• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satıyorummmm 5 10 15 20 TL bakmadan geçmeyinn :)

olurr canımm :)) kelebekli M beden beyaz pantolon 32 beden 60-65 kilo arası rahat oluyor pudra pembesi çıkmış sanırım istersen ayrıntılı resim atarım sana senin eşyalarına da bakıcam

pantolon büyükmüş ben 28-29 giyiyorum ama kelebeklyi takas edebilirzkot kaç beden canım.başka ürün var mı elinde kot ceket deri ceket ayakkabı falan

Son düzenleme:
benim 36 numara bide yorumlarda gördüm evlencekmisin evlimisn :S elimde gelinlik altına giymek için büstiyer de var

nişanlıyım canım büstiyer var aslında ama koy.elinde varsa kullanılmamış iç çamaşırıda olabilir gecelik.ben bide kombinezon arıyorum ince askılı düz siyah dantelsiz askılı bişey.şifon elbise içine giymek için.

benim 36 numara bide yorumlarda gördüm evlencekmisin evlimisn :S elimde gelinlik altına giymek için büstiyer de var

36 numara siyah terlik var sıfır hiç kullanmadım.15 tl falan indirimde çok şık bişeydir.son sayfamda olması lazım.2tane 36 no ayakkabı var biri terlik biri gri mavi arası bi renk

nişanlıyım canım büstiyer var aslında ama koy.elinde varsa kullanılmamış iç çamaşırıda olabilir gecelik.ben bide kombinezon arıyorum ince askılı düz siyah dantelsiz askılı bişey.şifon elbise içine giymek için.

resim çekip tekrar ekleme yaparım birazdan canım kombinezon yok maalesef gecelik var iki tane giyilmemiş onları da atarım

resim çekip tekrar ekleme yaparım birazdan canım kombinezon yok maalesef gecelik var iki tane giyilmemiş onları da atarım

tamam canım çanta falan var mı.deri ceket ve kot ceket arıyorum bi de.yalnız çabuk eklede bakalım.yarın benim kargo günüm kargoları teslim etcem beğenirsen seninkileride ederim p.tesiye kalmasın

Back