senin kac haftalik canimayyy çok haklılar vala ya tek maaş kolaymı ben bile düşünüorum ama çok büyükbi bereketle de gelebilir:) özelde mi yapıcan canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir de doğum yapacak ya da yapanlar burada buluşalım
- Konu Sahibi milen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?altta yazuo canım 11+6ım :)
tabi canm zor bide ilk çocuksa çok zor gececek tecrübeszlikte var malsef. Uykuya düşknlüğümz hele bittik ya :) ayy çok istedim rabbm ewladımla sınamasın beni bizi .hamilelk hastalığın varsa dahada azdırıo malsef
telefondan giriyorum da cnm sadece adin yaziyodu tiklamadim üstüne:) daha cok yenisin insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine:) aslinda benim hastalik hamilelikte yuzde 80 iyileşiyor ama brn nadir görülen yuzde 20 arasina girdim bende çok azdı:) olsun sonuna kadar gelebildik cok şüküraltta yazuo canım 11+6ım :)
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
sagolasin canim uyuyamiyorum yine bas agrisi basladi son bi kac gündür stres yaptım galiba. sezaryeni düşünüp duruyorum
Stres yapman çok normal.bunlar tatlı endişeler.benimki sezaryendi.15 dkda bitti doğum. Birkaç hafta ağrı oluyor.sonra geçiyor.e tabi ameliyat sayılır sezaryen.ben çok memnun kalmıştım.
peki bir aci falan hissettin mi sezaryen anında? bir de emzirme nasil oldu? sutun ne zaman geldi?Stres yapman çok normal.bunlar tatlı endişeler.benimki sezaryendi.15 dkda bitti doğum. Birkaç hafta ağrı oluyor.sonra geçiyor.e tabi ameliyat sayılır sezaryen.ben çok memnun kalmıştım.
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
peki bir aci falan hissettin mi sezaryen anında? bir de emzirme nasil oldu? sutun ne zaman geldi?
Epidural yapıldığı için acı hissetmiyorsun.sezaryan bitince başlıyor ağrı kesicini etkisi geçince.agrı kesici aliyorsun hafifliyor.ben nazlıydım.biraz ağrı çektım.ama hemen ayağa kalkan çok arkadaşım oldu.süt zaten hamilelikte de oluyor.çocuk dogduktan sonra ilk sütünü mutlaka emzirmelibebegin.ilk süt çok değerli. Baş ve orta parmağinla göğsünü tutup emzir.emzirmek daha eziyetli.kanıcak göğüslerin.yara olacak.ama sen vazgecersen emzirmekten bu yüzden, çocuğuna kötülük edersin.karbonat al.bir tutamını yarım çay bardağı suya karıştır.her emzirme öncesi ve sonrası göğüslerine sür.hem sütün artar hem bebeğinin ağzı daha az pamukçuk olur hem de az gazlı olur.
sagol canim bilgiler için:) hem annem hem kaynvalidem hem baska buyukler ayri bisi söylüyo kafayı yicem:) karismasalar cok iyi olacakEpidural yapıldığı için acı hissetmiyorsun.sezaryan bitince başlıyor ağrı kesicini etkisi geçince.agrı kesici aliyorsun hafifliyor.ben nazlıydım.biraz ağrı çektım.ama hemen ayağa kalkan çok arkadaşım oldu.süt zaten hamilelikte de oluyor.çocuk dogduktan sonra ilk sütünü mutlaka emzirmelibebegin.ilk süt çok değerli. Baş ve orta parmağinla göğsünü tutup emzir.emzirmek daha eziyetli.kanıcak göğüslerin.yara olacak.ama sen vazgecersen emzirmekten bu yüzden, çocuğuna kötülük edersin.karbonat al.bir tutamını yarım çay bardağı suya karıştır.her emzirme öncesi ve sonrası göğüslerine sür.hem sütün artar hem bebeğinin ağzı daha az pamukçuk olur hem de az gazlı olur.
