• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar benimle beraber 3 5 kilo vermek isteyenler gelsin..

myzt

Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
15.521
4.011
223
Merhaba kızlar en iyisi kendi topiğini açmak dedim ve açıyorum,,, kimisi çok rahat kilo verirken kimisi veremez ..
Benim ise vermem gereken 3 kilom var az gelebilir ama diyet yapmayı beceremeyen ve iradesiz biri olarak bu çok zor ..

Benim gibi olan varsa beklerim, el birliğiyle verelim..

Kendimce yaptıklarım bol su içmek bol yeşilçay ve form çayları içmek ..
Callanetics, kalça bacak basen göbek hareketleri yapmak ..
3 beyazdan uzak durmak un tuz şeker .. Yoğurt serbest tabi :)

Gelin ve destek olalım birbirimize egzersiz yapalım paylaşımlarda bulunalım yaza ne kaldı şurda güneş yüzünü gösterdi ..

24 şubat pilates/callaneticse basladım :) Kendime not :9:

Son düzenleme:
Galiba bende bu duruma uyuyorum derdim 38 beden olmak 60 kiloyum
Bende kendi beslenme düzenimi ayarladim Dukan yapmistim daha önce ordan bazi seyleri daha iyi ögrendim
Yaptiklarim;
+Hamur isi , sekerli her tür gida yok ...Mecburi durumlarda sadece tüketirim misafirlige gittigimde filan.Normal yasantimda hayatimdan cikardim.
+Cok ani durumlarda bitter cikolata ve meyveli yogurtlarla filan idare edicem
+Günlük su tüketimi en az 1,5 lt
+Haftada 2 kez aksam yemeklerinde et yemek (protein günü )
+Geri kalan günler sebze günü
-Haftada 1 gün karbonhidrat günü (bulgur pilavi vs..) Su an uygulamiyorum istedigim kiloya ula$tiktan sonra ekliycegim

Gelelim kilo vermede ve sekillendirmede en etkili sporlara
Bende videolarda calisiyorum
+Kilo vermek icin Leslie öneririm özellikle bu hafta ba$ladim bende spora
Sekillenmesi icin cesitli video cok fazla var ama basen sorunu olanlara brazil butt lift öneririm
tracy mallet videolarini haftada 3 gün yapmayi planliyorum henüz baslamadim

cift video ilerlemek daha iyi leslie ve tracy mallet kombini uygulamayi planliyorum gelecek hafta :8:

Bu kadar simdilik :) :52: Heralde baskada bisi yapmak mümkün olmaz :))

Merhaba kızlar en iyisi kendi topiğini açmak dedim ve açıyorum,,, kimisi çok rahat kilo verirken kimisi veremez ..
Benim ise vermem gereken 3 kilom var az gelebilir ama diyet yapmayı beceremeyen ve iradesiz biri olarak bu çok zor ..

Benim gibi olan varsa beklerim, el birliğiyle verelim..

Kendimce yaptıklarım bol su içmek bol yeşilçay ve form çayları içmek ..
Callanetics, kalça bacak basen göbek hareketleri yapmak ..
3 beyazdan uzak durmak un tuz şeker .. Yoğurt serbest tabi :)

Gelin ve destek olalım birbirimize egzersiz yapalım paylaşımlarda bulunalım yaza ne kaldı şurda güneş yüzünü gösterdi ..

Bence güzel bir programin var ama cardiosuz kilo verme sürecin cok daha uzun sürebilir :)
Söylediklerin dogru metabolizma gercekten farkediyor.. Bazisi kolay veriyor bazisi zor
Ama ba$armamak icin sebep bunlar degil hedefine kitlendikten sonra seni kim vazgecirebilir

Merhaba canım hoşgeldin gel gelelim ben 36 bedenim ama kilomdan memnun değilim ..
Dukan-Karatay bu diyetler hakkında hiç fikrim yok inan ki, birşey sorucam bitter çikolata yağ yakıyor mu öyle duymuştum..

