- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
Bu topik "Yaza merhaba Çekilişi"'nin tanıtım topiği olarak açılmıştır...Muhabbet topiği değildir sadece tanıtım yapılacaktır...
Çekilişe Katılım topiği; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714174
merhaba kızlar ilk tanıtım yapan ben olayım size de fikir olsun
ben zeynep nickimden anlaşıldığı üzere..
Karadenizde güzel bir kentte yaşıyorum..
26 yaşındayım 1 senelik evliyim bebişlerimiz yoldalar şu anda çok şükür
kamu da mühendis olarak çalışıyorum..
tipik bir başak burcuyum yani başak burcu kadınına alınabilecek her türlü hediye beni mutlu eder :)
ama bazı örnekler vermek gerekirse; süslü cicili bicili mumlar, sabunlar..
el yüz havluları, masa örtüleri, çoraplar..
kırtasiye malzemeleri özellikle; renkli kalemler, not defterleri..
klasik iş yerinde kullanılabilecek ama bir parça büyük çantalar (incik cincik her şeyi çantamda taşıdığım için )..
Abartı olmayan küpe bileklik kolyeler (özellikle uzun kolyeler) takarım genelde..
cart renkli olmayan kibar şallar.. her rengi severim sarı dışında, soft renkli alacalı bulacalı olanlar hoşuma gider..
makyajla ve ojeyle çok aram yok sadece özel günlerde yaparım, sürerim..
biblo sevmem..
kitap okumayı çok severim özellikle Suriye, Afganistan, İran gibi ülkelerdeki kadınların gerçek hikayelerini anlatan roman tarzı kitapları okumayı çok severim..
müzik olarak her tarz dinlerim neredeyse ama Jazz’ı daha çok seviyorum… “Jazz Chill” ve Cafe de Pera” koleksiyonum vardır mesela..
1.65 boyum şu anda 62 kiloyum ama 20 mayısa kadar kadar kaç olurum bilmiyorum L beden ve tunik tarzı kıyafetler benim için daha uygun sanırım..
bere şapka hiç takmam..
zorunlu hediye cüzdan olucaksa çok gözlü ve kullanışlı olanlardan tercih ederim :) çok da ihtiyacım var...
ayak numaram 40
koku olarak ağır kokulardan hoşlanmam fresh kokular hoşuma gider...
çikolatada sadece bitteri ve jelibon tarzı şekerleri sevmem..
büyük kupa şeklinde bardaklara bayılıyorum özellikle iş yerinde çay kahve için çok iyi oluyor hatta evde bi koleksiyonum bile var =)
sonuç olarak; ne olduğu önemli değil düşünüp değer verip emek verip alınan veya yapılan her şey beni mutlu eder…
Çekilişe Katılım topiği; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714174
merhaba kızlar ilk tanıtım yapan ben olayım size de fikir olsun
ben zeynep nickimden anlaşıldığı üzere..
Karadenizde güzel bir kentte yaşıyorum..
26 yaşındayım 1 senelik evliyim bebişlerimiz yoldalar şu anda çok şükür
kamu da mühendis olarak çalışıyorum..
tipik bir başak burcuyum yani başak burcu kadınına alınabilecek her türlü hediye beni mutlu eder :)
ama bazı örnekler vermek gerekirse; süslü cicili bicili mumlar, sabunlar..
el yüz havluları, masa örtüleri, çoraplar..
kırtasiye malzemeleri özellikle; renkli kalemler, not defterleri..
klasik iş yerinde kullanılabilecek ama bir parça büyük çantalar (incik cincik her şeyi çantamda taşıdığım için )..
Abartı olmayan küpe bileklik kolyeler (özellikle uzun kolyeler) takarım genelde..
cart renkli olmayan kibar şallar.. her rengi severim sarı dışında, soft renkli alacalı bulacalı olanlar hoşuma gider..
makyajla ve ojeyle çok aram yok sadece özel günlerde yaparım, sürerim..
biblo sevmem..
kitap okumayı çok severim özellikle Suriye, Afganistan, İran gibi ülkelerdeki kadınların gerçek hikayelerini anlatan roman tarzı kitapları okumayı çok severim..
müzik olarak her tarz dinlerim neredeyse ama Jazz’ı daha çok seviyorum… “Jazz Chill” ve Cafe de Pera” koleksiyonum vardır mesela..
1.65 boyum şu anda 62 kiloyum ama 20 mayısa kadar kadar kaç olurum bilmiyorum L beden ve tunik tarzı kıyafetler benim için daha uygun sanırım..
bere şapka hiç takmam..
zorunlu hediye cüzdan olucaksa çok gözlü ve kullanışlı olanlardan tercih ederim :) çok da ihtiyacım var...
ayak numaram 40
koku olarak ağır kokulardan hoşlanmam fresh kokular hoşuma gider...
çikolatada sadece bitteri ve jelibon tarzı şekerleri sevmem..
büyük kupa şeklinde bardaklara bayılıyorum özellikle iş yerinde çay kahve için çok iyi oluyor hatta evde bi koleksiyonum bile var =)
sonuç olarak; ne olduğu önemli değil düşünüp değer verip emek verip alınan veya yapılan her şey beni mutlu eder…
Son düzenleme: