PhotoScape resim düzenleme programı

kulita, şu saç efektini hala çözemedim. yardım et :KK50:

Başarılı olamasam da denediğim yolu açıklamaya çalışayım BADEcim.
PhotoScape, düzenleyici sayfası, Tools kısmındaki Clone Stamp daireleriyle saçlarda küçük kaymalar
oluşturarak duruma göre 3, 4, 5 kare hazırlıyorum.
Aşağıda verdiğim örnekteki kaymaları görebilirsin.
AniGif sayfasında kareleri birleştirince kendimce hızını da ayarlıyorum işte.
Zaman ayırabilirsek daha başarılı çalışmalar yapabiliriz. :kk77: :KK16:

$aaaaa.gif .. $aaa.gif

$aaaaaaa.gif .. $aaaaaaaa.gif

... $000000000000.gif ... $000000000.gif

kulitta cım uzuuuuuun bi aradan sonraa merhabaaaa

seni seviyorum unutmadım

sevdiğim kişileri arada profillerine girip kontrol ederim

fakat şunu bilmiyorum 'babaanne oldun muuuu?????'

kulitta babaanneee çok tatlıııı:KK16:

ben oğlumla uğraşmaktan eskisi kadar vakit ayıramıyorum kkya öpüyorum seni:KK42:

kulitta cım uzuuuuuun bi aradan sonraa merhabaaaa

seni seviyorum unutmadım

sevdiğim kişileri arada profillerine girip kontrol ederim

fakat şunu bilmiyorum 'babaanne oldun muuuu?????'

kulitta babaanneee çok tatlıııı:KK16:

ben oğlumla uğraşmaktan eskisi kadar vakit ayıramıyorum kkya öpüyorum seni:KK42:

basaksscııııım :KK9: Merhabaaaa...
happy-clap.gif

Ben de sıklıkla anımsarım seni ve özel arkadaşlarımı.
Hele hele Bebeğini beklediğin dönemlerde içtenlikle ''darısı başına'' temennini hiç unutmam. :KK9:
Oğlun 1,5 yaşını geçmiş Maşaallah. :nazar: Sağlıklı, analı-babalı uzun ömürler dilerim.
prayer-hands-smiley-emoticon.gif

Allah'ın izniyle kasım ay'ı sonuna doğru kulitta babaanne olacak canımcım. ''darısı başına''. :nazar:
İnşallah bebeğimizle buluştuktan sonra KK ziyaretlerimin azalacağını sanıyorum.
mamalandeau.gif

Ben de öpüyorum, seviyorum seni. Esenkal... :KK16:

basaksscııııım :KK9: Merhabaaaa...
happy-clap.gif

Ben de sıklıkla anımsarım seni ve özel arkadaşlarımı.
Hele hele Bebeğini beklediğin dönemlerde içtenlikle ''darısı başına'' temennini hiç unutmam. :KK9:
Oğlun 1,5 yaşını geçmiş Maşaallah. :nazar: Sağlıklı, analı-babalı uzun ömürler dilerim.
prayer-hands-smiley-emoticon.gif

Allah'ın izniyle kasım ay'ı sonuna doğru kulitta babaanne olacak canımcım. ''darısı başına''. :nazar:
İnşallah bebeğimizle buluştuktan sonra KK ziyaretlerimin azalacağını sanıyorum.
mamalandeau.gif

Ben de öpüyorum, seviyorum seni. Esenkal... :KK16:

Alemsin canım yaa güldürdün beni vallahi:KK9:
evet içtenlikle darısı başına demiştim:KK9:napiyim 20lik çıtıra benziyordun:124:
(belki de hala çıtırsın onu bilemem:KK23:)
tam tersi oldu şimdi sen bana darısı başına demişsin:KK9:

bende içten bi aminnn diyim inşallah bende görürüm o günleri
evladının büyüdüğünü mutlu bi yuva kurduğunu ve sonra daha dün kendisi minnacık olan kuzunun minnacık bi kuzusunun olduğunu görmek paha biçilemez bişi olsa gerek:KK16:

inşallah minik kuzuyu sağlıkla kucağınıza alırsınız:KK16:

oğluma güzel dileklerin için de çok tşk ederim , insan sabırsızlanıyor büyümesi için ,gerçekten zaman su gibi
ve büyüdükçe saha güzel oluyor sanki anneik:KK16:

beni anımsadığın için çok mutlu oldum, unutama beni e mi?

