Vah! Bana.... Vah! Bana

Böyle ah bana vah bana ile olmaz bu is canim!!:nazar:

Kendine acimayi birak biran evvel görümcelerini esini topla bir yere ve bu olayi düzgünce konusun!!:nazar:

15 gün sen 15 gün bu 15 ben diyerek planlayip yapin bu isi, böylelikle kimsenin geriye cekilmeye hakki ve firsati kalmaz, hatta yazili bir plan yapin!!:kahve:

3 Ay kisa bir süre olsada bir kisiye yüklendirmek haksizlik olur. :kahve:

Üzme kendini zor günler bekliyor belki seni ama inanki istekli yapilan her iylik sana kat kat geri dönecektir...a.s

Sevgiyle:teselli:

Ablacım çok geçmiş olsun sana Allah sabır versin benneyaptımki Ah ah aynı şey benimde başıma gelicek bi hafta sonra babam memlekete babaannemi almaya gitti oda bize az çektirmedi hep dedikodumuzu yaptı her geldiğinde evi karıştırmadan gitmiyo:KK43: kızı bakmıyo ayda yılda bi alıyo küçük yengemde bakmıyo bi büyük amcama bi bize geliyo tabi bundan en çok etkilenen benim:KK43: Annemle babaannem konuşmadıkları için babannemin yemeğiyle banyosuyla giyinmesiyle, ilacıyla herşeyiyle ben ilgileniyorum:KK43: bide bişeyi beğense içim yanmaz Allah bi an önce kurtarsın bizi benneyaptımki Sana da çok haksızlık yapılmış eşin demişya yardımcı tutalım diye onu kabul et bence en azından o bakımdan yükün hafifler... :1hug:

Böyle ah bana vah bana ile olmaz bu is canim!!:nazar:

Kendine acimayi birak biran evvel görümcelerini esini topla bir yere ve bu olayi düzgünce konusun!!:nazar:

15 gün sen 15 gün bu 15 ben diyerek planlayip yapin bu isi, böylelikle kimsenin geriye cekilmeye hakki ve firsati kalmaz, hatta yazili bir plan yapin!!:kahve:

3 Ay kisa bir süre olsada bir kisiye yüklendirmek haksizlik olur. :kahve:

Üzme kendini zor günler bekliyor belki seni ama inanki istekli yapilan her iylik sana kat kat geri dönecektir...a.s

Sevgiyle:teselli:

şimdiye kadar hiç bir işini isteksiz yapmadım k.validemin tatlım
aşağılarda ne konuşuluyor bilmem
gelinip evime eşimle konuşuyor 2 numaralı ablası eşimde ya ötekiler yanaşmassaymış biz burda neçiyiz filan yani benim hiç söz hakkım yok
birşey dedimmide havalara kalkıyorlar susacakmışım
kimseye birşey demiyecekmişim ben hallederim filanmış eşimin lafı
haaaaaaaaaaa bende yuttum sanki
şu kapıya geldim geleli hiç eşimin destegini görmedim
hadi gel annenle babanı beraber dr ye götürelim 1 saat geç git işe
benle ol dediysemde git işte dedi taksi tutupda dedi yalnız kaldım
cevresine girdiğimizde hep küçümsedi beni dalga gecer gibi ben birşeyler bilmiyormuş oldum anlamaz oldum ama bu işlerde ben herşeyi anlar oluyorum
kötükedihüso

Ablacım çok geçmiş olsun sana Allah sabır versin benneyaptımki Ah ah aynı şey benimde başıma gelicek bi hafta sonra babam memlekete babaannemi almaya gitti oda bize az çektirmedi hep dedikodumuzu yaptı her geldiğinde evi karıştırmadan gitmiyo:KK43: kızı bakmıyo ayda yılda bi alıyo küçük yengemde bakmıyo bi büyük amcama bi bize geliyo tabi bundan en çok etkilenen benim:KK43: Annemle babaannem konuşmadıkları için babannemin yemeğiyle banyosuyla giyinmesiyle, ilacıyla herşeyiyle ben ilgileniyorum:KK43: bide bişeyi beğense içim yanmaz Allah bi an önce kurtarsın bizi benneyaptımki Sana da çok haksızlık yapılmış eşin demişya yardımcı tutalım diye onu kabul et bence en azından o bakımdan yükün hafifler... :1hug:

evet dedi çaysa bile takmıyacam
bu sabah ablasınada dedi tutarım kimseçikler 15 gün den 15 güne razı gelmeyip cekilirlerse yapacagım iş bu ne kadar giderse gitsin
eşim harcama yapıyor kimse elini cebine atmıyor

sağollun arkaşalarım destekleriniz için
eminimki bu 3 ay'ımı sizlerle atlata bilecegim
desteginizle şekerler şunu öğrendim
bugün belki k.validem yürüyemeyebilirmiş
:1no2: benneyaptımki
sizler buradasınız ya sizlerle dertleşebildikten sonra
vız gibi gelmeye başladı cekeçeklerim
çünkü bir anamla birde sizlerle dertleşebiliyorum :1hug:
iyiki varsınız şekerçiklerim :1hug:

