- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de o kadar isin üstüne az önce green ve red mile, stretching yaptim. Isinmasiz esnemesiz millerin her biri 60 kalori tuttu. Yani isinma esneme 70-80 arasi gider. Dün blue miles i agirliklarla yapmistim 91 kalori harcadim. Onu da agirliksiz yapip farka bakacagim. Hepsini bitirip ölcünce size liste halinde yazarim. Günde ikiye bölmek daha iyi oluyor. Yaza kadar ben de yürüyüs yaptigim günler 1 yapmadigim günler günde iki kez yapacagim. Iste toplamda 3-4 mil oluyor günlük. Bir haftadir yine agirlik verdim leslie ye cünkü baska yaptigim hic bir program ise yaramiyor sisiyorum leslie yi birakinca.
Abla bu millerin anlamlarını sorabilir miyim sana mesela kırmızı milde bacak ya da sarı milde kol agırlıklımı.
Çok anlayamadım ben yeşil var mor var. Ayrıca bende bugün hepsini ayak bilek ağırlıklarıyla yaptım. Nefes nefese kaldım.
Bende eskiden nasıl önyargılıymışım bilmiyorum ama denedimve gördüm henüz sonuç alamasamda zaten regl olcam şişkinlik var ..
En iyi kardiyo benim için LEslie artık bundan sonra.
Kirmizi bana kol agirlikli gibi geldi yesilde pek anlayamadim herhalde gunlere bolmusler oyle. O aslinda burn it ten daha hafif ama sabah burn it aksam o yapilabilir. Be n eski yavas olan milleri sildim artik. Mil nedir diye soruyorsan kilometrenin amerikada kullanilan karsiligi 3 mil sanirim 5 km kadar.
Merhaba kizlar ben de bi haftadir leslie 5 mil advanced yapiyorum. 10 gun oncede diyetisyene gitmistim. Ve 900 gram vermisim bugune kadar.Ben de pko ve insülin direnci oldugu icin fazla veremiyorum. Doktor pes etme verecen diyor ins. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O dediğin burn in 30 olan kalabalık bir grup dimi arkada teyze var hatta çok şeker :) Yarım saatlik ama canıma okudu yahu.
Bende sildim yavaşları 4 mil sildim mesela fast olan daha hızlı haliyle.
Mili biliyorum ablacım teşekkür ederim sadece red mil green mil amaç ne onu ögrenmek istemiştim sanırım dediğin gibi günlere bölmüşler ..
Bi arada firm in 30 deneyeceğim. Sayende indirebildim :)
Canım aynışekilde bende başka bir yere geldim ve bu yüzden bekarken ki kadar hareket edemedim.
Bekarken 5ten sonra kesinlşkle agır yemek yemezdim evlenince düzenimi zor oturttum eşimle beraber yediğimiz için.
Haliyle kilo aldım 5 kg versek yeticek ..
İhmal etme burayı sorumluluk gibi birşey ..
Evet bu günlerde ben de burn it yapiyorum cok güzel 200 kalori yakiyorum onunla. Firm de cok güzel. Fazla karmasik seyler aramaya gerek yok kadin zaten temel hareketleri yaptiriyor.
Geçmiş olsun canım inşallah verirsin kilolarını.
5 mil advanced nasıl hiç bilmiyorum. 5 mil fat burning denedin mi yağ yakıcı olarak..
Tesekkur ederim canim. Ben baska bisi denemedim henuz. Leslie duymustum daha once netten yazdim buldugum ilk videoya basladim. Video normalde sadece 1. Mil agirlikla yapiliyor ama ben 3. Ve 4. Milde de agirliklarimi kullaniyorum daha fazla ter atiriyor gibi geliyor. Son milde ise pilates lastigi kullaniliyor. Senin soylediginin ne farki var bundan. Daha iyi ise ona baslarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aramiza hosgeldin canim, 5 mili her gün yapabiliyormusun cok uzun . Agirlikla calisabiliyorsan hizli olan milleri denemeni öneririm. Böylece 3-4 mil yapip daha fazla kalori harciyor ve daha cok yag yakiyorsun. Uzun yapmak her zaman daha etkili olacak anlamina gelmiyor. 4 fast miles, radio hits, burn it off in 30, 5 day ultimate walk plan, 3 fast miles gibi videolar cok etkili.
Derya abla radio hits link verebilir misin bana mümkünse ?
Çok güzel LEslie dosyayı hazırladım kendime çok sağol çok yardımların oldu bana :)
KAtılıyorum bende eskiden 5 mil en uzun diye en etkili sanırdım ama yaptıkça öyle olmadıgını anladım.
Onun linki yok canim silindi you tube dan belki baska bir yerlerden bulunabilir.
Bu arada bu hafta bacaklarimdaki sikilasmayi iyice farketmeye basladim. Önceden ölcmemistim bilmiyorum incelme olmustur mutlaka zaman icinde ama o gevsek, yürürken sallanan deri sikilasmaya basladi cok mutlu oldum. Demek ki calismalarim meyve vermeye basladi. Leslie ye ilk basladigimda ilk olarak kollarim incelmisti ki ben hep kalin kollari olan biriydim. Sonra sirtimdaki yaglar gitti. Belim inceldi, yanlardan verdim 42 bedenden 38 e düstüm. Sira bacaklarima geldigine göre artik son olarak karnimdaki yaglar gidecek demek ki. Buna göre leslie ye devam etmek durumundayim.
Leslie benim için spor değil yaşam tarzı artık.Çok memnun kaldım ben.Sana da teşekkürler Derya abla,tavsiyelerinden hep faydalandım.
Aramiza hosgeldin canim, 5 mili her gün yapabiliyormusun cok uzun . Agirlikla calisabiliyorsan hizli olan milleri denemeni öneririm. Böylece 3-4 mil yapip daha fazla kalori harciyor ve daha cok yag yakiyorsun. Uzun yapmak her zaman daha etkili olacak anlamina gelmiyor. 4 fast miles, radio hits, burn it off in 30, 5 day ultimate walk plan, 3 fast miles gibi videolar cok etkili.