Birikmiş mesajları okudum..
Pegasuscum, hem her soruya doğru bir şekilde cevap yazdığın için hem de iyi tatiller dileklerin için teşekkürler..
hedefcim, profil ayarlarında (sanırım seçenekleri düzenle bölümünde) gerekli ayarlamayı yapabiliyorsun.. beğeni maillerini almıyorsun o zaman..
akrepcim, senin 14. takımla ilgili son düzeltmen 18:00 sonrasına kalmış.. bunu kabul edemiyorum biliyorsun.. etap raporuna kaynak aldığım liste her zaman 18:00 kuralına göre hazırlanmış olan oluyor.. Dolayısı ile bu kuralı ihlal etmemeye özen gösterelim lütfen..
Ayrıca 14. takım liste hazırlama görevini de yerine getirmemiş bu hafta.. Bu iki konu, senin ellerini onların üzerinden çekmemen gerektiğini gösteriyor, henüz rayına oturmamışlar demek ki.. biraz daha zamana ihtiyaçları var bana göre..
monicim, ellerine sağlık.. Zaten performans cezası gereği haftalardır siz hazırlıyorsunuz listeyi.. yine size kalmış..
berilcim, uzun mesajlardan çıkarttığım özette umarım yanlışlık yapmıyorum.
345. etapta defne izinli olacağını söylüyor ama
bildirimini yapıyor. Bu durumda zaten izinli sayamayız..
olayın sorumluluğu sana deği de, defneye ait görünüyor.. dolayısı ile izinli görünecek bu hafta da..
hem bi de şu var.. defne 344. etapta izinden yeni dönmüş.. ve kilosu ona göre de bölünmüş.. 345. etapta izili saydık mı bu durum 344. etabı da etkiler.. konuyu daha fazla dallanıp budaklandırmamak daha iyi.. uzadıkça bulanıyo sular..
toplightcım, dikkatin ve özenin için teşekkürler..
Not: Atladığım olmadı umarım.. Şimdi listeyi alıp, kaçıyorum.. gün içerisinde bitirdikçe eklerim..