Eşiniz evde tamir işleriyle ugraşır mı?

tatarxixm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2006
1.282
3
116
48
İstanbul
benim eşimden her iş gelir evde ne bozulursa yapmaya calışır
gecende buzdolabı bozuldu kendi yaptı :asigim:
camaşırmakinamıda tamir ettim
ama bi kusuru var hep bi fazlalık cıkırıyor fisfisfis
banada al bu fazla parca degip gülüşüyor kaydirigubbakcemile3:roflol:

ne guzel kız ınsanlar eşlerıne bır sey yaptırmak ıçın kavga bıle edıyor benımkıde yapar ama bın nazla

yapar sag olsun her turlu tamir isi gelir elinden.. isabet oldu banada, cunku hiiiic anlamam tamirden cividen cekicten =)

elektrikle alakalı ise yapar ,
geçenlerde lavabo düşüyordu onu monteledi..
muslukları bozarım nasıl beceriyorsam onu yapar
anten salllan mış ona baktı .. pazar günüde elembi yi değiştirecek...
elinden gelen bir şeyse eğer yapar...

Benim eşim her türlü tamiri yapar
bozuk hiçbirşeyimiz olmaz

her işi yapar kocişim.kaç kere taşındık..makinelerimizden şohbenimize kadar kendi bağladı...alçı çeker.boya badana yapar.zaten elektrik ustası...
her işi iyi yapar temizliği bile bi tek yemek yapamıyor...

boya-badana,
elektrik,
tesisat,
balık temizleme :roflol:

bu işleri yapıyo onun dışında da sağolsun:dilcikar:

Benim eşimde yapar elinden hiçbirşey kurtulmaz akla gelebilcek herşeyi yapar
zayıflama kemerim bozuldu sökpük yaptı
musluk Dvd piriz lamba kapı vs. hepsinin tamiri eşimden sorulur..çokda meraklıdır.
tatarcım gerçek usta hep parçça arttırırmış cnm :)
( erkeklerim tamir için kullandığı slogan) :=)

benim eşim tamirattı cartı curttu nefret eder eğer mutlaka yapılcaksada kompleeeeeeeeeeeee bakım onarım araç gereci almaya kalkarki bu da usta getirtmekten bile daha fazla tutacağı için kaydirigubbakcemile2 vazgeçerim yaptırtmam.
matkaptı,zımpara makinasıydı fişli olan aletleri alır ama asla ve kataaa kullanmaz bizimkiii-tatlicadiarzu-

Benim eşimde yapar elinden hiçbirşey kurtulmaz akla gelebilcek herşeyi yapar
zayıflama kemerim bozuldu sökpük yaptı
musluk Dvd piriz lamba kapı vs. hepsinin tamiri eşimden sorulur..çokda meraklıdır.
tatarcım gerçek usta hep parçça arttırırmış cnm :)
( erkeklerim tamir için kullandığı slogan) :=)

ileride lazım olur diye mi acaba gercekten elinden iş gelmesi iyi oluyor adamları yoksa pahalıya mal oluyor

bi benim kociş mi beceriksiz :roflol: elinden hiç bi iş gelmez
saolsun kayınpederim cok becerikldir gelir o yapar

sağolsun benim kocamda çok beceriklidir.:nazar:herşey gelir elinden...evde bozuk hiçbişimiz yoktur.tüm aletleri de aldı eve.tamirci dükkanı gibiyiz valla.bi dolap sadece onlarla dolu...
işe yarıyorlar ama...:kahve:

sağolsun benim kocamda çok beceriklidir.:nazar:herşey gelir elinden...evde bozuk hiçbişimiz yoktur.tüm aletleri de aldı eve.tamirci dükkanı gibiyiz valla.bi dolap sadece onlarla dolu...
işe yarıyorlar ama...:kahve:

aynen canım bizim evde böyle
herşeyi vardır evde el altında olması lazım zaten ihtiyac ne zaman lazım olcagı belli olmaz dimi sositososito

allahtan o yönden şanslıyım bişey bozulunca genelde tamir eder eşim.....boya-badanayla ilgili herşeyi kendi yapar......

yapsamı yapmasamı dıye duşunuyorum bır kac kez hıc olmayacak işlerle ugraşır(dı) bazen.bulaşık makınesının ıcı kokuyormuş sen al bulaşık deterjanını oyle ıcıne sık(benım haberım yok) bulaşık makınesını actım bır ara mutfaga gıttım baktım makınenın altından kopuk kopuk sular cıkıyor ogrenıyorumkı bızım bey sıkmış bulaşık deterjanını şuan bulaşık makınasını kullanmıyorum kullanmaya her kalktıgımda kopure kopure kudurdu makıne bır makıne borçlu bana. küvet koyulacaktı banyoya sen akıllım arkadaşıyla yapmaya kalk o gun bugundur kuvetım alttan akar serdıgım banyo paspasları her defasında yerden kalkmak zorunda kalır. kornış takılacak ustelık nerden tullerı takacagımıda soyledım sen gel ıkı kornışı yanlış yerden bırak ve hala onlarda dıger muzdarıpler gıbı oyle kullanılır. en ıyı yaptıgı şey elektırık dugmelerını ve kabloları yapmak yanı ıdare eder aman maşaallah dılımı ısırayım(nıyede oyle derlerse)...:) ne cok dertlıymışım bu konuda ah sevdıgım ah:)

çevresindeki insanlar eşim için acaba yapamadığı,anlamadığı birşey var mı diye merak ediyorlar.hatta çocukluğundan beri onu usta diye çağırıyolarmış.evet yapamadığı bir şey var,o da temizlik :)

Back