- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
Evet kızlar
Ben de bohça hazırlıyorum sonunda.
Nişan bohçasını gönlümce hazırlayamamıştım, içimde uhde kalmıştı. Ama annemle karar verdik, sevdiceğim ve ailesine bohça hazırlayacağız.
Size almayı planladıklarımızın listesini versem, bana eksik ya da gereksizler konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Kayınvalide-kayınpeder bohçası
Süslü bir nevresim takımı çift kişilik
Çoraplar,
Çamaşırlar,
Havlu,
Seccade
Terlik
Birer gömlek
Kayınvalideye pijama
Evli olan kayınbiraderim ve eltim
İç çamaşırları
Çoraplar,
Birer gömlek,
Havlu,
Seccade
Bekar kayınbiraderim
Havlu
Çorap,
Çamaşır
Gömlek
Veee sevdiceğim
Havlu
Çorap
Çamaşır
Pijama
Gömlek
Terlik
Traş makinesi (ihtiyacı var o yüzden makine alcam)
Parfüm diş fırçası macunu krem tırnak makası gibi bir set (kutuya koycam hepsini)
Seccade
Ayrıca saat ve damatlık da alacağım tabiki de.
Nişanda kemer cüzdan setleri var ya Karaca'dan almıştık. Ondan bu bohçaya koymasam olur değil mi?
Bir de nasılsa kullanırız diye sevdiceğime aldıklarımı mavi bir valize koyasım var.
Diğer bohçaların hepsini de yaptıracağımız süslü büyük bir hurcun içine koyacağız.
Ben de bohça hazırlıyorum sonunda.
Nişan bohçasını gönlümce hazırlayamamıştım, içimde uhde kalmıştı. Ama annemle karar verdik, sevdiceğim ve ailesine bohça hazırlayacağız.
Size almayı planladıklarımızın listesini versem, bana eksik ya da gereksizler konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Kayınvalide-kayınpeder bohçası
Süslü bir nevresim takımı çift kişilik
Çoraplar,
Çamaşırlar,
Havlu,
Seccade
Terlik
Birer gömlek
Kayınvalideye pijama
Evli olan kayınbiraderim ve eltim
İç çamaşırları
Çoraplar,
Birer gömlek,
Havlu,
Seccade
Bekar kayınbiraderim
Havlu
Çorap,
Çamaşır
Gömlek
Veee sevdiceğim
Havlu
Çorap
Çamaşır
Pijama
Gömlek
Terlik
Traş makinesi (ihtiyacı var o yüzden makine alcam)
Parfüm diş fırçası macunu krem tırnak makası gibi bir set (kutuya koycam hepsini)
Seccade
Ayrıca saat ve damatlık da alacağım tabiki de.
Nişanda kemer cüzdan setleri var ya Karaca'dan almıştık. Ondan bu bohçaya koymasam olur değil mi?
Bir de nasılsa kullanırız diye sevdiceğime aldıklarımı mavi bir valize koyasım var.
Diğer bohçaların hepsini de yaptıracağımız süslü büyük bir hurcun içine koyacağız.