LEslie yapamıyorum canım ya halbuki zor değil ama çok fazla sıkılıyorum neden bilmiyorum çok denedim çok sıkıldım.
Callanetics daha zor ondan dahafazla zevk aldım sanırım yerde yapıldıgı için. Ayakta dayanamıyorum yoruluyorum.
Cardio bana göre değil sanırım. Brazil butt denedim öldüm bittim :ssz:

Senin spor programın iyiymiş canım ya tebrikler valla kaç kilo olmak istiyorsun :6:
Ben 3ü bi versem dahada veriririm belki amacım 48 olmak bana 48 süper oluyor. Tığ gibi değilim çunkü etime dolgunum.

Ahh ahhhhhh ne zor işler bunlar yaaa :52:

Merhaba canım hoşgeldin gel gelelim ben 36 bedenim ama kilomdan memnun değilim ..
Dukan-Karatay bu diyetler hakkında hiç fikrim yok inan ki, birşey sorucam bitter çikolata yağ yakıyor mu öyle duymuştum..

LEslie yapamıyorum canım ya halbuki zor değil ama çok fazla sıkılıyorum neden bilmiyorum çok denedim çok sıkıldım.
Callanetics daha zor ondan dahafazla zevk aldım sanırım yerde yapıldıgı için. Ayakta dayanamıyorum yoruluyorum.
Cardio bana göre değil sanırım. Brazil butt denedim öldüm bittim :ssz:

Senin spor programın iyiymiş canım ya tebrikler valla kaç kilo olmak istiyorsun :6:
Ben 3ü bi versem dahada veriririm belki amacım 48 olmak bana 48 süper oluyor. Tığ gibi değilim çunkü etime dolgunum.

Ahh ahhhhhh ne zor işler bunlar yaaa :52:

Enerjin düsüyor galiba evdeysen kahvalti sonrasi 3 saat gectikten sonra yapmani tavsiye edebilirim en azindan enerjin daha iyi olur.Brazil zor program dogru ama bende baslarken mükemmel degildim zamanla iyi hale gelmistim tabi gecen yil bu aylarda yaptim.iyi bi seklede kavusmustum 3 ayda .. Hight Tight videosu mükemmeldir yerde yapiliyor hareketler kalca icin birebir.
Ama kilo verme ile bölgesel sekillendirme farkli seyler.Kilo vermek icin cardio sart .. sekillenmek icin egzersiz..
Lesllieyi bikac sene önce 2 ay yaptim 2 kilo vermistim :))) ama 38 beden gibiydi yaz girince araya birakmistim birakmasaydim daha iyiydi.
Yorulmamak icin kisa milleri yaptim bende vucut alisiyor daha sonra daha uzun istiyosun sirf sIkIlmayim diye bütün videolarini indiriyorum degisik oluyor gercekten hep ayni video bayiyo:52: belkide müzik falan dinlemelisin kulaklikla ona dalarsan hareketleride ayni anda yaparsan sIkIlmazsin
Amacim kilo vermek degil ama kac kg giderse o kdr iyi tabi kalca ölcümü 90a cekmek amacim sanirim 6 kilo falan isimi görür :)

Zor canim evet ama istikrar disiplin olmadan olmuyorr ben hep kararli davrandim motivasyon icin kendi resimlerini cekmende baya gaza getiriyor bisi yemeni durduruyor ba$a dönmüyosun en azindan

Pardon canim cikolatayi sormussun evet yag yakma özelligi var ama abartmamak gerek oda normal cikolata gibi kalorisi olan bisi
AA bu kilo aldirmaz mantigi yanlis agzina attigin hersey kalorisi var bir tek suyun kalorisi yok :))

Son düzenleme:
Aynen canım düşüyor enerjim nefes nefese kalıyorum evdeyim şuan çalışmıyorum vaktimde var aslında..
High thig olanına birdaha bi bakayım canım ben ya belki olur bu sefer bilmiyorum ..
Diyorum ki beGnce zayıflıyamıcam böyle kalcam falan dilan mesela geçen sene 34 beden pantolonum vardı bu ene giremiyorum..
Geçen sene ki fotolarıma bakıp duruyorum inceciktim ya evlenirkende incecik gelin oldum ama 5 kilo aldım 2si gitti 3 kaldı ama 3 6 gibi duruyor.

