Resimdeki Başörtüsü Stili

duygucanboe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2
0
1
Diyarbakır
Selamun Aleyküm. Ben Adana'dan Duygucan. 16 yaşında bir genç kızım. Resimdeki teyzemizin taktığı gibi bir başörtüsü modeli arıyorum. Bunun adı nedir tek parça mıdır? Tek parçaysa nasıl bağlanıyor biri tarif edebilir mi Allah rızası için. Adana'da nerede bulabilirim bunu? Cevap verenlerden Allah razı olsun inşallah. $vlcsnap-2013-04-08-10h34m17s219.webp

Son düzenleme:
Bu game of thrones dizisindeki prensesin büyükannesi.yani bu kadın müslüman değil dizide.böyle bi bağlama şeklide yok.dizi tarihi ortaçağdan da eski çünkü

Selamun Aleyküm. Ben Adana'dan Duygucan. 16 yaşında bir genç kızım. Resimdeki teyzemizin taktığı gibi bir başörtüsü modeli arıyorum. Bunun adı nedir tek parça mıdır? Tek parçaysa nasıl bağlanıyor biri tarif edebilir mi Allah rızası için. Adana'da nerede bulabilirim bunu? Cevap verenlerden Allah razı olsun inşallah.Eki Görüntüle 1091308

ben de pek beğenemedim ama 2 parçadan oluşuyor bence ve modeli tesettürbaşı yapan kuaförler yapabilir gibi...

Selamun Aleyküm. Ben Adana'dan Duygucan. 16 yaşında bir genç kızım. Resimdeki teyzemizin taktığı gibi bir başörtüsü modeli arıyorum. Bunun adı nedir tek parça mıdır? Tek parçaysa nasıl bağlanıyor biri tarif edebilir mi Allah rızası için. Adana'da nerede bulabilirim bunu? Cevap verenlerden Allah razı olsun inşallah.Eki Görüntüle 1091308

dinimizde sadelik vardır dikkat çekmek yoktur.inadına mı yapıyosunuz ya ?

Back
X