MUJUM RÖPORTAJI MUJUM 1)Yarışma hakkında düşünceleriniz? 1)Bu kadar heyecanlı ve eğlenceli bir yarışmaya neden geç kaldım acaba
bu bölümdeki arkadaşlarla tanışmakda ayrı bi keyif tabii ki
2)Yarışmadan beklentileriniz? 2)Kesinlikle yeni tarifler, lezzetlerine bakamasakta görüntüler gerçekten muhteşem
Hediyeleride es geçmeyim onların hepsi benim
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz? 3)Katı kurallarımız yok. bazı tarifler detay detay yazılır ve fotolanırken bazılarında bir iki foto var sadece. Bu biraz garip geldi ama Kazenin onayından geçtiği için çok da rahatsız etmedi açıkcası
4)Yarışmaya neden katıldınız? 4)Daha öncede takip ediyordum ama hep sonuna denk geliyordum, bunu başlangıçta yakalamak fırsat oldu diyelim
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5)Annem
ne yani yemek yaptın ve kk ya ekledin, tek tek foto çektin bi de yazdın...
inanamadı bi türlü ama sonucu sabırsızlıkla bekliyo, sonucunda 1. olabilirsem hediyeyi anneme göndericem
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli? 6)Benim için yemeğimin beğenilmesi herşeyden önemli, keşke tadına da baktırabilseydim. Çok eğlenerek ve severek yapıyorum gerçekten. Bu yüzden hediye çokda önemli değil, alamasan ne olacak küsüp sonraki yarışmalara katılmıcam mı
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz? 7)aslında hiç fikrim yok ama Kazene çaktırmadan duyuruyorum Bana ev lazım
8)Yarışma devam etmeli mi? 8)İnşallah devam eder, bu heyecanı yaşamak çok güzeldi, tekrarlamak istiyorum kendimce
9)yemek yapma konusunda iddianız? 9)buna nasıl cevap vermeli bilemedim :26:, sadece seviyorum yemek yapmayı
10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
10)görselliğe dayalı bi oylama, başka ne olabilir ki
11)Rahatsız olduğunuz durumlar? 11)Düşündüm ama bulamadım
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar? 12)Ne yapıcam düşüncesi vardı en çok sevdiğimi yaptım
Market alışverişim en büyük hazırlığımdı ve en komiği bezelyenin küçüğüne bakınıp bulamadım
Sonra bi konserve alıp marketten çıktım eve gelip yemek yapımına başladım. konservenin kapağını açınca çok büyük bi şok yaşadım. bamya almışım
Heyecan işte bu bile çok güzeldi
13)Yarışma sonrası hisleriniz? 13)Çok sık takip edemiyorum, yeni pilavlar eklenmiş hepsine tek tek baktım ama bişey yazamadım, hepsi çok leziz görünüyor. Yarışmanın hemen bitip yenisinin başlamasını istiyorum:))
Herkese bol şansss