Nehirnil111 Röportajı Kedidili ile tiramisu 1)Yarışma hakkında düşünceleriniz? Oldukça eğlenceli ve bilinmeyen tariflerin paylaşılması gerçekten öğretici oluyor
2)Yarışmadan beklentileriniz?
Bir beklentim yok keyifli geçmesini ümit ettim başlangıç güzel oldu amaç eğlenmek
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz? Evet beğeniyorum, açıklayıcı oldukça paylaşımcı kuralları mevcut :87:
4)Yarışmaya neden katıldınız? Sütlü tatlılara hayır diyemem normalde
böyle olunca sürekli ertelediğim yoğunluğumdan dolayı bu sefer zinciri kırdım ve şansımı denemek istedim oldukça eğlenceliymiş eğlenmek için varım artık :119:
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor? Destekliyorlar beni ilk başta kardeşim fotoğraflama konusunda dert yansa da memnunlar yemekten pek düşünemiyorlar bu hafta sonuna aynısından istiyorlar yine
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
Birinci olursa sevinirim tabi ki ilk katılımım ve bunu başarmak hoşuma gider aslında beğenilmek tarifimin sevilmesi beni mutlu eder yoksa bir kademe üste çıkmak çokta önemli değil sayıyla belli olmaz bazı şeyler :114:
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
Önceki hediyeleri biliyorum gayet kullanışlı biz bayanların kurtarıcıları ama şuan ki durumdan haberim yok :78:
8)Yarışma devam etmeli mi? Evet, etmeli paylaştıkça daha çok bilgi ediniyoruz öğrenmenin sınırı yok
9)yemek yapma konusunda iddianız?
İdaalıyım isteyip de yapamadığım hiç bir şey yok olamaz da herkesin böyledir yeter ki isteyelim
elimin lezzetli olduğunu söylerler artık evlenmeden evde misafir ağırlamaya başladım annemi oturtuyorum ben yapıyorum özel günlerde tarif alan yardım isteyen çok arkadaşım var bu gurur verici
10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
Arkadaşlara öncelik tanınıyor ama adil olarak beğendiklerine veren insanlar da vardır eminim onları ayırıp konuşmak gerek ben mesela öyleyim :93:
11)Rahatsız olduğunuz durumlar? Herhangi bir rahatsız olduğum durum yok :81:
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar? Market alışverişi,kardeşimi fotoğraflaması için ikna etmek:101:mutfakta hazırlık için yer açmak tadilat var evde çok zor oldu aslında o yüzden daha sade bir tarif seçtim
mutfağın diğer tarafını görmediniz tabi siz
13)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Gayet güzel tanıtılıyor :81:
14)Yeni kategori sizce ne olmalı? Bir çok lezzet görüldü ama sanırım ''Tuzlu-Tatlı Kurabiyeler '' diye ayrı bir yarışma olabilir
15)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
Herkese çok teşekkür ediyorum beğenmeleri sevmeleri beni mutlu etti
İnşallah deneyip memnun kaldıklarını da görmek isterim:103:
Saygılarımla