Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle cevap vereyim..***14. TAKIM 352. ETAP*** SONUNCUSU
umutincisi (77,1 / / / %) Bildirimde bulunmadı
anathema8( 84.2 / 84.2 / 0 / 0.00%) Sabit
makbule007 (64,5 / 64.2 / 0.3 / 0.47%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73.6 / 0 / 0,00%)Sabit
donbul ( 74,4 / 74.4 / 0 / 0,00%)Sabit
14. TAKIM ORTALAMASI: 0.09%
Zuzu yine 0,09 çıkıyor, sen nasıl 0,28 çıkarttınki :44:
En son yetkili kişi derken.. yeni kaptan demek istemişsindir di mi tatlım..sevgili püsküüt.. 9. takımda en son yetkili kişi sismanne arkadaşımızdır, özelden de biraz ayrıntı verdim ilgilenirsen sevinirim...
Şöyle cevap vereyim..
Ya benim excel dosyam kafayı yedi ya da ben..
Bakıyorum şimdi yine..
Hmmm.. anladım..
bu sefer de şöyle bi hata yapmışım.. bi önceki haftanın kontrol listesinden yüzdesi 1,24 olan arkadaşımızı silmeyip sizin listeyi de üstüne yapıştırınca toplam değişmiş tabii.. Biri de beni kontrol etsin artık.. balatalar gitti iyice..
En son yetkili kişi derken.. yeni kaptan demek istemişsindir di mi tatlım..
Bakıyorum özel mesaja şimdi..
O halde mevcut yönetim kadrosuna, ikinci kaptan yardımcısı olarak ekleyeyim..yeni kaptan demek isterdim aslında ama bizim takımda kaptan yardımcısın yerine idareten bakan kişiydim ben belirsizlik vardı ne desem bilemedim o yüzden öyle yazdım... o konuyu da arkadaş ayrıca görüşecekti zaten kaptan uzun süredir izinde...
Genelde soran yapar derler sormuyom o yuzden sanirim sonuc listelerini ben yapicam ama gecikmeli olcak biraz. Gece yaparım. Bir sorum var ayni yuzdede iki takim var ayni derecedemi olcaklar yoksa tam ortalama sonucuna goremi degerlendircem acaba?:26:
Aynı derecede olacaklar canim daha onceki haftalardada olmustu sinuc listesinde ornegi var bakabilirsin ordan
Sonuç listelerini hazırladım arkadaşlar. Çok düzgün ve renkli olamadı evde tadilat olduğu için bilgisayar kurulu değil telefonda yapmak zorunda kaldım listeleri kusura bakmayın lütfen. İnşallah yanlışlık olmamıştır sonuçlarda.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=89&p=34549425&posted=1#post34549425