• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi bayan dj için yardımmm

İstanbul maltepe umarım yardımcı olursunuz

keşke istanbulda olsaydım ama üzgünüm ben ankaradayım. ben dj profesyonel degılım arkadaslarımın düğün kına doğum gunu partılerını organıze edıp muzık ve eglence ıle ugrasıyorum karsılık beklemeden ankarada olsaydınız sızede yardım ederdım :( istersen muzık cdlerımden kopya yollarım sana.

keşke istanbulda olsaydım ama üzgünüm ben ankaradayım. ben dj profesyonel degılım arkadaslarımın düğün kına doğum gunu partılerını organıze edıp muzık ve eglence ıle ugrasıyorum karsılık beklemeden ankarada olsaydınız sızede yardım ederdım :( istersen muzık cdlerımden kopya yollarım sana.

Merhabalar..
Ankarada djlik yapan arkadaş hanginiz acaba? Forum çok karışık geldi de kullanıcı adlarını takip edemedim.
Benim 24 Ağustos 2014 te Gerede(Bolu) de kınam olacak inşallah, Ankara gerede arası 1,5 saatlik bir mesafe, oraya gelip bu özel günde yardımcı olabilir misiniz acaba?

benim de bayan dj e ihtiyacım var 7 şubatta kınam var :) zaman daraldı antalya da var mı bildiğiniz ya da şehir dışına gelen biri.. ilgilenenler lütfen acil cevap ....:5:

Bayan Dj var, sahne aldığı mekanda bulunmadım ama işini iyi yaptığını duydum çok yerden. Zaten internet'te en çok adı duyulan, aktif olan da bu sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar..
Ankarada djlik yapan arkadaş hanginiz acaba? Forum çok karışık geldi de kullanıcı adlarını takip edemedim.
Benim 24 Ağustos 2014 te Gerede(Bolu) de kınam olacak inşallah, Ankara gerede arası 1,5 saatlik bir mesafe, oraya gelip bu özel günde yardımcı olabilir misiniz acaba?[/Q

Son düzenleyen: Moderatör:
Back