RuhsaL çöküntüsü YOKMUŞŞŞ.

ALLAHcc onlari bildigi gibi yapsin, tez vakit insaALLAH...

ben bu yüzden cocuklarimi kesinlikle tek disari yolamiyorum kocaman bahcemiz var ama tek kesinlikle yolamiyorum hatda burda ki komsularada sasiriyorum 3-4 yasinda cocugu tek disari yoluyolar evde temizlik yapiyolar aklim ermiyor...
hele bu olaylari duyunca daha bir kötü oluyorum etraf sapik dolu artik öyle bir ahlaki cöküs varki insanlar kendi akrabalarina bile güvenemiyor, bu taciiz ve tecavuz konulari bende öyle bir isledi ki resmen hasta oldum,
belki kizanlar olucak ama yok olmaz diye birsey yok nice olaylar oldu öz dedeleri amcalari dayilari babalari kizlarina tecavüz ediyorlarmis ALLAH muhafaza öyle insanlarin serrinden RABBIM bizleri korusun...
cok isterdim idam cezasi gelmesini ibreti alem herkezin önünde idam edilcekler ki can tatlidir ruh hastalari bile öyle bir akillanirlarki can korkusuna... insaALLAH tez vakit gelir ALLAH cümlemizin coluk cocugunu bu sapiklardan korusun...amin

$kaculkedeidamvaruygulaniyorhangi.jpg

Gecen bi yerde okudum nerdydi hatırlamıyorum ama birileri dağda ilkel yaşıyorlar ve soruyor muhabir burda vahsi hayvanlarla nasil yaşıyorsunuz. Adam cvp verior şehirde katil var,sapik var,burdaki hayvanlardan daha vahsi hayvanlar var. Asil siz orda nasil yaşıyorsunuz. Ne guzel demis bak... hayvandan beter hayvan bunlar....:-(

Arkadaş ortamında çocuk istismarını konuşurken bir arkadaşım anlatmıştı.
Aynı şey bir bebeğin başına geliyor.
Ama maalesef yavrucak bu kız çocuğu kadar şanslı değil.
Ve bunu yapan bir karı-koca!
Komşularının bebeğini -kaç aylık hatırlamıyorum- bakarız,severiz diye alıp evlerine götürüyorlar.
Bebeğin emme iç güdüsünden faydalanıp oral seks yaptırıyor. Bunu bir kaç kez tekrarlıyorlar.
Bu nasıl ortaya çıkıyor. En iç acıtan kısmı da bu :43:
Bebek ölüyor. Otopside bebeğin boğazında sperm parçası bulunuyor. Yani o pislik herifi sperminden ölüyor yavrucak.
Duyduğumda inanamadım.
Bunu yapan karı koca olması da daha bir iğrenç!
Byle insanları hadım edeceksin!
Psikolojik sorunları var bunların,sağlıklı düşünemiyorlar.
Salmayacaksın insan içine!
Anne-babalar çocuklarını dışarıya yollayamayacaklar mı?
Çocuklar oyunlarını oynayamayacaklar mı ya ?
Defol git nerde ne yaparsan yap! Ne istiyorsun ufacık çocuklardan :47::43:

Canim valla vermicez artik konyya komsuya çocuğumuz. Eskidendi o hoplat amcasi kucaginda kizimi,opsun sevsin devirleri. Artik gözümüzün önünde tutcaz yavrularimizi...

