MissGamzeli'nin Çeyizi :)

En yeniler :KK16:

Can & Canan Çay Kaşıkları :KK69:

hBNXd.jpg

Taç Yatak Örtüm :) Çok şık ve sade duruyor, bayıldımmm :KK16:

uGB0buSl.jpg

resimlerin hepsini göremedim ama gördüğüm kadarıyla hepsi çok güzel ve şık Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım :nazar:

Ben bu çeyize bakmıştım ya önceden senin asker yareni olduğunu bilmeden :KK52: :nazar:Hepsi çok güzel canım:nazar: inşallah güzel günlerde kullanırsın hepsini şu kalpli dondurma kaşıklarından bende istiyorum ama çok tatlılarr :KK69:

resimlerin hepsini göremedim ama gördüğüm kadarıyla hepsi çok güzel ve şık Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım :nazar:

ilk sayfada ilk mesajımda gözüküyır olmalı resimlerin tümü :44:
çooook teşekkür ederimmm canım, amiiiin :KK16:

Ben bu çeyize bakmıştım ya önceden senin asker yareni olduğunu bilmeden :KK52: :nazar:Hepsi çok güzel canım:nazar: inşallah güzel günlerde kullanırsın hepsini şu kalpli dondurma kaşıklarından bende istiyorum ama çok tatlılarr :KK69:

ben de bayıldım onlaraaaaa :KK16:

ay ne kadar güzeller ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmanı dilerim canım :) bizde daha bi kaşık bile yok :KK70: gözüm korktu :)

Herşey birbirinden güzel, şık, çok zevkli seçimler.
İyi günlerde kullanın
Hele kaşıklara bayıldım :KK31:

ay ne kadar güzeller ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmanı dilerim canım :) bizde daha bi kaşık bile yok :KK70: gözüm korktu :)

korkmasın korkmasın, denk gelmeye başladı mı su gibi oluveriyor :) benim burda gördüğün çoğu şey 3-4 gün içinde alınıverdi yani, herşey ardı ardına denk geliverdi, ben de alıverdimm :KK53:

Yeni cicilerini güle güle kullan cnm :)

teşekkür ederimmm :KK16:

Herşey birbirinden güzel, şık, çok zevkli seçimler.
İyi günlerde kullanın
Hele kaşıklara bayıldım :KK31:

çok teşekkür ederim :KK16:

korkmasın korkmasın, denk gelmeye başladı mı su gibi oluveriyor :) benim burda gördüğün çoğu şey 3-4 gün içinde alınıverdi yani, herşey ardı ardına denk geliverdi, ben de alıverdimm :KK53:

bi başladınmı devamı gelir diyorsun yani göreceğiz bakalımm :KK1:

wuuu aldığın her şeye baktım maşallah :nazar:
özellikle ilk fotodaki yemek yakımın çok zarif ona bayıldım :KK16:
Allah aşkla, sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin :KK16:

teşekkür ederim Lokumummm :KK16:

daha güzelleri senin olsun inşallaaah :KK31:

misafir yemek takımımı mı diyorsun, altın yaldızlı olan?

Son düzenleme:
teşekkür ederim Lokumummm :KK16:

daha güzelleri senin olsun inşallaaah :KK31:

misafir yemek takımımı mı diyorsun, altın yaldızlı olan?

evet canım altın saırılı olanı diyorum ona bayıldım
diğer günlük yemek takımların da çok güzel ama :)
beyazlı olan var bitane o da çok zarif :)

sanırım ben de misafir yemek takımımı altın sarılı alacağım :KK16:
sen de uyumlu çkb ve bardaklarla tamamlamışsın
zevkli hatunsun maşallah :nazar:

altın sarısı hiç aklımda yoktu benim, daha çok kırmızılı siyahlı falan bakınıyordum

ama bunu gördüm ve vuruldumm :KK16:

bardaklar falan da denk geldi :KK16:

çkb. takımını daha tam görmedim, o resimdekiler değil çünkü. annemin çeyizinden gelecek benimkiler :KK16: sandıkta olduğu için daha görmedim, ama bu resimdekiler gibi full altın sarısı değil de şerit şeklindeymiş annemin dediğine göre :KK31: yani şöyle bişey :KK31:

$gold_z1.png

altın sarısı hiç aklımda yoktu benim, daha çok kırmızılı siyahlı falan bakınıyordum

ama bunu gördüm ve vuruldumm :KK16:

bardaklar falan da denk geldi :KK16:

çkb. takımını daha tam görmedim, o resimdekiler değil çünkü. annemin çeyizinden gelecek benimkiler :KK16: sandıkta olduğu için daha görmedim, ama bu resimdekiler gibi full altın sarısı değil de şerit şeklindeymiş annemin dediğine göre :KK31: yani şöyle bişey :KK31:

Eki Görüntüle 1013163

full altın sarısı değilse çkb takımı daha iyi
çünkü yemek takımında yeterince sarı var çkb de full sarı kaplı olursa boğar biraz böyle çok iyi olmuş :KK16:

X