Gelinlik Modelleri İzmitte önerebileceğiniz gelinlikçi varmı ??

E

EU1

Ziyaretçi
Tabiki benim için değil...senağlama

Arkadaşım yarın gelinlikçileri dolaşacak.Ama bir fikri yok hangisi daha iyi diker diye..
Önerebileceğiniz bir yer varmı?
:nazar:

canım izmitte bilmyorumda Gölcükte var... izmit gölcük arası az bilirsin herhalde. Bende oraya diktiricem. daha önce dikilenlere şahit oldum. oldukça iyi,temiz dikişi var. Semra diye birisi. mağazasıda var. olur dersen adresini veririm.zaten gölcük merkezde...

galıba benım gelınlıkcı dıyosun semra hanı sü...... magzasının orda olan mı? öylese eger sakın sakın gıtmeyın yarı yolda bırakıyo adamı ablamın elbısesı benım gelınlık hıç istedıgımız gıbı dıkemedı ben mecburen gıydım gelınlıgı ablam zavvalı gıyemedı her seyı eksık verdı tanıdık dıye gıttık eldıven yok kese yok tac yok baska yerler bunların hepsını verıyor parasınıda peşi n vermiştik sakın gitmetın derım engüzel gününüz mahvolmasın

İzmitte Aysira'dan başka doğru düzgün biyer yok bence.Ben ordan almıştım.Çok içime sinerek giydim.Zaten en büyük mağaza o.Çeşit çok olduğundan herkese hitap ediyo

fethiyede cosmo stora dönerken bi cep telefoncu var. karşısında da halıcı.. o telefoncunun üstünde diktirmiştim ben gelinliğimi.. ama 3 yıl oldu tabii. adını bile unutmuşum..
zamanından önce teslim etmişti kadın ve herkes te çok begenmişti gelinliğimi.. boncuk ve taş işlemeciliği de gayet güzel.. başka yeni yerler açılmıştır belki bilmiyorum ama gidip diktiklerine bakabilirsin..

Ben d.dere de çağdaş moda evi diye biryer var oraya diktirdimm herkes bayildi.elişi çok temiz bi kadindi.gelinlikçi deil ama abiye kiyafetler dikiyodu.tanidik araciliğiyla dikti.ama dehşet dikti... Gölcükte gelinlikçi yok bence hiçbiri ii deil

galıba benım gelınlıkcı dıyosun semra hanı sü...... magzasının orda olan mı? öylese eger sakın sakın gıtmeyın yarı yolda bırakıyo adamı ablamın elbısesı benım gelınlık hıç istedıgımız gıbı dıkemedı ben mecburen gıydım gelınlıgı ablam zavvalı gıyemedı her seyı eksık verdı tanıdık dıye gıttık eldıven yok kese yok tac yok baska yerler bunların hepsını verıyor parasınıda peşi n vermiştik sakın gitmetın derım engüzel gününüz mahvolmasın

evet tatlım ondan baahsediyorum yerimseniben vallahi benim teyzemin çok çok eski arkadaşı. teyzem çocuklarının sünnetinde br elbise diktirdi krem rengi şahane olmuştu. resim bulabilirsem ekliyeyim. belki tanıdık diyedir bişiy diyemiycem canımda. bende oraya diktiricem işte... yerimseniben

sanat sokağının fethiye girişinde bi gelinlikçi vardı.
ordaki gelinlik modelleri farklı gelirdi bana
bilmiyorum siparişte alıyorlar mı ama en azından fikir edinebilir

işte teyzeminkinin fotolarını ekliyorum kızlar.
bu önden
dsc02077uz7.jpg

bu arkadan....
dsc02053gi6.jpg

buda boydan....
dsc02044jj5.jpg

bulabildiklerim bunlar kızlar. ama işte o bahsettiğim semra dikti bu kıyafeti. hemde 3 sene evvel. ve müthiş bir işçiliği var. bende kesinlikle oraya diktiricem...

Boşwer cim biz geçen ene arkadaşıma diktirmiştik gelinlik...Tam ptt nin yanında birinci katta bi gelinlikçi var...Mutlaka uğrayın model seçip katalogtan bakabiliyorsunuz modelleri çok....
Ve bi de gazi lisesi karşısında en beğenilen yerlerden biridir...
Vee sanat sokağınd aköşede var orada da farklı modeller de gelinlik bulunur canım...
Ahh bide isim tutabilsem aklımda daha hoş oalacak :)

işte teyzeminkinin fotolarını ekliyordm kızlar.
bu önden
dsc02077uz7.jpg

bu arkadan....
dsc02053gi6.jpg

buda boydan....
dsc02044jj5.jpg

bulabildiklerim bunlar kızlar. ama işte o bahsettiğim semra dikti bu kıyafeti. hemde 3 sene evvel. ve müthiş bir işçiliği var. bende kesinlikle oraya diktiricem...