Arkadaş ortamında çocuk istismarını konuşurken bir arkadaşım anlatmıştı.
Aynı şey bir bebeğin başına geliyor.
Ama maalesef yavrucak bu kız çocuğu kadar şanslı değil.
Ve bunu yapan bir karı-koca!
Komşularının bebeğini -kaç aylık hatırlamıyorum- bakarız,severiz diye alıp evlerine götürüyorlar.
Bebeğin emme iç güdüsünden faydalanıp oral seks yaptırıyor. Bunu bir kaç kez tekrarlıyorlar.
Bu nasıl ortaya çıkıyor. En iç acıtan kısmı da bu :43:
Bebek ölüyor. Otopside bebeğin boğazında sperm parçası bulunuyor. Yani o pislik herifi sperminden ölüyor yavrucak.
Duyduğumda inanamadım.
Bunu yapan karı koca olması da daha bir iğrenç!
Byle insanları hadım edeceksin!
Psikolojik sorunları var bunların,sağlıklı düşünemiyorlar.
Salmayacaksın insan içine!
Anne-babalar çocuklarını dışarıya yollayamayacaklar mı?
Çocuklar oyunlarını oynayamayacaklar mı ya ?
Defol git nerde ne yaparsan yap! Ne istiyorsun ufacık çocuklardan :47::43:

İğrendim.:14::14:

Allah bin türlü belasını versin.:47::47:

Hiç tacize uğramadım,şanslıydım etrafımda öyle hayvanlar yoktu.Çocuklara bedenlerinin kendilerine özel olduğunu,başkalarının dokunmasına izin vermemelerini,olur da böyle bir şeye maruz kalırlarsa direkt bize anlatmalarını öğretmeliyiz.Bu devirde dışarı çocuk bırakmak cahilliktir.Pedofililer kol geziyor dışarda.Çocuk istismarcılarına nefretim büyük,hadımla cezalandırılmalılar.

Son düzenleme:
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol!! Okuduğumda söylediğim sözleri buraya yazarsam sanırım ebedi olarak bu siteden banlanırım. Siz anladınız... :47:

ALLAHcc onlari bildigi gibi yapsin, tez vakit insaALLAH...

ben bu yüzden cocuklarimi kesinlikle tek disari yolamiyorum kocaman bahcemiz var ama tek kesinlikle yolamiyorum hatda burda ki komsularada sasiriyorum 3-4 yasinda cocugu tek disari yoluyolar evde temizlik yapiyolar aklim ermiyor...
hele bu olaylari duyunca daha bir kötü oluyorum etraf sapik dolu artik öyle bir ahlaki cöküs varki insanlar kendi akrabalarina bile güvenemiyor, bu taciiz ve tecavuz konulari bende öyle bir isledi ki resmen hasta oldum,
belki kizanlar olucak ama yok olmaz diye birsey yok nice olaylar oldu öz dedeleri amcalari dayilari babalari kizlarina tecavüz ediyorlarmis ALLAH muhafaza öyle insanlarin serrinden RABBIM bizleri korusun...
cok isterdim idam cezasi gelmesini ibreti alem herkezin önünde idam edilcekler ki can tatlidir ruh hastalari bile öyle bir akillanirlarki can korkusuna... insaALLAH tez vakit gelir ALLAH cümlemizin coluk cocugunu bu sapiklardan korusun...amin

Eki Görüntüle 981791

Aynen bende böyleyim, iki oglum var büyügü 7 yasina girecek ama yanliz birakmam disarda, hep bende olurum yaninda yada esim... Bazen görüyorum 3-4 yasindaki cocugu 6-7 yasindaki abisine ablasina teslim edip saliyorlar disari, bu nasil rahatlik? Zaman cok kötü etraftikelere hic güvenemem... Allah kimsenin basina vermesin, düsüncesi bile kahrediyor... Maalesef hak ettikleri cezayida almiyorlar... Kimseye güvenmeyin, cocuklarinizi disarlarda yanliz birakmayin... Allah cocuklarimizi böyle pislik varliklardan korusun...

çalışırken gözüm takıldı bir okuyum dedim :( şimdi işe nasıl geri dönücem bu kafayla bilemedim. yapılan yorumlarıda okudum hemen hemen hepsine katılıyorum. ama benim aklımdan geçen ceza: bu adamın kendinden daha sapık 5 adamın kucağına oturtturulması. 5 yaiında ki çocuğa yaptırdığını kendisi bu 5 adama yapması
iğrenç şerefsiz.

ben zaten zihniyetten bahsettim. valla sinirden ne yazdıgımı bile hatırlamıyorum :50:
Ama 15 kişinin tecavüz ettiği cocuga rızası var denip herkesi salan hakim de var. siyasi ayrılıklarla kişisel cıkaralara uyanda.
burda kanun kitap kural yok.