Son düzenleme:
En altta nesne ve yeşil küçük dağları tıkladığında çeşitli seçenekler çıkıyor.
Zamanla bunların hepsine bakıp avatar yapımında kullanabilirsin.
Işıltı için bu seçeneklerden efekt tıklayacaksın.
kalın çaprazı kullanacağız. üzerini tıklaıp tamam dediğinde bunu resmin
üstünde göreceksin.

kulittacımm slm ben o küçük dağlara tıkladığımda başka bir fotoğraf istiyor yüklüyorum ama efeckti bulamadım canım ya

kulittacımm slm ben o küçük dağlara tıkladığımda başka bir fotoğraf istiyor yüklüyorum ama efeckti bulamadım canım ya

Yeşil dağlara tıklamadan önce efekt vereceğin resmi seçtin mi canım?
PhotoScape düzenleme sayfasına geldiğinde ilk yapacağın iş düzenlemek istediğin resmi seçmek olmalı.
Yeşil dağları tıkladığında bir liste açılacak hepsini tek tek tıklayarak neler olduğunu görebilirsin.
En fazla kullandığımız efekt seçeneği oluyor.

Yeşil dağlara tıklamadan önce efekt vereceğin resmi seçtin mi canım?
PhotoScape düzenleme sayfasına geldiğinde ilk yapacağın iş düzenlemek istediğin resmi seçmek olmalı.
Yeşil dağları tıkladığında bir liste açılacak hepsini tek tek tıklayarak neler olduğunu görebilirsin.
En fazla kullandığımız efekt seçeneği oluyor.

evet canım bak resim seçtiğim halde bu çıkıyor $Adsýz.jpg

Programın üst kısmında ''yardım'' seçeneği görünüyor sende. Bende görünmüyor canım.
Programın eski versiyonu mu acaba. Ben hangisini yüklediğime bakayım.

Programıma baktığımda özellikleri göremedim canım. Sayfalar arasına bir yere yüklenmesi gereken linki eklemiştim ama sahur hazırlığı için PC başından kalkmam gerekiyor şimdi. Yarın araştırıp bulmaya çalışırım. İyi geceler... Üzgünüm.

Programıma baktığımda özellikleri göremedim canım. Sayfalar arasına bir yere yüklenmesi gereken linki eklemiştim ama sahur hazırlığı için PC başından kalkmam gerekiyor şimdi. Yarın araştırıp bulmaya çalışırım. İyi geceler... Üzgünüm.

tamam canım tesekkur ederım ben bulurum şimdi :KK16:

Tamindir den indirdiğim ve uzun süredir kullandığım PhotosScape programında sorun yaşamaya başladım ve
aşağıdaki linkten indirince eski performansı yakaladım.
Sorun yaşıyorsanız buradan indirin. :kk77:

PhotoScape 3.4 - cretsiz Resim Dzenleme Program indir - download > ndirLine

PhotoScape ile yağmur efekti yapılıyor mu bilmiyorum tatlım.
Bilen varsa burada açıklarsa çok mutlu oluruz.
yağmur kullandığım bir efekt değil canım.
Nette bulduğum yağmurlu giflerin ölçülerini KK avatarına ayarlıyorum.
Verdiğim linkte online efektler var. Gerektiğinde bunun yağmur efektini kullanıyorum.

