilecek kimseleri yok, umutları biz olduk lütfen yardım edin...
canım ben salı zaten buyuk ihtimal hastaneye gidicem...umarım ozamana kadar sesimdüzelir... kanım 0+ vermeye calısırım iyilesmek icin elimdne geleni yapıcam artık...
ben durmadan aramak istemiorm serkan beyi de..numaram zaten kayıtlı onda tlfnları da susmuyordur buyuk ihtimalle...sen daimi konusuyorsan serkan beye diyebilir misin firuze gelmişti size persembe gunu o sıfır + isterlerse pazartesi de ugrarım ama en gec 5 okulda olmam lazım tez randevum var da...
umarım alırlar benden...

ya da dur ya ben bi arayım.... yzarım buraya

tamamdır pazartesi beni arayacaklar...ben de 2gun kendimi duzeltmeye bakayım en iyisi....

canım ben görene dek aramışsın...

dayanamadım yaa:)
travesti gibi sesim...burun tıkalı...artık ypcam bisiler...lanet olsun evde yalnız kalıo olmasam bakacak biri olur iyilesirim dicem ama nerde...
:(
ben yatıcam biraz daha dinleneyim...iyileşmem lazım pazartesiye...
gorusuruz ..
bisi olursa tlfnum var sende ablacım ararsın....

Şimdi nam arkadaşımız aradı Serkan beylerin yanından yeni ayrlmış Eylül'ümüz namın götürdüğü çizgi film cdlerine çok sevinmiş, ben daha çok yazmıyayaım namcım geldiğinde anlatır, arkadaşlar imkanı olanlar ne olur kalkın gidin bakın o anne babayla paylaşılabilecek bir kaç dakika bile onlara ne büyük destek...

Nam arkadaşıma buradan teşekkürler ediyorum yüreğine ayaklarına sağlıka.s.

bende maille bütün ankaradaki akrabalarima arkadaslarim mail atip durumdan anlattim.. ALLAH rizasi icin yardim umuduyla..

kallistecim damarlarım uygun olmadığı için bende beyzaya kan verdim..yanlız o gün vefat etti..büyük bi ihtimalle kan ona ulaşamadı..ailesinin haberi vardı muhsin bey artık gerek kalmadı felan demişti bana...

kallistecim damarlarım uygun olmadığı için bende beyzaya kan verdim..yanlız o gün vefat etti..büyük bi ihtimalle kan ona ulaşamadı..ailesinin haberi vardı muhsin bey artık gerek kalmadı felan demişti bana...

sağol canım cevabın için, ben seni kan değilde trombosit verdin sanmıştım.. kısmet bu işler tüm hayatımız gibi kısmetimizde yoksa bir nokta ilerliyemiyoruz senin kanının ulaşamadığı gibi...

sağol canım cevabın için, ben seni kan değilde trombosit verdin sanmıştım.. kısmet bu işler tüm hayatımız gibi kısmetimizde yoksa bir nokta ilerliyemiyoruz senin kanının ulaşamadığı gibi...

öyle tabii canım..ta o gün kan verirken hemşirelerde demişti beyza ağırlaştı felan diye..ben ona rağmen beyza adına kan verdim..belki beyzaya ulaşamadı ama olsun ihtiyacı olan birine ulaşmıştır belkide..kim bilir belkide bu 16 yaşındaki arkadaşımıza ulaşmıştır...

Msn iletime attım,arkadaşlarımın haberi olacaktır.Beyza'yı kurtaramadık ama diğer yavrularımızı kurtarmak için lütfen duyarlı olalım,duyuralım,yanlarında olalım.Biz hafta içi gideceğiz. nam kardeşimizden haberleri bekliyoruz,dilerim iyi haberler alırız.

Şimdi nam arkadaşımız aradı Serkan beylerin yanından yeni ayrlmış Eylül'ümüz namın götürdüğü çizgi film cdlerine çok sevinmiş, ben daha çok yazmıyayaım namcım geldiğinde anlatır, arkadaşlar imkanı olanlar ne olur kalkın gidin bakın o anne babayla paylaşılabilecek bir kaç dakika bile onlara ne büyük destek...

Nam arkadaşıma buradan teşekkürler ediyorum yüreğine ayaklarına sağlıka.s.

MERHABA ARKADAŞLAR
BEN BUGÜN 13:20 GİBİ EYLÜL'Ü GÖRMEYE GİTTİM
BAZI RAHATSIZLIKLARIMDAN DOLAYI KAN VEREMİYORUM AMA ONLARI ZİYARET ETMEK İSTEDİM.

MİNİK KUŞ ÖYLE GÜZEL Kİ ARKADAŞLAR ANLATAMAM

15-20 TANE ÇİZGİFİLİM CD Sİ GÖTÜRDÜM

İÇERİ GİREMİYORSUNUZ(OLMASI GEREKENDE BU BENCE) CAMLARIN ARKASINDAN KONUŞTUK MİNİK KUŞUMLA, BİLMEMDEN ONUN ENÇOK SEVDİĞİ ÇİZGİ FİLİMLERİ GÖTÜRMÜŞÜM.

BENDE ONA BİRAZ SOYTARILIK YAPTIM BANA GÜLÜCÜKLER ÜZERİNE GÜLÜCÜKLER (ALLAHIM O GÜLEN YÜZÜ HİÇ SOLMASIN:Saruboceq:)

SERKAN BEY "İLK DEFA BİRİNE GÜLÜYOR EYLÜL" DEDİ

CEYDA HN. YÜZÜNE BAKAMADIM KIZLAR KENDİMİ SUÇLU HİSSETTİM:1no2:
KAN VEREMEDİĞİM İÇİN.

NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN KAN VERİN ARKADAŞLAR
BİR HASTAYA UYMAZSA DİĞERİNE UYARsenağlama

SERKAN BEY VE CEYDA HN. İKİSİDE GENCEÇİK İNSANLAR, KIZLARI İÇİN VE ORADA YATAN TÜM HASTALAR İÇİN ÇABALIYORLAR YANİ HEPBİR YÜREK OLMUŞLAR

BENİ GÖRDÜKLERİNDE YÜZLERİNDEKİ SEVİNCİ ANLATAMAM ARKADAŞLAR

SERKAN BEY AYNEN ŞÖYLE SÖYLEDİ ARKADAŞLAR
"BİZİM ANKARA'DA TANIDIK EŞ DOST ÇOK AMA HİÇ BİRİ BİZİ BIRAKIN ZİYARETE GELMEYİ ARAMADILAR BİLE"DEDİ VE" ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN VE BİZLERLE İLGİLENEN KALLİSTE ABLAMIZ VE DİĞER TÜM ABLALARIMIZ
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN"

TABİ BEN SULU GÖZ BAŞLADIM AĞLAMAYAsenağlama

NEYSE SERKAN BEYE VE CEYDA HN. "NE ZAMAN İSTERSENİZ BENİ ARAYA BİLİRSİNİZ "DEDİM VE ÇIKTIM

TABİ TEKRAR GİDECEĞİM O MİNİK KUŞU GÖRMEYE

ASLEN ANKARA'LI DEĞİLLER ERZİNCAN'DAN GELMİŞLER ŞİMDİ EVLERİ HASTANE OLMUŞ

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN:Saruboceq:

KALLİSTE SANA VE BU İŞDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ:Saruboceq:

Back