İlk fotoğrafı ben ekleyeceğim yaşasın :) Benim katilim m3lt3m arkadaşımızmış :) Az çok sohbet ettik tahmin ediyordum onun göndereceğini ama hediyeler gelince herkesten şüphelenmeye başlamıştım :) İlk olarak aldığı kitaplara tek tek yorum yapacağım.
Adı Aylin - Ayşe Kulin --> Ayşe Kulin okumadığım için çok merak ediyordum. İtiraf edeyim gönderdiği kitaplardan ilk bunu okuyacağım :)
Eki Görüntüle 1068218 Od - İskender Pala --> İskender Pala'nın Efsanesini okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Onda Barbaros Hayrettin Paşa vardı. Od'da Yunus Emre varmış. Okumak için sabırsızlanıyorum.
Eki Görüntüle 1068217 Game of Thrones Çizgi Roman 1. kısım - George R.R. Martin --> Game of Thrones serisine başlamak istiyordum ama gözüm korkuyordu. Arkadaşım hiç aklıma gelmeyecek bişey yapmış çizgi roman göndermiş. Çok şaşırdım öncelikle ama çok mutlu oldum. :) Yazdığım kitapları göndersede bu çizgi roman sürpriz oldu benim için.
Eki Görüntüle 1068216 Vee kitap ayrıcım :) Ayraç kullanma alışkanlığım yok malesef ama bu sade ve şirin ayracı kullanmak istiyorum. :))
Notta yazdığı gibi kitaplar beni çok mutlu etti umarım oda bu kadar mutlu olur :)
Eki Görüntüle 1068219 Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bana çok şey katacak kitaplar seçmiş ve kitaplığım için değerli olacak kitaplar seçmiş. Meltemcim telefonun yok arayamadım o yüzden:/ Öpüyorum buradan seni
İşte hediyelerim :)
Eki Görüntüle 1068203