2015 de Doğum yapacak Blackberry dostları...

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.142
Merhaba kızlar,

Haziran topiğimizde birçok hamile arkadaşımız oldu şükürler olsun. Aynı performansı Temmuz topiğinden de bekliyorum inşallah. Hamile arkadaşlarımızla burada dertlerimizi sıkıntılarımız ve dünyanın en güzel ve Rabbimin bize bahşettiği bu muhteşem 9 aylık süreci birlikte güzel paylaşımlarla burada sürdürelim. İnşallah Rabbim bütün hamile arkadaşlarıma sağlıklı bir 9 aylık süreç ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Henüz bebeği olmayan arkadaşlarımıza bol bol dua edelim. Tez zamanda onları da aramızda görmek umudu ile...

NOT:GÜNCELLEMELER İÇİN LÜTFEN ÖZEL MESAJ ATINIZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

NİCKBEKLENEN DOĞUM TARİHİYAŞKİLOŞEHİRKAÇINCI BEBEKCİNSİYETSONUÇ
Blackberry3403.02.20153065İSTANBUL2.bebek:emir_bebek::emir_bebek:KESE GÖRÜNDÜ:nazar:
MeyraaaaaİSTANBUL1.bebek:emir_bebek:Kontrol
Patriyn10.03.20152660ANKARA1.bebek:emir_bebek:Kontrol

RABBİM EMANETİN VAR. SEN ONLARI KORU VE BİZLERE BAĞIŞLA (amin)

Son düzenleyen: Moderatör:
black berry adetimi bir gun gecti bugun.biraz once sonucumu ogrendim.295 gecikmeme gore nasil.birde ikiz olunca bi gecikmeyle dahadami yuksek cikar

Cnm valla ben arastirmistim iki gündemi artisi çok fazla ise yani iki kati mesela ya uç kati ve üzeri olursa ikiz olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Topik hayırlı olsun canım . listede bende yeralmak isterim. Yaş 26 1.cocuk şehir ankara kilo 60 beklenen doğum tarihi kismetse 10 Mart. Daha henüz dr a gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.

Ekledim cnm kaç haftaliksin simdi

Ben medicana avcilar da doc.Dr yavuz aydina gidiyorum tatlim. İlk doğumunu da o yapmisti. Genel anestezi ile sezeryan olmuştum yine aynisi olacak inşallah.

peki canim dogum ve muayene ucretlerinden bahsedermisin biraz.birde haznedarda ki medicana da onerdgin bi doktor varmi

peki canim dogum ve muayene ucretlerinden bahsedermisin biraz.birde haznedarda ki medicana da onerdgin bi doktor varmi

Valla bana Dr öner diyen arkadaşlarıma benim Dr u oneriyorum ada. İsin ehli asla surat aşmaz her sorunu cevaplar gereksiz ilaç vermez gereksiz konuşmaz. Mesela oglanda hic ilişki yasaklamadi dikkatli olun dedi neden yasakliyim gencsiniz hicbir sorun yok derdi. Yakinda bi Dr a gidiyordum hemen uc ay yasakladi mesela. Bir de her gittimde kilo tansiyon ölçer. Haznedari bilmem hic görmedim görmedim cnm.

Hesaplamalarıma göre 4+1 canım. Gündüzleri çok şükür Iyiyim ama gece mide bulantısı ile uyaniyorum bidaha uyuyamiyorum çarpıntım da oluyor anlamadım:KK43:

Normal cnm bu arada troitlerini de kontrol ettir ihmal etme. Carpinti gazdan oluyo bende de bazen kulaklarim bi cinliyo beynim uyusuyo gibi oluyor. Çok yoruldugumda özellikle.

topiğimiz hayırlı olsun ben de listede yer almak istiyorummmmm :))) ilk bebiş muhtemel doğum tarihi 1 subat yas 30 sehir istanbul kilo 53 :)))

Canimcim topigin hayirli olsun. Gördüm, geldim, beğendim :)

Topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar bende geldim burdayım 2. gebeliğim yaşım 31 İstanbul şileden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK1:

Normal cnm bu arada troitlerini de kontrol ettir ihmal etme. Carpinti gazdan oluyo bende de bazen kulaklarim bi cinliyo beynim uyusuyo gibi oluyor. Çok yoruldugumda özellikle.

Baktirdim canım çok şükür tiroitlerimde sorun yok. Ben dün tekrar kan verdim ilk değer 174 tü 4.gun ku değer 1474 olmuş keskin bir artış olmuş umarım problem yoktur.

X