Zaten benim çikolata tatlıyda aram yok inan ki ama neden veremiyorum bilmiyorum.
Biraz önce koca bi kase yogurt yedim meyveli :)

Regl oldum su içesim glemiyor kayısı-kiraz ve yeşilçay içtim bugğn..

Aynen canım düşüyor enerjim nefes nefese kalıyorum evdeyim şuan çalışmıyorum vaktimde var aslında..
High thig olanına birdaha bi bakayım canım ben ya belki olur bu sefer bilmiyorum ..
Diyorum ki beGnce zayıflıyamıcam böyle kalcam falan dilan mesela geçen sene 34 beden pantolonum vardı bu ene giremiyorum..
Geçen sene ki fotolarıma bakıp duruyorum inceciktim ya evlenirkende incecik gelin oldum ama 5 kilo aldım 2si gitti 3 kaldı ama 3 6 gibi duruyor.

Zaten benim çikolata tatlıyda aram yok inan ki ama neden veremiyorum bilmiyorum.
Biraz önce koca bi kase yogurt yedim meyveli :)

Regl oldum su içesim glemiyor kayısı-kiraz ve yeşilçay içtim bugğn..

Hmm anladim canim o zaman 20 dk 30 dk olan videolarla baslangic yapip uzun vadeye yayabilirsin.Zamanla sende alisirsin öglenleri senin icin daha ideal görünüyor.Sekerli her gida kilo vermeyi duraklatir dukanda cok üstünde duruluyordu bu konunun hatta atak ve seyir dönemleri var meyve bile yok bu yüzden dikkatli tüketmek gerekiyor.
Regll döneminde istisnai durumlar normal.

aa asla umutsuzluga düsmek yok kararlilindan vazgecmiyceksin .VAzgecersen pisman olucaksin

Hmm anladim canim o zaman 20 dk 30 dk olan videolarla baslangic yapip uzun vadeye yayabilirsin.Zamanla sende alisirsin öglenleri senin icin daha ideal görünüyor.Sekerli her gida kilo vermeyi duraklatir dukanda cok üstünde duruluyordu bu konunun hatta atak ve seyir dönemleri var meyve bile yok bu yüzden dikkatli tüketmek gerekiyor.
Regll döneminde istisnai durumlar normal.

aa asla umutsuzluga düsmek yok kararlilindan vazgecmiyceksin .VAzgecersen pisman olucaksin

http://www.fitnessblender.com/v/ful...e_min=&time_max=&cal_min=&cal_max=&difficulty[]=&type[]=&equipment[]=&body_focus[]=

Şu linkte çok güzel videolar var canım bakmanı tavsiye ederim.
Evet haklısın başlamak gerek dışarda yürüyüş yapmayı bile sevmiyorum düşün ne kadr cinsim..
Meyve hiç sevmem zaten pek yemem eşim zorlar bazen elma soyar verir falan..

Spor yapmak istiyorum ama karnım çok ağrıyor ya :ssz:

Yakılan kaloriyide gösteriyor bu sitede çok iyiymiş ya :kkk:

thalix senin albümün varmış canım şok oldum ya süper değişime ugramıssın söylesene kız bana bakayım albüme :1::1::1:
60 gün yani 2 ay nasıl yaptın onu sen ya nasıl azimmm bll çok zor geliyor bana çooook :44:

Koca bir kase şehriye çorbası, 3 çatal dolma içi.. Ekmek yedim sadece kahvaltıda 1 dilim yemiştim..
1 büyük ayran..