şimdiye kadar hiç bir işini isteksiz yapmadım k.validemin tatlım
aşağılarda ne konuşuluyor bilmem
gelinip evime eşimle konuşuyor 2 numaralı ablası eşimde ya ötekiler yanaşmassaymış biz burda neçiyiz filan yani benim hiç söz hakkım yok
birşey dedimmide havalara kalkıyorlar susacakmışım
kimseye birşey demiyecekmişim ben hallederim filanmış eşimin lafı
haaaaaaaaaaa bende yuttum sanki
şu kapıya geldim geleli hiç eşimin destegini görmedim
hadi gel annenle babanı beraber dr ye götürelim 1 saat geç git işe
benle ol dediysemde git işte dedi taksi tutupda dedi yalnız kaldım
cevresine girdiğimizde hep küçümsedi beni dalga gecer gibi ben birşeyler bilmiyormuş oldum anlamaz oldum ama bu işlerde ben herşeyi anlar oluyorum
kötükedihüso

Vallaha hicccc takma, konusss esin ne yapicak dövecekmi seni??? Hadi ordan susacakmisin niyemis o!! Bu zamana kadar sustunda ne oldu kiymetemi bindin? Hicte bile..kötükedihüso

Ben Annene bakmaktan gocunmam o bilmezse bile allah bilir de, ama esit davranilacak sadece ben bakacam diye birsey yok de....Ayrica benim agzimda var dilimde var cok sükür kendim konusurum benim icin konusmana gerek yok sen kendin icin konus de...:1closedeyes:

Tövbe tövbe ne adamlar var ya...:mymeka:

haydaaa kafamçokkarıştı
kızı yoksa bakarsın ama o kadar kızı varken neden sana düşsün peh yaaa
dönüşümlü bakmak değilde mümkün oldukça bakmak daha doğru olur..
senin çocukların var zaten yetiştiremiyorsun :teselli:
yapabildiğini yap Allah görüyor seni

Arkadaşımın kayınpederi felç geçirmişti. Eşi yaşlı olduğu için bakamıyor, arkadaşımda çalışıyordu. Sonunda Moldovyalı bir kadın tuttular. Misler gibi bakıyor kadın adama, temizliği, yemesi, içmesi, anlayacağınız her şeyiyle ilgileniyor. Bence sizde böyle bir çözüm bulabilirsiniz.

gönül dostum canım benim üzüldüm
ama ne derler iyilik yap denize at kul bilmezse halik bilir
sabret bitanem sabret

kayinvalidene gecmis olsun canim...
haklisin hasta bakmak kolay degil...
ama söyle düsün ya onun yerinde sen olsaydin...
su anda senin ona bakmana muhtac...
bilmiyorum cok zor, yasanmisliklar vardir ondan korkuyorsundur....
sen görevini yapar bakarsin, baktinki olmuyor acik acik söylersin...
kolay gelsin canim...

aslında yazdıklarınızı üzülerek okudum şu insanın sonu gerçekten çok kötü :çok üzgünüm:

allah korusun ama aynı şey benim annemin yada kayınvalidemin başına gelse mümkün olduğunca kalbini kırmadan bakmaya ihtiyacını gidermeye çalışırdım.sıra ne demek kim yaparsa kendine yapar benim annem babannemin kayınvalidesine bile bakmış bence sen allah rızası için yap yaptığını yoksa gerçekten bi işe yaramaz:çok üzgünüm:

belki yazdıklarım canınızı sıkabilir malesef okuyunca aklıma gelenler bunlar oldu yazmak istedimyerimseniben

siz allah için yapın emin olun karşılığını görürsünüzyerimsenibenrabbim hiç birşeyi karşılıksız bırakmaza.s.

geçmiş olsun canım senin için zor olacak ama sonuçta eşinin annesidir ve size muhtaç olmuş bir insana bakmak sevapdır sana kolay gelsin

aslında yazdıklarınızı üzülerek okudum şu insanın sonu gerçekten çok kötü :çok üzgünüm:

allah korusun ama aynı şey benim annemin yada kayınvalidemin başına gelse mümkün olduğunca kalbini kırmadan bakmaya ihtiyacını gidermeye çalışırdım.sıra ne demek kim yaparsa kendine yapar benim annem babannemin kayınvalidesine bile bakmış bence sen allah rızası için yap yaptığını yoksa gerçekten bi işe yaramaz:çok üzgünüm:

belki yazdıklarım canınızı sıkabilir malesef okuyunca aklıma gelenler bunlar oldu yazmak istedimyerimseniben