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
sagol canim bilgiler için:) hem annem hem kaynvalidem hem baska buyukler ayri bisi söylüyo kafayı yicem:) karismasalar cok iyi olacak
Rica ederim. Herkes karışır.bak ben bile karıştım
kızlar merhaba gunlerdır moralım cok bozuk.ben 14 subatta adet oldum sonra 16 martta kan tahlılı yaptırdım.ve betahcg 12 cıktı.sonra ogun yanı 16 martta adet oldum ve kanamam 3 gun durdu.ıkı gun sonra tekrar beta hcg yaptırdım tahlıl 17 cıktı ve ıkı gun sonra 45 ve uc gun sonra 116 ve dort gun sonra 509 ve uc gun sonra 988 cıktı.devlet hastanesıne gıtmıstım dr dıs gebelık olabılır dedı ve ınanın psıkolojım cok bozuldu sonra ızmırde alsancakta omer sudekana gıttım ulturosonda keseyı goremedı normal gebelıkte olabılır dıs gebelıkte dedı sımdı 3 gun sonra gene kan tahlılı verıcem.suan 3 haftalık hamıleyım snrm.ben heralde 16 martta kan verdıgım gunden bırkac gun once hamıle kalmıs olabılırmıyımkı cunku 16 martta tahlıl verdıgımde sonuc 12 cıktı cok dusuktu ve ogun adet oldum ama degerler yukseldı hep.bebek daha cok kucuk oldugundan degerler boyle olabılırmı.ben tahlıl yaptırmasaydım hamıle oldugumu anlamayacaktım ve adet oldum dıye gebelık yok sanacaktım gecen ay.bu ayda adet olmayınca hamıleyım dıyıp dr gıttıgımde bebek bes altı haftalık oldugunda deger yukselecektı belkıde.kafam cok karıstı.herseyden once saglıklı hamılelık olsunda.sızce normal hamıle olablırmıyım bu degerlere gore.
Benim doktorum hasan bey, egepole yada kent hastanei ,gazi veya hayat hiç farketmiyor doktorum doğumuma giriyormuş heralde anlaşmalı onlarla..Hayırlısı diyorum ama doktorum çok iyi Hasan yıldız bornovada ben hangi hastanede istersem orada doğum yaptıracak hamileliğimin izlemesinide yapan doktorum doğumumu da yaptıracak çok memnun kalanlar var İzmirde çok aradım araştırdım daha önce.. hasan beyde karar kıldım ,hamileliğim çok iyi gidiyor şükür hepinize hayırlısı........
28 ocak 2014 te egepol hastanesinde epidural sezeryan dogum yaptim doktorum sukran kopaldi dogumum cok konforlu ve guzel gecti hastanedeki odamdan,hemsirelerden,dogum ekibi ve doktorumdan cok memnun kaldim dogum sonrasi 1 gun hastanede kaldim ve kendimi o kadar iyi hissediyordum ki hastaneden yuruyerek ciktim eve gittigimde de oyle surekli yatmadim bebegimi altini kendim degistirdim (ayakta tabi) yemegimi ailemle birlikte masada yedim gelen misafirlerim yaninda oturdum anlayacaginiz pek bi sikinti yasamadim hastane bize epidural normal sezeryan farketmiyor ikisininde fiyati 1350 lira dedi esim hastaneyle pazarlik yapmis ve 1280 lira vermis fiyatin icinde dogum+oda susleme (sadece kapi susutakiyorlar cok bisey beklemeyin)+dogum aninda ve odada cekilen 60 tane foto (fotolari dijital ortamda veriyorlar) var ama benim size tavsiyem bulabiliyorsaniz bir profosyonel fotograf makinasi bulun ki ben oyle yaptim ya da dijital foto makinasini verin iyi foto ceken bi yakininiza sizin her aninizi olumsuzlestirsin
degerlerın arada sağlıksız yükselmıs ondan dr dısgebelıkten şüphelenmiş zaten ne oldu sonucun yapıldımı tekrar tahlılkızlar merhaba gunlerdır moralım cok bozuk.ben 14 subatta adet oldum sonra 16 martta kan tahlılı yaptırdım.ve betahcg 12 cıktı.sonra ogun yanı 16 martta adet oldum ve kanamam 3 gun durdu.ıkı gun sonra tekrar beta hcg yaptırdım tahlıl 17 cıktı ve ıkı gun sonra 45 ve uc gun sonra 116 ve dort gun sonra 509 ve uc gun sonra 988 cıktı.devlet hastanesıne gıtmıstım dr dıs gebelık olabılır dedı ve ınanın psıkolojım cok bozuldu sonra ızmırde alsancakta omer sudekana gıttım ulturosonda keseyı goremedı normal gebelıkte olabılır dıs gebelıkte dedı sımdı 3 gun sonra gene kan tahlılı verıcem.suan 3 haftalık hamıleyım snrm.ben heralde 16 martta kan verdıgım gunden bırkac gun once hamıle kalmıs olabılırmıyımkı cunku 16 martta tahlıl verdıgımde sonuc 12 cıktı cok dusuktu ve ogun adet oldum ama degerler yukseldı hep.bebek daha cok kucuk oldugundan degerler boyle olabılırmı.ben tahlıl yaptırmasaydım hamıle oldugumu anlamayacaktım ve adet oldum dıye gebelık yok sanacaktım gecen ay.bu ayda adet olmayınca hamıleyım dıyıp dr gıttıgımde bebek bes altı haftalık oldugunda deger yukselecektı belkıde.kafam cok karıstı.herseyden once saglıklı hamılelık olsunda.sızce normal hamıle olablırmıyım bu degerlere gore.