Bu akşam ki menümm

Son düzenleme:
Süzüldüm mü ben ne :27::27:

thalix senin albümün varmış canım şok oldum ya süper değişime ugramıssın söylesene kız bana bakayım albüme :1::1::1:
60 gün yani 2 ay nasıl yaptın onu sen ya nasıl azimmm bll çok zor geliyor bana çooook :44:

tesekkür ederim canim ama son 6 ayda bozuldu kilo aldim verdim filan kalca sekli hala dik sekilli en güzel tarafi bu sanirim kaslandim yani.Ama bu seferde karin kismindan kilo aldim :D (stres vs inisler cikislar etkiliyor beni coook :( ) Tekrar o halime dönücem ins :)
BBL cok mucizevi bir programm yapabilene harika sonuclar verir
Canim gözünde büyütme fazla kendine bi sürü video var cassey ho yu da tavsiye ederim bazi videolari var kisa ama süper etkili.Devamlilik cok önemli sporda yoksa sonuc alamazsin:31:

Son düzenleme:
tesekkür ederim canim ama son 6 ayda bozuldu kilo aldim verdim filan kalca sekli hala dik sekilli en güzel tarafi bu sanirim kaslandim yani.Ama bu seferde karin kismindan kilo aldim :D (stres vs inisler cikislar etkiliyor beni coook :( ) Tekrar o halime dönücem ins :)
BBL cok mucizevi bir programm yapabilene harika sonuclar verir
Canim gözünde büyütme fazla kendine bi sürü video var cassey ho yu da tavsiye ederim bazi videolari var kisa ama süper etkili.Devamlilik cok önemli sporda yoksa sonuc alamazsin:31:

Tebrik ediyorum canım tekrardan ya helal olsun dönersin bence sen eski haline cunku azimli ve isteklisin.
Dediğin videoya bakayım canım ben yinede baska etkili oldugunu düşündüğün varsa yazarsan cok sevinirim.
Bu arada karar verdim yarın düzenli pilatese başlıyorum sabah pilates akşam callanetics yapacağım aralarda da boş durmucam 1 ay verdim kendime bakalım nasıl sonuclar alıcam..
Yeme içmemede dikkat edicem tabiki devamm..

İstediklerim göbek yok ama sert olsa isterim.
Tartıda istediğim rakamı görmek..
Basenlerimin azalması..
Kalçamın biraz daha forma girmesi.
Bacaklarımın incelmesi birazcık..

Bugün bütün gün eşimleydim(malum pazar) yemege içmeye dikkat edemedim üzgünüm ama 7den sonra yemedim birşey... Şuanda da açım böyle uyucam.

Sayfaya daha fazla talep olur inşallah beraberce verelim kilolarımızı..

Slm :) Nihayet benim kadar kilo vermek isteyenleri buldum :) Diğer konulara yazmak istemedim çünkü kilosu fazla olanlar 36 bedenlerin zayıflamak istemesini ukalalık olarak algılayabiliyor ne yazık ki.

