• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

erkekler neyini sever ki şu adamın hayret valla. Her erkeğin içinde az da olsa bir recep ivedik var kesinlikle.:51:
ooooooo bütün erkeklerin ruhunda var ondan izlenme rekoru kırıyor yaaaaa
[sıze=3]git değişiklik olur lennn iştee:27:[/sıze]

[sıze=3]buldum bi tane kız diyo ki beni en yakın evli arkadaşımla sewgilim beni aldatmış..
Napim mücadele mi edeyimm demişş :1:
[/sıze]
hayyy allammm yaaa s.ç b.kunla oyna deseydin:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:(İĞRENÇ OLDU FARKINDAYIM)
git gitt paşayı annene bırakkk sewnde
aynen ya bırakacak yer varsa arada başbaşa bişiler yapmak iyidirrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kaçtım gülüşlerrrrr
yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz öptüm by:54::54::54::54::54::54:

günaydın yağmur,,nasıll elacık babasıyla güzel vakit geçirmişlermi ayy akşam bende gittim recep ivedikeee :))
evet baya keyifliydi çok mutluydu beraber ii vakit geçiiyolar..nasıldı r.ivedik tavsşye ediyormusun

yağsın topraklar su görsün tabi yaseminnn sen nasılsınn

evet görüsün

iyi cnmmm yoğun bir şekilde

günaydın kızlarrr
burasıda kapalı
dün epey yagdııı

desene tüm türkiye yağışlı
günaydın yağmur,,nasıll elacık babasıyla güzel vakit geçirmişlermi ayy akşam bende gittim recep ivedikeee :))

recep ivedik mi
nefret ediyorummm

oğlanda tutturdu gideceğim diye bakalımmmm

evet baya keyifliydi çok mutluydu beraber ii vakit geçiiyolar..nasıldı r.ivedik tavsşye ediyormusun
valla çok tavsiye edilecek bitarafı yok canım çok bel altı argolar var stres atmak için insan gülüyor tabii ama sağıma bi adam oturdu aynım recep,,,sinir oldum mesela tam bi ayııı,,sürgün inek fragmanını gördüm o daha güzel geldi bana onada gitmek istiyorum
evet görüsün

iyi cnmmm yoğun bir şekilde

desene tüm türkiye yağışlı

recep ivedik mi
nefret ediyorummm

oğlanda tutturdu gideceğim diye bakalımmmm
kesinlikle götürme yasemin çocukların izleyeceği bi film değil salondada vardı kızdım vallahii 5-6 yaşındaki çocuğun ne işi var öle filmde

valla çok tavsiye edilecek bitarafı yok canım çok bel altı argolar var stres atmak için insan gülüyor tabii ama sağıma bi adam oturdu aynım recep,,,sinir oldum mesela tam bi ayııı,,sürgün inek fragmanını gördüm o daha güzel geldi bana onada gitmek istiyorum

kesinlikle götürme yasemin çocukların izleyeceği bi film değil salondada vardı kızdım vallahii 5-6 yaşındaki çocuğun ne işi var öle filmde

bende biliyorum o film

bakalımm

arkadaşları gitmiş bende bakarız deyip geçiştiriyorummmmmmmm

Back