AUSENCİA RÖPORTAJI Tavuklu / Sebzeli Patates Kroket 1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
Yarışmaya ara ara katılmaktan ama katılmasam da her kategoriyi takip etmekten çok keyif alıyorum . Yeni tarifler öğrendiğimiz, daha da önemlisi yeni arkadaşlıklar kazandığımız çok eğlenceli bir ortam bence .
2)Yarışmadan beklentileriniz?
Bu sanırım 6. yarışmam
Beklenti içinde değilim , güzel yorumlar , keyifli paylaşımlar , beğenilmek,belki 1.lik ... Bakın hiç bir şey beklemiyorum görüldüğü üzere
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
Evet . Uzun zamandır yapılıyor yarışma .Kurallar üzerinde çok konuşuldu ama sanırım en iyi kural var olan kural
4)Yarışmaya neden katıldınız?
Nevresteye geçen yarışmada söz vermiştim ama sınavlarım dolayısıyla katılamadım , bu yarışma bir önceki sözümün telafisi oldu benim için .
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
Eşim ilk katıldığım zamanlarda soruyordu aklına gelirse , şimdi sormuyor bile
Geçen gün ona katılan tüm yemekleri gösterdim , gurme edasıyla yorumlarda bulundu
Oğlum yarışmanın sadece civcivleri mideye indirme kısmı ile ilgilendi.
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli? Katıldığım bir yarışmada en iyiyi hedeflerim her zaman . Yani 1. olmak ünvan olarak keyifli . Ama 6. yarışma sonunda öğrendim ki katılmak ve beğeniler almak çok daha keyifli .
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
Cookplus hediye çeki harika bir sponsorluk oldu . Cookplus ismini bu yarışma sayesinde duydum ilk kez , siteyi incelendim , çok güzel ürünler var . Hediye çekini alırsam çok büyük bir zevkle alışveriş yapacağım kesin .
8)Yarışma devam etmeli mi? Kesinlikle devam etmeli . Henüz yapılmayan çok kategori var , ayrıca bir zaman sonra başa dönülebilir , çorbaların üzerinden asır geçti mesela :26:
9)yemek yapma konusunda iddianız? Mutfağı seviyorum . Elim hızlıdır . Yemek yapma konusunda sorun yaşamam . Görsel bu yarışma için değil her zaman önemlidir benim için , her akşam içtiğimiz çorbayı bile imkanlar dahilinde güzel bir sunumla koymaya gayret ederim soframıza.
10)Oylar sizce nasıl veriliyor? Bugüne kadar '' Aman Allahım bu tarif nasıl kazandı yarışmayı ? '' demedim hiç ...Belki aklımda 1. bir iki sıra geride kaldı ama ilk üç sıralamam karışıkta olsa değişmedi .Demek ki arkadaş çevresine de verilse çokta adil olmayan bir durum yaşanmadı benim için .
11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Yok
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
Önce heyecanlı bir karın ağrısı süreci
Sonra eksik malzeme varsa tamamlama , ardından her günkü gibi mutfağa giriş ... Özel bir hazırlığım yok aslında , sadece özel bir heyecan var yaşadığım .
13)Yarışma sonrası hisleriniz? Daha önceki yarışmalarda 1. olmasam da hep iyi sonuçlar aldım . O sebep yarışma bittiğinde yüzümde tatlı bir gülümseme kaldı .
Bu kategoride de tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve yarışma devam ederken ve bittiğinde yüzümüzdeki gülümseme eksik olmasın diyorum