Senelerdir 49-50 arasında gidip gelen kilom son 1 senedir çalışmadığım için 54 lere dayandı.Şu anda da 53 üm. Genel olarak günde tek öğün yiyorum, sadece akşam yanımda biri varsa mecburiyetten ona eşlik etmek için akşam yemeği yiyorum. Ama benim asıl sorunum şeker! Tatlılardan nefret ederim, sadece çikolatalı tatlıları yerim o da nadir. Ama bitter çikolataya bayılırım. Ama asıl şeker sorunum şekerin aslından :) Çayı çok şekerli içiyorum daha doğrusu içiyordum.(Son 10 gündür azalttım) 1 kupaya 5 küp şeker ve günde minumum 4-5 kupa içiyordum. İçilen 3ü1 aradaları hiç saymayayım bile :17: Ona rağmen hiçbir zaman kilo problemim olmadı. Ama son 1 senedir hareketsizlik eklenince 3-4 kg civarında aldım. 34 beden pantalonlarıma giriyorum ama eskisi gibi fit olarak değil, elbiselerim oluyor ama eskisi gibi durmuyor tabi ki :) Çünkü benim vucudumda asıl sorunum göbeğim. Alltan değil direk göbekten kilo alıyorum :)
1 ay önce sigarayı bırakınca artık dikkat etmem gerektiğini anladım, çünkü sigaranın yerini abur cubur almaya başladı. Bende araştırırken önce Dukan diyetini inceledim. Dukan diyeti tarifleri hakkında blogu olan Simla Hanım'a mail attım. Bloga hasta oldum çünkü :) O kadar güzel tarifler veriyor ki. Günde tek öğün yiyen ben onları yesem kesin kilo alırım diye düşündüm. Ama dukan diyetinin bana uygun olmadığını söyledi, çünkü dukana başlayınca hayatın boyunca yulaf kepeği yemek zorundasın ve genelde çok çok kilo vermek isteyenlere uygun. Onun da önerdiği gibi şekeri kesmeyi deneyeyim dedim. Bütün ürünleri light alıyorum. Ayrıca çok kahve tükettiğim için Tchibo'nun kafeinsiz kahvesi Exclusive decaf'ı aldım. Light sütle şekersiz olarak içebiliyorum onu, ayrıca selülit düşünmek zorunda da kalmıyorum :) Çayda kullanmak üzere Stevia aldım ama ilk bardağı bile bitiremeden döktüm. Tatlandırıcılardan nefret ediyorum. Ama kek vs yapımı için toz tatlandırıcı kullanmaya başladım. Yani çay içerken ne yazık ki 1-2 tane şeker atmak zorunda kalıyorum.
Baktım olmuyor dedim ki kendime sen hep zayıftın zaten, sadece hareketsizlikten kilo aldın,bunları tamamen bırakamıyorsan hareket et :) O yüzden bende Leslie ile yürümeye başladım artık. Yarından itibaren de Zumba yapmaya başlayacağım.
Beslenme alışkanlıklarımı da değiştirdim. Diyet bana göre bir iş değil, abur cuburlarımı sağlıklı şeylerle değiştiriyorum. Meyve yemeye başladım, nefret ettiğim bilumum bitki çayını aldım (yeşil,mate,anason,funda,kirazsapı vs) ,kendimi zorlaya zorlaya içiyorum :)

Hepimizin zayıf değil, istediği gibi görünmesi dileğiyle..

tabiricaizse hoşgeldin canım,

o kadar haklısın ki bende bu zamana kadar birçok topikte yazdım bana zaten 36 bedensin ne arıyosun diyende oldu senin derdin ne diyende oldu ve ben böyle bilinçsizce konuşan insanlara tahammül edemiyorum en iyisi kendi topiğimi açmak dedim.. Boy kilo oranı önemli sonuçta bunu anlamıyorlar ne yazık ki..

Hadi bakalım canıminşallah veririz fazlalıklarımızı geçen sene giyebildiğim rahat rahat belini düğmelediğim 34 bedene girmek hedefim..
O fotograflarıma bakıp duruyorum hatta :ssz:
Dediğin gibi diyet bende yapamıyorum sağlıklı beslenme en önemlisi gerisi kendiliğinden geliyor zaten..
3 yıl önce 21 gün pilates yaptım vücudum süper olmuştu bugün tekrar başlıyorum hem pilates hem callanetics ..
İkisnin altyapısı aynı gibi ama vicdanım açısından ikisinide yapıcam ..

Kolay gelsin hepimize uğra buraya motive edelim birbrimizi :)

8 de eşimle kahvaltı yaptım,

1 haşlanmış yumurta
2 3 parça pekmezli katmer
2 bardak çay.. (Şekersiz)

tabiricaizse aslında kendini alıştırsan o zaman çayın tadına varcaksın canım 4 5 senedir şekersiz içiyorum deneyeyim dedim çok içiuordum şimdi denedim 1.berbat geldi 2.ehderken alıştım şimdi 1 toz tanesi düşse içemiyorum şekerli o derece ..

