- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1
Kızlar bugün özenip bakla aldım,içini çıkarıp deep freeze atmak istiyorum,direk atsam olurmu,yoksa kararmaması için usulü var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiye kadar Hiç denemedim Nohut ve fasülyeyi..
Bende Öyle yapıyım artık...
Bu arada Kış için neler Hazırladınız..
Peki kalan ymekleri poşetleyip mi atiyorsunuz yoksa kaptami
Peki kalan ymekleri poşetleyip mi atiyorsunuz yoksa kaptami
slm kızlra bende herşeyi dondurucuya atanlardanım.aklınıza ne gelirse atıyorum.sebze attım kışlık bayağı bi,kıyma,tavuk,mısır,kalan dolma içi,börek saıp atıyorum.sarma sarıp çiğ olarak atıyorum.yaprak atıyorum hem kavonoza hem dondurcuyua.dondurma atıyorum.kalmış yemek hiç atmadım bide kek çirkin oluyor çıkınca bayat gibi.
ah ecem ah bende sen gibi düşünüyordum elime ne geçerse dondurucudaydı meyvadan tut sebzeye kadar lakin bir tatil sonrası öle bir ders aldım ki şimdi dondurucuya açmaya korkuyorum biz tatildeyken biri şartellerle oynamış ve elektirik kesilmıiş taiki tüm kışlık hazırlığım ziyan olmuş cabası mutfak batmış dondurucuyu doldururken buzdalabının bozulma riskini düşünelim
Şimdi ben kek yapmıştım yarısı yendi ama yarısı kaldı difrize atabilirim diyorsunuz öyle mi
Deepfreeze atıp iyi sonuç aldığım,keyifle yediğimiz bir cok sebze var;
Domates;küp küp doğrayıp,poşetliyorum
Barbunya ;hiç bir işleme tabii tutmadan hoop dondurucuya
Taze Fasulye;domatesle biraz kavurup poşetliyorum
Kırmızı Biber : Közleyip,doğrayıp,poşetliyorum
Erik ve seftali: Dilimleyip,üzerine biraz toz seker serpip,poşetliyorum,hoşaflar için
Bezelye:sıcak suda biraz haslayıp,poşetliyorum
Patlıcan : közleyip poşetliyorum
Bunların dışında mantı,pişmiş,pişmemiş börek,kızartmalık patates,sigara böregi,kurabiye,haşlanmış nohut,haşlanmış fasulyem dondurucumdan eksik olmaz,çok pratik oluyor yerimseniben