Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Çok daha iyi olmuş canım tüm sayfalara tek tek bakmak gerekiyordu :)

Tekrar söylemeden edemeyeceğim yemek takımlarına bayıldım birde kelebekli nevresimine aşık oldum tek kişiliği varsa alabilirim hemen kendime nerden acaba canım :KK1:

Bellona canım. beğendiğin için sağ ol :KK16:

bence kazanlı utu tercıh etmelısın cooook rahat oluyo tavsıye ederım

Canım bu ütüyü aldım ben yorumun için teşekkür ederim ama baya araştırdım kazanlılar hem çok yer kaplıyor hem benim açımdan kullanışlı değil. ama kullananlar in ş ALLAH memnundurlar :KK16:

Canım bu ütüyü aldım ben yorumun için teşekkür ederim ama baya araştırdım kazanlılar hem çok yer kaplıyor hem benim açımdan kullanışlı değil. ama kullananlar in ş ALLAH memnundurlar :KK16:

rica ederim canım :) güle gle kullan ınsallah hepsını hayırlı gunlerde .

ay hepsi pembiş pembiş :) güral mine seti benden de var çok güzel bir takım :) mutfagın pespembe olucak anladıgım kadarıyla , çok güzeller hepsi güzel günlerde kullanman dileğiyle :KK34:

rica ederim canım :) güle gle kullan ınsallah hepsını hayırlı gunlerde .

kazanlı ütüler çok zahmetli evet, geç de ısınıyor, örneğın işe giden bir kadınsan sabah kıyafetlerini ütülemek için en az 40 dakıka daha erken kalkman lazım bilhassa kazanı da büyükse su daha geç ısınıyor e ısınma alarmı vermeden de ütülenmiyor, hazneli alanca hep bir de haznesiz ütü alınıyor ilerde bu gibi duumlar için :KK50: hiiiiiiiiiiiiç tahvise etmem :KK34:

sen de benim gibi pembe hayranısın canım. :)
bievden almışsın bazılarını.
çok güzel hepsi güle güle kullan canım.:KK16:

kazanlı ütüler çok zahmetli evet, geç de ısınıyor, örneğın işe giden bir kadınsan sabah kıyafetlerini ütülemek için en az 40 dakıka daha erken kalkman lazım bilhassa kazanı da büyükse su daha geç ısınıyor e ısınma alarmı vermeden de ütülenmiyor, hazneli alanca hep bir de haznesiz ütü alınıyor ilerde bu gibi duumlar için :KK50: hiiiiiiiiiiiiç tahvise etmem :KK34:

evet canım benim benim ütüyü aldığım yerin sahibide aynen böyle söyledi =)

Kahvaltı takımımmm :KK16:

$Fotoðraf0912.jpg

Cupcake servisim :KK16::KK16:

$cupcake servis2.jpg

Son düzenleme:
pembe takımlarını beğendim ama o altın sarısı şey varya sunum tabağı o keşke gümüş ya da şeffaf olsaymış altın sarısı çok alaturka geldi hayatım yaa:26:

X