Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Allaha cok sukur evimizi tuttuk yoksa stresten bisiler olacakti bana mutafagım bu

e5e9amem.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlısı olsun ,mevla tamamına erdirsin inşallah ...

bütün sayfanı baştan sona inceledim cup cakeli olanlar favorim puantiyeli kaşıkların bir pembe tutkunu olarak bayıldım nihalen kağıt havluluk peçete daha sayamayacağım valla yoruldum instagramda nerden aldığını yazarsan özelden sevinirim ha birde mudodan aldığın pembe kaşıklar onlarada bayıldım ne kadardı birde düğün nezman gelinlik oda takımını falanda görmek isterim çok güzel olcana eminim zevklisin çünkü

vy8u9ate.jpg

Bunlar migrosa gelmis gene 24 tl ceyiz yapan kizlar haberiniz olsun

Bunlarda bu ara aldiklarim

Cupcakelerim

evanaseh.jpg

6y6a8epu.jpg

u5ynajap.jpg

Benim cici dergiliğim
zytegaga.jpg

Benim englishhome havluluk, tuvalet kagitligi seysim :)):KK66:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MaşaAllah MaşaAllah MaşaAllah herşeyin harikaaa tatlımmmm çok güzellerrrr güle güle kullan aşk yuvanda inşaAllahh tatlımmm:KK16:

bütün sayfanı baştan sona inceledim cup cakeli olanlar favorim puantiyeli kaşıkların bir pembe tutkunu olarak bayıldım nihalen kağıt havluluk peçete daha sayamayacağım valla yoruldum instagramda nerden aldığını yazarsan özelden sevinirim ha birde mudodan aldığın pembe kaşıklar onlarada bayıldım ne kadardı birde düğün nezman gelinlik oda takımını falanda görmek isterim çok güzel olcana eminim zevklisin çünkü

ne guzel bır yorumdur bu :)kuzu hangılerını merak edıyorsan hepsını sorabılırsın oncelıkle havluluk englıshhome mudodan aldıgım kasıklar suan hala var ve 34 tl ındırımde:)

Dun mobilyalarimizi aldik ama saskinim hala nisanlim country tarzina ve pembe renge karsiyken iste aldiklarimiz sonuc modern country sandalyelerimiz pudra pembe olacak çok mutluyum:)

salon takımım tv ünitesi komidin yemek masam

$uploadfromtaptalk1400059990618.jpg

$uploadfromtaptalk1400060005660.jpg

$uploadfromtaptalk1400060018500.jpg

yatak odası takımım
$uploadfromtaptalk1400060053183.jpg

$uploadfromtaptalk1400060065313.jpg

$uploadfromtaptalk1400060040088.jpg

Son düzenleme:
Dun mobilyalarimizi aldik ama saskinim hala nisanlim country tarzina ve pembe renge karsiyken iste aldiklarimiz sonuc modern country sandalyelerimiz pudra pembe olacak çok mutluyum:)

Eki Görüntüle 1113476

Eki Görüntüle 1113479

Eki Görüntüle 1113481

yatak odası takımım
Eki Görüntüle 1113483

Eki Görüntüle 1113484

Eki Görüntüle 1113482

Kuzummm bayıldım hepsineee hele şifonyerin çok hoşşşş :KK16:
Rabbim huzurla aşkla güle güle eskitmeyi nasip eylesin inşaAllah Evinin resimlerinide dizilmiş halini merakla heycanla bekliyorumm:KK16:

Cook sevindim duygu sıfır olmasına gule gule otur tekrar

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu ara yine alışverişe sardım

6a5e3y4u.jpg

Dondurma kasıklarım

yby4upen.jpg

Cupcake pjama takimim

sy2e3uze.jpg

Aaa bu pijama takimi bendede var :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1113476

Eki Görüntüle 1113479

Eki Görüntüle 1113481

yatak odası takımım
Eki Görüntüle 1113483

Eki Görüntüle 1113484

Eki Görüntüle 1113482

duygu cook güzel esyalarin beyaz olması ayrı bir güzel olmuş gule gule kullanmak nasıp olsun inşallah koltuklarda pudra olur artık :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhaba öncelikle güle güle mutlu günlerde kullanın hepsini. tabi bu kadar mutfak eşyasını hatırlayıp kullanabilirsen :)) ilk sayfalarda beğendiklerimi yazayım dedim ama baktım ki bitmiyor her sayfada çeyiz, dedim ki ben en iyisibeğenmediklerimi yazayım daha kolay :) hepsi çok çok güzel zevkle seçilmiş ürünler tabi bu eşyaya büyük bir ev ve kocaman bir mutfak tezgah lazım.. ben bu kdar eşyam olmadığı halde bazen unutup aaaa bende bu da varmış diyorum yada işten yorgun gelip çoğunu kullanamıoyurm. daha pratik olanları tercih ediyorum. örnek bambulu kaşeli doğrama standım var ama ben değil onda doğramak normal kesme tahtasını bile kullanmayıp elde doğramayı tercih ediyorum :KK43:( umarım benim gibi üşengeç değilsindir yada çabuk yorulan biri..:KK9: sana şunu nerden aldın diye sormak istediğim çok şey vardı ama unuttum :KK70: size eşinle huzur diliyıorum... byyy

Eki Görüntüle 1113476

Eki Görüntüle 1113479

Eki Görüntüle 1113481

yatak odası takımım
Eki Görüntüle 1113483

Eki Görüntüle 1113484

Eki Görüntüle 1113482

çook güzeller canım güle güle kullan :KK16: bu arada mobilyaların fiyatını öğrenebilir miyim?:KK3:

Oh Elhamdulillah arkadaşlarımızın eşyalarını görmek ne kadar güzel bir duygu :KK16: En kısa zamanda evinde de gormek nasip olsun Duygucum

Bayıldım hepsi cok güzel :KK54:

Canım benim böyle güzel şeyler aldığını biliyordum Duygucum herşeyin çok güzel canım maşallah benim nişanlım da pembeyi sevmezdi evde hakim renk pembe oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X