Ayrıca burda hakimde doktorda suçludur. Ne oldugunu bilmeyen bi cocuga psikolojisi iyi raporu veren doktor da konunun üzerine
gitmeyen hakimde bana göre sucludur.

maalesef herkes iyi değil. Bende doktor olmak istiyorum ailem doktor dolu ama hastasına tecavüz eden serefsiz doktor da var
Önemli olan iyilerden, sereflilerden olabilmek.

ablam anlatıyor yegenimi parka götürmüş yaslı yaslı adamlar diyor banka dizilmiş cocukların etegi acılırda bakarız diye agzılarını ayırıp izliyorlarmış.
Bende küçükken tacize ugradım.. kimseye söyleyebldim mi hayır. alın size %91den biri..

ablam anlatıyor yegenimi parka götürmüş yaslı yaslı adamlar diyor banka dizilmiş cocukların etegi acılırda bakarız diye agzılarını ayırıp izliyorlarmış.
Bende küçükken tacize ugradım.. kimseye söyleyebldim mi hayır. alın size %91den biri..

maalesef bende, bende çocukken tacize uğramış biriyim, ben tacize uğradığımı büyüyünce anladım, çünkü seviliyorum zannettim:14:
[/QUOTE]

siz uzun süre tacize uğramışınız galiba yanlış mı anladım.
bir kere tacize uğradım gerçi bunun biri ikisi yok ki uğramak insanda derin yaralar bırakıyor:14:

bi iki defa tekrarlandı bu.
ama baska istismarlarda yaşadım.
akraba içi de dahil...
[/QUOTE]

Bende o %91 e dahilim. :( bende soyleyemedim gerci bugun olsa yine soyleyemem ya neyse
Maalesef bende o %91 e dahilim ,bir kez başıma geldi benimde.Ama 4 yaşındaydım ne anlarım tabi...Of Allahım şu habere yukarıdaki bebek olayına bakıyorum da tek diyebileceğim acilen yasalar değişmeli ,değişmeli!

Offf ya bunlara hangi beddua yakışır kiii
onlar bile yetersiz kalırr yaa offffff
midem kalktııı

Gecen bi yerde okudum nerdydi hatırlamıyorum ama birileri dağda ilkel yaşıyorlar ve soruyor muhabir burda vahsi hayvanlarla nasil yaşıyorsunuz. Adam cvp verior şehirde katil var,sapik var,burdaki hayvanlardan daha vahsi hayvanlar var. Asil siz orda nasil yaşıyorsunuz. Ne guzel demis bak... hayvandan beter hayvan bunlar....:-(
4 ayaklıdan değil 2 ayaklıdan korkacaksın.Aslanla ayıyla evinde yaşayanlar var ama şu ne olduğu belirsiz varlıkların ettiği kötülüğü avını öldürürken yapmaz diğerleri.
Belgesellere dikkat edin aslan vs avını öldürürken önce boğazından ısırıp boğup öldürüyor canını yakmadan

allahcc onlari bildigi gibi yapsin, tez vakit insaallah...

