- Emoji Skoru
- 3.717
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #1.181
ayyy ben şu kendi aile krizimi aşıp, o yola bi girebilsem, o dertlere de razıyım valla :111:
Kendi aile krizin mi umarım aşabilirsin canım..
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Evet benim bir arkadaşım eşi kendi yaptı herşeyini =) Yok bizde de kız tarafı yapar canım nişanı. Söz nişan kına kız tarafına düğün erkek tarafına.. ASlına bakarsan bizim masrafımız daha çok oluyor onlar gözle görünür şeyler sadece ama mesela bir mutfak eşyasını almak kaça mal oluyor.. Ben bir yemek takımına 3 bin verdim sadece. O kadar çok ıvır zıvır var ki alınacak daha bazen kaçıp gidesim geliyor buralardan![]()
Aynen, ben 2 sene oldu gireli çeyiz işine ne meşakatli işmiş, ama en güzel avantajı şuan içimde bir şey kalmamış olması erken başlamamın ve bir çok kişiye göre hani bazıları vardır ya ailesinin durumu yoktur mecburen beğendiğini değil uygununu almak zorunda kalır o an, öyle bir durumum da olmayacak Allahın izniyle yavaş yavaş aldığımdan, mesela benim bir elti adayım ailesinin durumu yok diye fazla çeyiz yapamamış yani baya eksiği varmış ve aldıklarını da beğendiğini değil, uygununu almak zorunda kalmış. Normalde kız tarafı ya yatak odası ya da beyaz eşyayı alır ya o alamamış mesela, herşeyi kayınpederi yapmış.
Ama şimdi bizim iş ciddiye bindiğinden beri ben bir yatak odası, bir koltuk takımına evlendim diyormuş. Sanırım biraz gönderme, bende tek başıma onlara bıraksam eminim bende çok bişey yapamazdım, önceden biliyorum çünkü durumlarını, elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum o yüzden de, hani demesinler kendisi alacağı şeylerin ucuzuna kaçıyor, bize en iyisini aldırıyor diye..