LunaPic Online Photo Editor

c0j27sl7si7vo9nvr.gif

Sanırım bunu demek istiyorum canım. AniGif sayfası kayıt yapmıyor ve Efektler yok.
Yukarıda da açıklamaya çalıştığım gibi kullanmak istediğim efekte göre,
iki farklı siteden indirerek kullanmaya başladım. Umarım sorun çözülür.

PhotoScape indir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir

Tatlım Anigif de çalışacağın resmi ortaya sürükledikten sonra tuval boyutunu ayarlayabiliyorsun.
Bu şekilde tuval boyutu ayarlanmazsa programı verdiğim linkten indirip deneyebilirsin.

basaksscım photoscape'nin 3.5 versiyonunu buldum ve indirdim. Sorun görünmüyor. :kk77: :KK54:

PhotoScape 3.5 İndir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir

Dikdörtgen şeklindeki resimlerin kenarındaki beyazlar kalkana kadar ölçüsünü değiştiriyorsun canım.
Verdiğin avatar 70x100 olduğu zaman uygun oluyor. Avatarın 100x100 olmasını istediğinde üst ve alttan
kesmen gerekiyor. :kk77:

Eki Görüntüle 359407 Eki Görüntüle 359409

Yukarıda verdiğim linkte program sorunsuz kullanılıyor tatlım. Gördün mü?
Linki yeniden veriyorum. :kk77:

PhotoScape 3.5 İndir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir

tamam canım tesekkur ederım ben bulurum şimdi :KK16:

Bulabildiğim kadarıyla program linklerini toparladım canım. Sanırım en alttaki linkten yüklemen gerekecek.
Yükleyip sorun olup olmadığını bildirebilir misin?

Bulabildiğim kadarıyla program linklerini toparladım canım. Sanırım en alttaki linkten yüklemen gerekecek.
Yükleyip sorun olup olmadığını bildirebilir misin?

yükledim dağları efectide buldum bu seferde hareket ettiremiyorum canım
boşver ben uğraşa uğraşa bulurum inşallah çok teşekkür ederim gecenin bu saati benle uğraştın :KK16:

yükledim dağları efectide buldum bu seferde hareket ettiremiyorum canım
boşver ben uğraşa uğraşa bulurum inşallah çok teşekkür ederim gecenin bu saati benle uğraştın :KK16:

Programı yeniden yükledikten sonra sorun kalmadı demek ki.
Avatarın hareketli olması için efektleri farklı yerlere kondurarak bir kaç kare hazırlayacak daha sonra bu kareleri programın AniGif sayfasında birleştireceksin.
Son olarak KK avatar ölçüsüne uygun ebatlara getireceksin. Vaktin oldukça konuyu ilk sayfadan itibaren inceleyerek gelişebilirsin. Takıldığın yerlerde çalışmalar yaparız.

Programı yeniden yükledikten sonra sorun kalmadı demek ki.
Avatarın hareketli olması için efektleri farklı yerlere kondurarak bir kaç kare hazırlayacak daha sonra bu kareleri programın AniGif sayfasında birleştireceksin.
Son olarak KK avatar ölçüsüne uygun ebatlara getireceksin. Vaktin oldukça konuyu ilk sayfadan itibaren inceleyerek gelişebilirsin. Takıldığın yerlerde çalışmalar yaparız.
canım bak acemi işi bunu yaptım ne kadar olduysa artık üzerinde çalışcam çook teşekkür ederim sana çok istiyordum bende gif yapabilmeyi :KK16::KK16:
$anigif.gif

Vaaay! :nazar: İleri derecede bir başlangıç yapmışsın canım. Süpeer! :KK9:
Yeni keşiflerle özel tasarımlarının keyfine varacaksın. :KK16:

çok teşekkür ederim canım sayende oldu
severim yeni keşifler yapmayı gözüme uyku girme şimdi yine uğraşıcam sıkılana kadar oynatım atık ben bunla :KK1:

X