Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Tirtikli olmasında ne zarar var canım?

Bir zarar yok tatlım sadece bana birşeyi doğrarken zor geliyor, yani bıçak tırtıklı olduğundan dolayı sanki kesme işlemini zorlaştırıyor ama ben alışkın olmadığıım içinde olabilir, onun dışında ne rengi attı şimdilik ne de başka bişey. :KK34:

Bugün yine çok güzel parçalar ekledim kızlar söz de hiçbir şey almayacaktım uzun bir süre:KK9:

Su takımını gereksiz bulduğum için meşrubat için kadehler ve su bardaklarıyla kendim takım yapmaya karar verdim. Kadehleri tamamladım bu kesimde su bardakları da bulursam misafir yemek takımlarım tamamlanmış olacak:KK8:

Paşabahçe Diamond 12'li Kadehlerim

$kadeh.jpg

Paşabahçe Diamond Kahve Yanı İçin kullanacağım 6'lı minik kadehlerim
:KK16:
$DIAMOND-TURK-KAHVESI-1-1.jpg

Çok beğenerek aldığım 6 kişilik Kahve Fincanlarım
:KK55:
$acr-acr-6-kisilik-porselen-lux-kahve-fincani_7537709.jpg

Şimdilik bu kadar devamı gelecek...
:KK9:

İkea turuyla bir kaç parça bir şeyler ekledim bayanlar yorumlarınızı eksik etmeyin:KK16:

Herkes de olan bu güzel tepsi benim de çeyizciklerimin arasına eklendi
:KK1: $tepsi.jpg

Bu fenerlerden de 2 adet aldım :)
$fener.jpg

İkili hunilerin kırmızı olanları benim oldu:KK9:
Eki Görüntüle 1125762
Bunların da şekilleri çok hoşuma gitti resimdekinden çok daha güzel görünüyorlar, 1.8 litreymiş 3 adet eklendi erzaklarım için :)
$kavanoz.jpg
Bu kupaları annem almıştı kendine bana almadan gelmiş diye kızmıştım, görünce hemen kaptım:KK9:4 adet...
$kupa.jpg
Ölçü kaşıklarım krem siyah olanlarından aldım :)
$ölçü kasýgý.jpg
Son olarak herkeste bulunan peçetelik ben almasam olmazdı:KK9:
Eki Görüntüle 1125766

İkea turuyla bir kaç parça bir şeyler ekledim bayanlar yorumlarınızı eksik etmeyin:KK16:

Herkes de olan bu güzel tepsi benim de çeyizciklerimin arasına eklendi
:KK1:Eki Görüntüle 1125760

Bu fenerlerden de 2 adet aldım :)
Eki Görüntüle 1125761

İkili hunilerin kırmızı olanları benim oldu:KK9:
Eki Görüntüle 1125762
Bunların da şekilleri çok hoşuma gitti resimdekinden çok daha güzel görünüyorlar, 1.8 litreymiş 3 adet eklendi erzaklarım için :)
Eki Görüntüle 1125763
Bu kupaları annem almıştı kendine bana almadan gelmiş diye kızmıştım, görünce hemen kaptım:KK9:4 adet...
Eki Görüntüle 1125764
Ölçü kaşıklarım krem siyah olanlarından aldım :)
Eki Görüntüle 1125765
Son olarak herkeste bulunan peçetelik ben almasam olmazdı:KK9:
Eki Görüntüle 1125766

herkes de olsa da, alarak çok iyi etmişsin hepsine güleee güleee kullan :)

Son düzenleme:
Ben de aynilarindan olusturcam canım onların :) dediklerinden görürsem haber veririm sana. Cok sik bu bardaklar

Ben kadehleri aldım canım. Şimdi yine Paşabahçe Diamond'un bardaklarını alıcam ama çok kararsızım çünkü bunların iki boyu var biri 8.5 cm diğeri de meşrubat bardağı gibi uzun 14.5 cm hatta şuan trendyolda indirimde. küçükleri alsam kadehler zaten baya uzun minicik kalıp sırıtır mı diye hangi boyunu alsam diye kararsızım:44:

Ben kadehleri aldım canım. Şimdi yine Paşabahçe Diamond'un bardaklarını alıcam ama çok kararsızım çünkü bunların iki boyu var biri 8.5 cm diğeri de meşrubat bardağı gibi uzun 14.5 cm hatta şuan trendyolda indirimde. küçükleri alsam kadehler zaten baya uzun minicik kalıp sırıtır mı diye hangi boyunu alsam diye kararsızım:44:

Acelen yoksa bekle biraz canım ben bugun usenmezsem emimonune gidicem yan yana koyar yollarim foto sana ona gore alirsin

tatlım son aldıkalrın süpermiş allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm. haftaya A101 e o tepsilerden gelicekmiş gidip hemen alayım bende cnm ya :KK1:

Ne demek canim benimm :)

tatlım gittim eminönüne resmen o bardaklar yok satmış, birini bulduysam birini bulamadım gibi bi durum oldu. 3 boymuş kadeh olanlar ben ortancasından aldım 12 tane, bir de su bardağı için o dediğin bardakların hangi boyu bilmiyorum ama ufak boylarını bulabildim onlardan aldım. internetten al bence yan yana getirdim ortanca kadehimle su bardağını çok kötü durmuyor

tatlım gittim eminönüne resmen o bardaklar yok satmış, birini bulduysam birini bulamadım gibi bi durum oldu. 3 boymuş kadeh olanlar ben ortancasından aldım 12 tane, bir de su bardağı için o dediğin bardakların hangi boyu bilmiyorum ama ufak boylarını bulabildim onlardan aldım. internetten al bence yan yana getirdim ortanca kadehimle su bardağını çok kötü durmuyor
​Canım benimkinin kodu 44777 yani 185 mm bu durumda ben kadehlerin en büyük boyunu almış bulundum sanırım :) bardaklarin kac cm küçükler benimkilerin yanında cok ufak kalabilir :)

​Canım benimkinin kodu 44777 yani 185 mm bu durumda ben kadehlerin en büyük boyunu almış bulundum sanırım :) bardaklarin kac cm küçükler benimkilerin yanında cok ufak kalabilir :)

Benimki 44767 canim dedigin gibi sen en buyuk boyunu almissin . Ama benim aldigim su bardaklari epey bodur :)

Rica ederim canım :) şimdiden gule gulee kullan alacaklarıni
İnternetten siparişi verdim. Gerçi Sarev uyku setim hala gelmedi. Mail atmışlar en kısa sürede temin edip göndereceğiz diye Trendyol'dan. Şimdi yine Trendyol'dan sipariş verdim umarım sorunsuz gelir bu. Gelmeyen için ne yapmak lazım acaba?

X