bende epıdurallı yaptım agrı olmuyor doğumda sonrası oluyor tabıkı dikiş ağrısı benım sütüm ıkı gün sonra gelmişti ama ılk doğumdan sonra emzırme oluyor odaya gelınce süt olmasada ara ara emzırıyosunkı bebek emdıkce kanallar açılsın süt gelsin diyepeki bir aci falan hissettin mi sezaryen anında? bir de emzirme nasil oldu? sutun ne zaman geldi?
canım bende 8 haftalık hamıleyım bende egepole gıdıcem Gökalp tokaçtan adım ben randevu pts ılk randevumuzKızlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim. Egepolde Cem Büyüktosun adında bir doktora gittim memnun kaldım. Giden var mı bu doktora nasıl bir doktor bilgi verirseniz sevinirim..
sezeryan okdar ucuz olmuyor zaten epıduralede extra para alıyolarSelam forumda yeniyim ben de 6 haftalık hamileyim. Eşim özel karataş hastanesi nde çalıştığı için beni ordaki Osman Çelik'i önerdi. Görümcem polip ameliyatı olmuştu memnun kalmıştı ben de ilk kontrolüme gittim tatlı dilli anlayışlı bir doktor. Mesai arkadaşlarım da Alsancak'ta Ahmet Güler'e gidiyorlar özel muayenehane. Çınarlı da da part time çalışıyor. SGK ile anlaşmalı yerler sezaryen için 750 den fazla almamalılar bilginiz olsun en azından şimdilik
Ben de formda çok yeniyim.Ben de 15 haftalık hamileyim Egepol'e gidiyorum.Bülent Bey doktorum çok memnunum şu an.Muayene ücreti arkadaşların yazdığı gibi.Bülent Bey iyi ve duyarlı bir doktor.Allah hepimize yardım etsin.Saygılar.
bende yenı hamıleyım egepolde göklap tokaçtan aldım randevumu
rahım agzı gebelıgıymıs benımkı.yumurta rahıme degılde rahım agzına yerlesmıs dun aldılar kucuk bır operasyonla.moralım cok bozuldu.ılk gebelıgımı kendım ıstemedım dıye sonlandırdım.ıkıncısını ısteyerek kaldım ama boyle saglıksız gebelık oldu.dogum kontrol hapını bıraktım ıkıncı ay hamıle kalmıstım hemen yanı ama boyle saglıksız genelık oldu.ınsallah bıdahakıne saglıklı olur.ben omer sudekana gıdıyorum onuda tavsıye ederım cok ıyı bır doktor
- 21 Mart 2014
- 4.095
- 15.583
- 178
canm seni kırmak istemem ama ilk öncelikle geçmiş olsun ama ilk bebeğini aldırmanın daha dğrusu bebek aldrmanın bi sınavı olabilir bu sana . Allah nasip ettikten sonra bence can canından vazgeçmemeli.saygılar
- 21 Mart 2014
- 4.095
- 15.583
- 178
- 8 Mart 2010
- 1.804
- 222
- 173
rahım agzı gebelıgıymıs benımkı.yumurta rahıme degılde rahım agzına yerlesmıs dun aldılar kucuk bır operasyonla.moralım cok bozuldu.ılk gebelıgımı kendım ıstemedım dıye sonlandırdım.ıkıncısını ısteyerek kaldım ama boyle saglıksız gebelık oldu.dogum kontrol hapını bıraktım ıkıncı ay hamıle kalmıstım hemen yanı ama boyle saglıksız genelık oldu.ınsallah bıdahakıne saglıklı olur.ben omer sudekana gıdıyorum onuda tavsıye ederım cok ıyı bır doktor
Çok geçmiş olsun öncelikle, inşallah 3. gebeliğin sağlıklı ve hayırlı olur. Doktorun da methini duymuştum. Sadece biraz pahalı