Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonumunnnn eşyalarıı hazııırrr

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gamzealtun

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
28
4
6
35
İstanbul
Kızlar daha önce sizlere ne alsam ne alsam diye sormuştum. Herkese yarıdmları için çok teşekküüüürler :) Eşyalarımı bahsettiğim siteden aldım belirlediğim tarihe sipariş verdim. Bakın bakalım nasıl olmuşşşş?

$pl3-107.webp Bu koltuk takımım çok iyi bir fiyata aldım cidden aklınızda bulunsun, 2.490 TL

$RW3-104-1-K.webp Koltukların ayakları ve beyazlıklar uyumlu olsun istedimm beyaz aldımm.
$BB3-112.webp Bu daaa yemek takımımmm.

Konsol almadım sizce almalı mıyım? Ben tabak çanak daha çok mutfakta tutuyorum ama bilemedim?

Sahsen ben tv ünitesini bırazcık daha cekmecelı dusunuyorum raftan ziyade. En azından vitrin yerine yemek takımımı oraya koyabıleyım. Vıtrın konsol gıbı saçma şeyleri bende sevmiyorum :) ama masa sandalye koltuk takımı hoş. Acık lıla tul perde uzerine mor renk kalın perde ve ferahlık olarak lıla türkuaz tonlarında halıyla mukemmmel uyum

Kızlar daha önce sizlere ne alsam ne alsam diye sormuştum. Herkese yarıdmları için çok teşekküüüürler :) Eşyalarımı bahsettiğim siteden aldım belirlediğim tarihe sipariş verdim. Bakın bakalım nasıl olmuşşşş?

Eki Görüntüle 999357 Bu koltuk takımım çok iyi bir fiyata aldım cidden aklınızda bulunsun, 2.490 TL

Eki Görüntüle 999361 Koltukların ayakları ve beyazlıklar uyumlu olsun istedimm beyaz aldımm.
Eki Görüntüle 999373 Bu daaa yemek takımımmm.

Konsol almadım sizce almalı mıyım? Ben tabak çanak daha çok mutfakta tutuyorum ama bilemedim?

Eşyalarınız çok hoş güle güle kullanın, ama daha yeni evli biri olarak şunu söylemeden geçemeyeceğim bence misafir yemek takımını ve misafir çatal-kaşık setini koymak için bir konsol almanda fayda var.Mesela bende öyle hem vitrin-hem konsol almadım çünkü karşıyım bu tarz eşyalara. İkea'dan almıştım bende, işte bu da resmi.

$20131120_200049.webp

Tüm misafir yemek takımını aldı, aynalı yerlere de bir kaç gümüş ve çerçeve koydum. Yemek takımını mutfakta tutmak istemeyebilirsin. Çünkü misafir için aldıkların her zaman kullanılmayacak, ve inan mutfakta dolap içlerine kadar yağ oluyor her şey. Eee bir de sürekli kullanmayınca ister istemez yağ olacak. Çok büyğk birşey almana gerek yok, yemek masan ile uyumlu sadece konsol alabilirsin.

Eki Görüntüle 999357 Bu koltuk takımım çok iyi bir fiyata aldım cidden aklınızda bulunsun, 2.490 TL

Eki Görüntüle 999361 Koltukların ayakları ve beyazlıklar uyumlu olsun istedimm beyaz aldımm.

Konsol almadım sizce almalı mıyım? Ben tabak çanak daha çok mutfakta tutuyorum ama bilemedim?[/Q
Güzel günlerde kullan :) Canım mobilyalarını vivensedenmi aldın, benimde beğendiğim bir kaç model var alsammı almasam mı karar veremedim ..

Konsol almadım sizce almalı mıyım? Ben tabak çanak daha çok mutfakta tutuyorum ama bilemedim?[/Q
Güzel günlerde kullan :) Canım mobilyalarını vivensedenmi aldın, benimde beğendiğim bir kaç model var alsammı almasam mı karar veremedim ..

çok güzeller güle güle kullannn :nazar: konsol bence gereksiz içine tabak çanak koymayacaksan hele...gerek yok..ferah bir salon olsun mobliyayla dolmasın..

Güzel günlerde kullan :) Canım mobilyalarını vivensedenmi aldın, benimde beğendiğim bir kaç model var alsammı almasam mı karar veremedim,kalitesinden emin olamadım ...

Hepside harika bayildim koltuk takimin civil civil super. Tv uniteside beyaz renge bayiliyorum harika ve yemek odasida oyle. Beyaz herseydr cok yakisiyor. Gule gule kullan insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende çok beğendim bence yemek masanın sandelyelerini koltuk takımının teklileri gibi döşetin çok daha çık olucak :)) Bende konsol almayı düşünmüyorum çnkü salonum daralcak bu sefer :( ve tv üniteside istemiyorum direk duvar monteli birşey istiyorum ama bakalım artık kısmet :))

Koltuk takımının markasını öğrenebilrimiyimm😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

koltuk takımın çok hoşmuş hepsini güle güle kullan canım bu arada konsol almanda fayda var diye düşünüyorum yemek takımı vs için kullanışlı oluyor mutfak illa ki dolacak ve her an el altında olmasın yemek takımın :) 8 aylık yeni gelinden nacizhane bi tavsiye :))

Biz de bu oturma grubunu beğendik almak istiyoruz ancak güvenemedik,sizin ürünleriniz geldi mi, memnun musunuz? Cevap verirseniz çok sevinirim çünkü artık almamız lazım.

Merhaba
Mobilyalarınız hayırlı olsunn. Ben de vivenseden koltuk takımı almayı düşünüyorum da.
Koltuk takımı beklediğiniz gibi geldi mi? Görünüşünden kalitesinden memnun musunuz? Bir de altları sandıklı mı?

güle güle kullanın.masayı kaça aldınız.bende sadece masa yaşam ünitesi aldım ama pek içime sinmedi.

Koltuk takımı süper bende bu modeli beğenmiştim ama almak nasip olmadı iyi günlerde kullanırsın inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba
Reklam gibi olmasın ama ben de İstikbal'den Dream Delux takım ve ona uygun bir halı aldım.
Takımın berjerlerine uygun desenlerde bir halı var bulursam ondan da alcam.

Cok begendim koltuklarini, uniteni, masani. Gule gule kullan.
Bu arada konsol kesinlikle al, ben almadim cok pismanim. Mutfak tabak canaktan gecilmiyor:KK51:

Back
X