Bu arada bol su yeşilçay ihmal etmeyelim lütfen ..

Evimde olan çaylar

KAyısı form
Kiraz sapı form
Böğürtlen
Erik-üzüm çekirdeği
Ekinezya
İsveç şurubu
Kuşburnu

Tam bitki ve meyve çayı delisiyim :54:

Saat 11 de pilatese başlıyorum.
Allahım azim ver :61:

24 Şubat 2014 Pilatese başladım.

Tam 1saat 10 dk pilates yaptım bacak kalca basen karın sırt çalıştım.
Hemen ardından 1 kase pulbiberli yoğurt ve yeşilçay..

Akşama callanetics.

Bu sefer olacak inşallah 1 ay sonunda nasıl olacağım merak ediyorum tabi devam edersem etmeyi çok istiyorum ..

Slm :) Nihayet benim kadar kilo vermek isteyenleri buldum :) Diğer konulara yazmak istemedim çünkü kilosu fazla olanlar 36 bedenlerin zayıflamak istemesini ukalalık olarak algılayabiliyor ne yazık ki.

Senelerdir 49-50 arasında gidip gelen kilom son 1 senedir çalışmadığım için 54 lere dayandı.Şu anda da 53 üm. Genel olarak günde tek öğün yiyorum, sadece akşam yanımda biri varsa mecburiyetten ona eşlik etmek için akşam yemeği yiyorum. Ama benim asıl sorunum şeker! Tatlılardan nefret ederim, sadece çikolatalı tatlıları yerim o da nadir. Ama bitter çikolataya bayılırım. Ama asıl şeker sorunum şekerin aslından :) Çayı çok şekerli içiyorum daha doğrusu içiyordum.(Son 10 gündür azalttım) 1 kupaya 5 küp şeker ve günde minumum 4-5 kupa içiyordum. İçilen 3ü1 aradaları hiç saymayayım bile :17: Ona rağmen hiçbir zaman kilo problemim olmadı. Ama son 1 senedir hareketsizlik eklenince 3-4 kg civarında aldım. 34 beden pantalonlarıma giriyorum ama eskisi gibi fit olarak değil, elbiselerim oluyor ama eskisi gibi durmuyor tabi ki :) Çünkü benim vucudumda asıl sorunum göbeğim. Alltan değil direk göbekten kilo alıyorum :)
1 ay önce sigarayı bırakınca artık dikkat etmem gerektiğini anladım, çünkü sigaranın yerini abur cubur almaya başladı. Bende araştırırken önce Dukan diyetini inceledim. Dukan diyeti tarifleri hakkında blogu olan Simla Hanım'a mail attım. Bloga hasta oldum çünkü :) O kadar güzel tarifler veriyor ki. Günde tek öğün yiyen ben onları yesem kesin kilo alırım diye düşündüm. Ama dukan diyetinin bana uygun olmadığını söyledi, çünkü dukana başlayınca hayatın boyunca yulaf kepeği yemek zorundasın ve genelde çok çok kilo vermek isteyenlere uygun. Onun da önerdiği gibi şekeri kesmeyi deneyeyim dedim. Bütün ürünleri light alıyorum. Ayrıca çok kahve tükettiğim için Tchibo'nun kafeinsiz kahvesi Exclusive decaf'ı aldım. Light sütle şekersiz olarak içebiliyorum onu, ayrıca selülit düşünmek zorunda da kalmıyorum :) Çayda kullanmak üzere Stevia aldım ama ilk bardağı bile bitiremeden döktüm. Tatlandırıcılardan nefret ediyorum. Ama kek vs yapımı için toz tatlandırıcı kullanmaya başladım. Yani çay içerken ne yazık ki 1-2 tane şeker atmak zorunda kalıyorum.
Baktım olmuyor dedim ki kendime sen hep zayıftın zaten, sadece hareketsizlikten kilo aldın,bunları tamamen bırakamıyorsan hareket et :) O yüzden bende Leslie ile yürümeye başladım artık. Yarından itibaren de Zumba yapmaya başlayacağım.
Beslenme alışkanlıklarımı da değiştirdim. Diyet bana göre bir iş değil, abur cuburlarımı sağlıklı şeylerle değiştiriyorum. Meyve yemeye başladım, nefret ettiğim bilumum bitki çayını aldım (yeşil,mate,anason,funda,kirazsapı vs) ,kendimi zorlaya zorlaya içiyorum :)

