biz düğün yerimizi tuttuğumuzdan beri şu tarih olayının iyice suyu çıktı.6 eylül cumartesiye gün almıstık.sonra hazrıran mı olsa falan die bı aksiyonu atlattk.hep nişanlimin öğretmen arkadslarını düşünmesinden oluyor.herpsi farkli şehirlere atandı.şimdi gelelim konuya gecen ay nişanlim aradı dügünü hafta içi yemekli yapsak belki hafta sonu yemeksizle aynı fiyata olabilir bi konusayım dedi.konusmus sonra meb ögretmenleri 1 eylülde işe basşadıgı için 6 eylülde gelmesi zor olr demis agustos ayındada hafta sonu yemekli 2 kat fiyat çıkartmış.bu da madem agustos ögretmenler tatıl hafta içi olsn demiş beni arıo bari cuma olsun ertesi günü tatil olr insanlara dada iyi die tamam dio anlasi.bende bu tarıhe göre balayımızın tarihini erkene cektm kına icin yeri erkene çektim.nişanlim annesini sözleşmeyi yenilemesi için gönderio.kadın gidio cuma olunca gene hafta sonu fiyatı gecerliymiş eger 1gün öncesi olursa 1.5 milyar daha az oluyormus 1gün önceside nişanlımın dogum günü kaynanamın hosuna gidio oglunun doğum günü düğün günü hemde 1 günden sebep 1.5 milyar.şuanda kaynanama ve nişanlima çok kızgınım farklı şehırlerdeyız bnm dayı amca vs.çalısıo özelde nasıl perşembe günü düğüne gelecek bunlar en basıtı daha üni.den arkadaslarm vss.bep farklı sehırde bizim tanıdıklar.hadi kına gecem düğün gibi olacak ama o da hafta içi.akrabalarım onların şehrindeki düğünü görmek istese gelemicekler.1aydır aramızda bu konu yüzünden limonı içim içimi yiyor kaynanamı arayı kalbini kıramıyorum ogluda bişi demiyor olan oldu diye.agustosta hafta sonu suanda yemekli dişinda yapılamıor..eee bırdaha eylüle almak tüm balayı vs.planı deistrmekte zorrrr.ama hergün bu konuyu kafama takıorum benm ailem akramalarıma hafta içi çokk zor yaa gelmezlerse die kaynanama hırslanıp kinleniyorum için için.napsam kii gene eylüle çeksinler diye diretsermmm mi hafta içi kalsın mı