- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
mrb kızlar ben hamileyim inanamıyorum ewt ewt ben hamileyim rabbime binlerce şükür hemde 1 aylık hamişmişim rabbime dua etmiştim rabbim ramazan ayında bana hamile olmayı nasip et die duam kabul oldu rabbime binlerce kez şükretsem azdır inş hayırlı bi evlat nasip etmiştir rabbim bebek isteyen tüm kullarına nasip etsin bu güzel duyguyu:Saruboceq: ya diyecek bişe bulamıyorum dilim tutuldu hiç beklemedim bi anda umudumu kestigim bi anda rabbim karşıma çıkardı güzel bebişimi ve ne hikmettir kızlar ben bebegime yani o hayattımda yokken belki bi umut die hanzade die bi arkadaşıma bi kız elbisesi yaptırmıştım çok tatlıydı ve o elbisenin geldigi gün hamile oldugumu ögrendim acaba allahtan bi habermi kızımmı olacak acaba neyse hayırlısı olsun rabbim tüm isteyen müslüman kullarına bu güzel duyguyu yaşatsın arkadaşlar kafanıza takmassanız bebeki unutursanız olur ben son 2 aydır unutmuştum artık olursa olur olmassa olmaz diyodum rabbim hayırlısını versin herşeyin diyodum ve oldu rabbim güzel rabbim sana şükür olsun bana hayırlı evlat nasip et :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek: