• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar adet kesici ilaçlar hakkında bilgi verir misiniz lütfen :(

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
yolculuğa çıkıcam adetim çok sancılı geçer geciktirmek istiyorum o haplar işe yarıyo mu kızlar kullanan var mı?

çok pahalı bişey değil 20 lira civarı. varsa sağlık sigortan yazdırarak alırsın.doğum kontrol hapları geciktiriyo.

Doğum kontrol hapları 10-20 TL arasıydı en son. 21 veya 28 günlük satılır.
21 lik ilaç içildiği sürede regl olmuyorsunuz. ilaç bitince regl oluyorsunuz. 7 gün aradan sonra yeni paketle başlıyorsunuz. Regli geciktirmek için ara vermeden ikinci pakete başlamak gerekiyor.
28 lik ilaç aldıysanız ilk 21 ilaçtan sonrası şeker mahiyetinde olduğundan, 22 günden itibaren yeni pakete geçek lazım.

muhtemelen bu yöntemi doktorlar onaylamayacaklardır. internette bile yılda bir kez böyle bir işe kalkışın en fazla dediklerine göre.
muhtemelen olumsuz etkileri var.

denedim mi evet. işe yaradı mı evet. ikinci paketten 8-10 ilaç içip ilacı kesmiş ve reglimi ona göre ayarlamıştım.
bir sonraki ay regl düzenimde sıkıntı olmamıştı.

Doğum kontrol hapları 10-20 TL arasıydı en son. 21 veya 28 günlük satılır.
21 lik ilaç içildiği sürede regl olmuyorsunuz. ilaç bitince regl oluyorsunuz. 7 gün aradan sonra yeni paketle başlıyorsunuz. Regli geciktirmek için ara vermeden ikinci pakete başlamak gerekiyor.
28 lik ilaç aldıysanız ilk 21 ilaçtan sonrası şeker mahiyetinde olduğundan, 22 günden itibaren yeni pakete geçek lazım.

muhtemelen bu yöntemi doktorlar onaylamayacaklardır. internette bile yılda bir kez böyle bir işe kalkışın en fazla dediklerine göre.
muhtemelen olumsuz etkileri var.

denedim mi evet. işe yaradı mı evet. ikinci paketten 8-10 ilaç içip ilacı kesmiş ve reglimi ona göre ayarlamıştım.
bir sonraki ay regl düzenimde sıkıntı olmamıştı.

canım adetime 1 hafta var nasıl kullanıcam o zaman ben bu ilacı ? 5-6 gün içsem etkisi olur mu geciktirir mi

eğer çeresizseniz deneyin, herhalde en fazla bir sonraki ayda biraz düzensizlik yapar. gene de çok fikrim yok, keşke daha önce davransaydınız.

Biraz gec bu cvp ama aklinda bulusub primolut-n ecz alabiliosun 8 lira adetinden 3 gun once kulanmaya basliosun sabah aksam 1 tane tok karnina birakncada 3 gun sora adet oluosun

Back