siz allah için yapın emin olun karşılığını görürsünüzyerimsenibenrabbim hiç birşeyi karşılıksız bırakmaza.s.
canım doğrusun ama unutamadıklarıma karşın işte ne bileyim o kadar merhametsiz değilim ben bana yapılanları hasmedemiyorum eşimin bir zamanlar bana yaptıgı ailesinin desen ama yapma etme dünyasında oldugumu biliyorum sizlerin desteğiyle bu durumu küçümsemeye başladım kötülüğe kötülükle karşılık vermek istemem
herkes yaptıgından utansın diyerek yapabildiğim dayanabildiğim yere kadar

geçmiş olsun canım senin için zor olacak ama sonuçta eşinin annesidir ve size muhtaç olmuş bir insana bakmak sevapdır sana kolay gelsin
sağol canım bugün gittik yanına kendimi onun yerine koydum
gözlerimizin içine baktı ne kadar kötü olsam gözlerinde rabbimin bana verdeceği sabırla elimden geleni yapacam

gönül dostum canım benim üzüldüm
ama ne derler iyilik yap denize at kul bilmezse halik bilir
sabret bitanem sabret

sabır ediyorum zaten gönül dostum 11 sene den beri

değerli arkadaşlarım sizleri çok seviyom benim kalbimin körleşmemesinden döndürdüğünüz için inanın desteklerinizle beni bana döndürdünüz
yoksam derin düşünçelerden tırlatmam dan kurtardınız
insanın konuşup dertleşeceği gerçek dostlar kavelyem deki siz gerçek dostlarım daymış
derman sizdeymiş benim canım dostlarım
her ne kadar desteklerini görmesemde umrumda değil ben kulluk görevimi yapayım
rabbimin karşısına kul hakkıyla gitmeyim o yeter bana
öylede susmam hakkımı savunurum

şu hadisi şerif çok hoşuma gidiyor

<<Haksızlığa Karşı Susarsanız.......Hakkınızla Birlikte Şerefinizi De Kaybedersiniz(hz.ali)

kayinvalidene gecmis olsun canim...
haklisin hasta bakmak kolay degil...
ama söyle düsün ya onun yerinde sen olsaydin...
su anda senin ona bakmana muhtac...
bilmiyorum cok zor, yasanmisliklar vardir ondan korkuyorsundur....
sen görevini yapar bakarsin, baktinki olmuyor acik acik söylersin...
kolay gelsin canim...
sağol canısı tesellin için :1hug:

haydaaa kafamçokkarıştı
kızı yoksa bakarsın ama o kadar kızı varken neden sana düşsün peh yaaa
dönüşümlü bakmak değilde mümkün oldukça bakmak daha doğru olur..
senin çocukların var zaten yetiştiremiyorsun :teselli:
yapabildiğini yap Allah görüyor seni

yani canısı çocuklar var küçük eh başa gelen çekilir neytcez gayri
olmadı tutarım yanıma bir yardımcı aaaaaaaaaaaaaaa
paramlada rezil olcak değilim ya a.s
öpüyorum hepiniziŞeniz

Büyüklük sende kalsın bence.Çocuklarına (varsa,bilmiyorum ama) iyi örnek olmak istiyorsan bakmalısın.Sen de bir gün yaşlandığında çocukların bakacak sana da.

canım benım allah kolaylıgını verırı sen allah rızası ıcın yapcaksın zaten kaynan ıcındegılkı benım babaannemde cok yapmış anneme ama son zmanlarında en cok annemın yanında rahat ettıydı:)
senın yüreciğin dayanmaz ama madem maaşı var ne düşünüyorsunuzkı buı tur bakım servıslerı var uzman kadınlar claısıyor hastabakıcı sertıfıkası olan devamlıda yanında kalıyor benc eoyle bırını tutun sızde kontrol edersınız zordur cocukların var bıde

iyilik yap denize at... madem muhtaç elbet bişeyler yapılır çok fazla da ortalığa atılmayın tamam bakarım diye mevzusu olursa yanınızda ortaklaşa bakarız diye tabi diyin bu kadar kişiyiz her birimiz 1 ay baksak ya da 15 gün işte ne kadar zaman demek isterseniz Allah yardımcınız olsun kendinize dikkat edin sinirlerinizi yıpratmayın

gönül dostum sanada yakışanda buydu
sen kulluk görevini yerine getir
bu dünya fani sonrası baki
ama Allahım sabrınıda versin sana

canım gündüzüm allah sana kolaylık versin inşallah. ama unutmaki bu dünyada ne yaparsak hepsi ö teki dünyada karşımıza çıkacaka.s sen görevini yap kim ne ederse kendine eder canımcım gerisini allaha bırak
rabbim sana kaynanana bakman için sabır versin vede yardımcın olsun

Bilmiyorum farkındamısın acaba k.validen sizlere muhtaç olmak istermi kendini bir onun yerine koysan şuan belki büyük bir utanç yaşıyor rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesi
n sizde o durmda kendi anneniz olsaydı ne his ederdiniz onu düşünün bide düşmez kalkmaz bir Allah sen iyi ol rabbim sana yardımcı olacaktır.

X