Ben bu yüzden cocuklarimi kesinlikle tek disari yolamiyorum kocaman bahcemiz var ama tek kesinlikle yolamiyorum hatda burda ki komsularada sasiriyorum 3-4 yasinda cocugu tek disari yoluyolar evde temizlik yapiyolar aklim ermiyor...
Hele bu olaylari duyunca daha bir kötü oluyorum etraf sapik dolu artik öyle bir ahlaki cöküs varki insanlar kendi akrabalarina bile güvenemiyor, bu taciiz ve tecavuz konulari bende öyle bir isledi ki resmen hasta oldum,
belki kizanlar olucak ama yok olmaz diye birsey yok nice olaylar oldu öz dedeleri amcalari dayilari babalari kizlarina tecavüz ediyorlarmis allah muhafaza öyle insanlarin serrinden rabbım bizleri korusun...
Cok isterdim idam cezasi gelmesini ibreti alem herkezin önünde idam edilcekler ki can tatlidir ruh hastalari bile öyle bir akillanirlarki can korkusuna... Insaallah tez vakit gelir allah cümlemizin coluk cocugunu bu sapiklardan korusun...amin

Eki Görüntüle 981791
ne güzel söledin valla
böle ufak çocuga tecafüz edenleri,kadınlara,hayvanlara tecavüz edenleri penislerinden sallandırmalı ibreti alem için herkes akllanmalıı
bu böle devam etmemeliii

Allah bu adamı da serbest kalmasında emeği geçen herkesi de nasıl biliyorsa öyle yapsın. Rızası var denilen NC olayında da sormuştum. Biri bana bunun hukuki boyutunu anlatabilir mi? Yani nasıl serbest kalıyor bu adamlar? Nasıl bir insan ruh hali bozulmamış raporu verebiliyor? Rüşvet mi var işin ucunda? Tehdit mi?

Allah bin belasını versin o şerefsizinde,bu kararı verenlerinde...
4 hafta sonra doğumum var,kızım olacak...
okuyunca sanki benim başıma gelmişcesine çılgına döndüm.
nasıl bir dünyadayız,nasıl bir ülkedeyiz...
kıyamet yaklaşıyor...
çok korkuyorum.bu devirde çocuk yetiştirmekten hele ki kız çocuğu...
Rabbim hepimize kolaylık versin.
biz ne kadar uğraşsakta bu caniler oldukça işimiz hep zor olacak.
Rabbimden dilerim ki bu dünyada da öteki dünyada da cezalarını versin,
evlatlarımızı korusun.

Boyle insanlari asmalimi kesmelimi bilemiorum ya allah kahretsinn boyle hukumetide devletide zihniyetide gebersinnn bohlee insalarr yaaaaaaaa o yavrucuk daha anakuzusu ne sucu var ya :43:

maalesef bende, bende çocukken tacize uğramış biriyim, ben tacize uğradığımı büyüyünce anladım, çünkü seviliyorum zannettim:14:

ebruraz sen böyle soyleyınce benımde cocuklugumda yasadıgım ve kimseye anlatmadığım bıse geldı aklıma..
5 yaslarında falandım..annem calıstıgı ıcın bıgun annanede bıgun babanede duruyorduk gunduzlerı..
ogunde annanemdeydım..ben kapının onunde oynarken bı adam geldı yanıma..
ozamankı halımle adam dıyorum..suan dusununce 30 yasındadır anca o kışı..
adam benı apartmana soktu..annanem gırısınde altında oturuyordu ozaman..
benı oaraya götürdü guzellıkle,evın karsısındada odunluk,komurluk konulan yerler var..
aa burası neresı dedı,dedım orası annanemın evı..pekı burası nere dedı dedım orası odunluk..
gırdık oraya,ısıgı yaktırdı bana,arkama gectı..
arkamdan berı ıc camasıma elını soktu,elınde de suankı aklımla anladığım ustura vardı..
onu dayadı orama..bekliyoruz oyle..hemen hemen 30 sanıye bekledik oyle..
derken ben korkup kaçtım eve,allahtan oda saldı benı..
eve gırdım tır tır tıtrıyorum..
teyzemın kocası evdeydı bıtek..anlatsam mı,dıye bocaladım..
ogun bugundur kimseye anlatamadım bunu..
kısmet burayaymış..
salmasaydı neler olurdu bılemıyorum hıc..ya tecavuz ya pıcaklama gıderdım pok yoluna..

Son düzenleme:
Back