sen bılırsın bence semranın paraya doymadıgı zamandır ozamanlar şimdi doydu ablamda onun arkadasıydı gayet ıyı terzı sanıyoduk tanışıklıgımıza var yanı bana kötü dıktı ablamada sana güzel dıkebılır nedıyım herkes ıstedıgı yere gıder herkes özgür:eek:

sen bılırsın bence semranın paraya doymadıgı zamandır ozamanlar şimdi doydu ablamda onun arkadasıydı gayet ıyı terzı sanıyoduk tanışıklıgımıza var yanı bana kötü dıktı ablamada sana güzel dıkebılır nedıyım herkes ıstedıgı yere gıder herkes özgür:eek:

tatlım ben semrayı savunmuyorum,öyle bir yanlış anlaşılma olmasın yerimseniben sırf teyzemin sünnetnde değil sünnet 1 sene sonrada yengeme kardeşinin düğününde dikti oda memnun kaldı. bu kadın kötü bir terzi olsa gölcük gibi küçük bir yerde bunca zamandır tutunamazdı. Biz tanıdık olduğumuz halde aylar öncesinden randevu aldık. Dikiş konusunda kendini kanıtlamış bir isim. Bende şansımı deneyip görücem. umuarım senin yaşadıklarını yaşamam :1hug: her terziyi beğenende vardır beğenmeyende neticesinde öyle değilmi a.s.

tabı canım yıne dıyorum sen bılırsın ben kuaförde dım dızlak kaldıgımı asla unutmuyorum kuaför kapısına gelıpte tac getırdım poşete koymuş siyah neyse bız torbayı acana kadar kadın kayboldu bı baktık ki çocuk tacı saclarım hazır pazar günü nerde ne bulabılırım arıyoruz tel kapalı busefer efendım taca 60ytl ıstıyomuş yanı derdı para sagolsun eyüp kuaför bana tac taktı çok mınnetarım hemen ertesı gün idae etttım baska magdur gelınlere takabılsın dıye unuttum yazmayı gelınlık çocuk gelınlıgı bıde abıye dıktırıyoruz ozaman hanım efendıye bukonuda baska bırsey yazmayın burcu hanım ınan moralım çok bozuluyo daha yazmadıgım çok sey var baskasının konusunu kaynatmayalım modatörlerden uyarı gelmeden kapatalım bukonuyu sızede mutluluklar dılıyorum

canım ben gebzedeyim ama inan buraları çok iyi bilmiyorum..mavrulam konunun linkini özel mesajla atmışsın ama canım inan bilgim yok..keşke bi faydam olsaydı..bu arada sizinde gözünüz aydın..allah tamamına erdirsin..

Canım ben darıcada oturuyorum.Bizim burada var bir gelinlikçi ama uzak kalır size.İkincisi de,biraz tuzlu çalışıyor...Umarım bulabilirsiniz..

valla bende fethiye caddesinde biliyorum bi tane ama adını bilmiyorum. fethiye caddesinde soldan ilk pasajda kuyumcular var sağında solunda. valla bu kadar tarif edebilcem. orda da didem ablam diktirmişti çok güzeldi gelinliği

Canım ben geçen yıl diktirdim gelinliğimi, vee herkes çok çok beğendi. Çok cana yakın, yaratıcı bir modelist ve oldukça tecrübeli bir terzi var.
İsmini hatırlamıyorum. Modelistin ismi Pınar, ama gelinlikçinin ismi farklydı. Halkevi durağında inip, Fethiye caddesine çıkar gibi yapıyorsun, solda bir spor mağazası, bir butik var, ve hemen yanında gelinlikçi....
Çok sıcak ve becerikli insanlar, İstanbulda yaşıyorum, her hafta provaya gittim ama inan hiç sıılıp yorulmadım... Provalarım da çok eğlenceli geçti, ortaya çıkan gelinlik de harikaydı........
Başka yere bakma derim ben...
Bilgisayarda resmi yok glinliğimin olsaydı eklerdim...

Aysirada çok güzel modeller var halkevine giderken sağda bir gelinlikçi var adını hatırlamıyorum ordada güzel modeller var bide İnönü caddesinde colleziona giderken fırının üstünde beyaz moda evi var orasıda harika ben nişanlığımı ordan almayı düşünüyorum..

halk evi ile eskıdemıryolu arasında... isim hatırlayamayacagım ama cok guzel gelınlıkler oluyor vıtrınınde... sıradan degıl ve ben hala gözlerımı alamıyorum oradan...
aysırada guzel...

Aysira' nın Derince'de imalathanesi var.Satış yapıyorsa mağazasından daha uyguna alınabilir belki.

X