Hepimizin zayıf değil, istediği gibi görünmesi dileğiyle..

Hosgeldiniz bu baslikta yeni birilerini bende görmeyi isterim :)
Seker sorunsalini cözmek gercekten sorun sizi anliyabiliyorum.Lakin sadece karin yaglari mevcutsa günlü seker tüketiminizi yakabilceginiz boyutta minimuma indirmek sart cünkü karin yaglari vücuttaki en inatci yaglardir. Karin yaglarini gidermenin tek yolu yürüyüs ve sIkI karin egzersizlerini birlestirmekle iyi sonuclar elde edilebilir.Beslenme düzeni saglikli olmasida en önemli dengeyi olu$turuyor.Chicken tuna isminda 45 ya$inda birisi var nette bulabilirsini dengeli beslenmenin cok önemli oldugunu belirtmis karin yaglari düzensiz beslendiginde hep bozulmu$ ama saglikli bir sitem kurdugunda karni dümdüz olmaya ba$lami$

24 Şubat 2014 Pilatese başladım.

Tam 1saat 10 dk pilates yaptım bacak kalca basen karın sırt çalıştım.
Hemen ardından 1 kase pulbiberli yoğurt ve yeşilçay..

Akşama callanetics.

Bu sefer olacak inşallah 1 ay sonunda nasıl olacağım merak ediyorum tabi devam edersem etmeyi çok istiyorum ..

Canim pilatese baslamana cok sevindim ins istikrarli bir sekilde devam edersin :16:
Yanliz pilates ile callanetics kardes gibi bisi :) ikisi birden kaslarini a$iri zorlayabilir..

Hosgeldiniz bu baslikta yeni birilerini bende görmeyi isterim :)
Seker sorunsalini cözmek gercekten sorun sizi anliyabiliyorum.Lakin sadece karin yaglari mevcutsa günlü seker tüketiminizi yakabilceginiz boyutta minimuma indirmek sart cünkü karin yaglari vücuttaki en inatci yaglardir. Karin yaglarini gidermenin tek yolu yürüyüs ve sIkI karin egzersizlerini birlestirmekle iyi sonuclar elde edilebilir.Beslenme düzeni saglikli olmasida en önemli dengeyi olu$turuyor.Chicken tuna isminda 45 ya$inda birisi var nette bulabilirsini dengeli beslenmenin cok önemli oldugunu belirtmis karin yaglari düzensiz beslendiginde hep bozulmu$ ama saglikli bir sitem kurdugunda karni dümdüz olmaya ba$lami$

Canim pilatese baslamana cok sevindim ins istikrarli bir sekilde devam edersin :16:
Yanliz pilates ile callanetics kardes gibi bisi :) ikisi birden kaslarini a$iri zorlayabilir..

Canım çok sağol ama senin istikrarın kararlılığın hoşuma gitti örnek aldım seni bende başarabilirim herhalde dedim başladım bugün 1. gün inşallah yılmam. Evet kardeş gibiler :) Ama ben ikisini yapabiliyorum sabah aksam devam edeyim bakayım nasıl olcak çok hareketli sporlar yapamıyorum malesef :)

Sizde yazın ne yediniz ne içtiniz neler yaptınız nasıl geçiyor günleriniz :13:

Back