мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

sevgilim fln yok olsa burda ne işim var diyomuşum :52: ne demişer hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede müzmin bekarlarda birbirini forumda bulurmuş :37:24 yaşında kpss mağduruyum öle işte kızlar :42:

sevgilim fln yok olsa burda ne işim var diyomuşum :52: ne demişer hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede müzmin bekarlarda birbirini forumda bulurmuş :37:24 yaşında kpss mağduruyum öle işte kızlar :42:

30 yasindan once boyle karamsarliga kapilmak nedir yahu. Gelin sohbet edelim ama evde kaldim diye uzulmeyin , kendinizi muzminlige aday da gormeyin. :34:

Filozof yokken ben sizi arka kapidan iceri alirim. :1:

Son düzenleme:
Bir erkekten soguma sebebim, gecerli bir nedeni olmadan mesajlarima zamaninda cevap vermemesi. Acaip soguyorum. :27:

Son düzenleme:
Senin muzmin bekar olmana daha cok var yavrucum. :1:
Bence de...

Ben iki yıllık adalet okuyorum son sınıfım şu an

şu yaşıma kadar daha kimseyle çıkmadığım için aday sayılır mıyım peki?:17:
sayılırsın. ben de senin gibiydim bak şu anda da müzmin oldum. :1:

hoş geldin!

aynen ...Lucky

:23::23::23:

benim oklarım kısmet açar çok dualıyımdır :D
Bana da dua et Mavilim, olur mu? :16::17:

Benim çok fazla tecrübem yok.
Unuttun mu? Müzminim ben, hem de ileri derecede... :1:

Ileri derece 5 numara muzminsin sen demek. :27:Iste muzminligin derinine iniyoruz. :23:

Belki bizim de yanlislarimiz vardir. Bunu anlamak gerek. :44:

......ama iste ben gec cevap erkekten soguyorum. Bu huyuma bir care bulamadim. Indim dereye dost bulamadim gibi. :34:

Back
X